×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 9,9 cm

Elementi 65 do 96 od 745 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive Magic Egg Max Wireless Vibrating Egg 10 Functions Purple

    Naj vam zašepetajo sladke ljubeče besede iz tega vijoličnega jajca. Ima brezžični daljinski upravljalnik, ki ga lahko zaupate komur koli želite. Predstavljajte si večer, ko gresta s partnerjem ven, mu dajte daljinski upravljalnik in mu dovolite, da nadzoruje vaše navdušenje. Verjetno je jasno, kaj se bo zgodilo, ko se vrnete domov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Small 102 - Sliding Buttplug

    Priložen analni čep, ki vam bo omogočil instinktivno preizkušeno analno stimulacijo. S pomočjo drugih zagotavlja njihova oblika, ki se v celoti absorbira v črevesju, nenavadno intenzivno tokovno stimulacijo.

    26,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Anal Douche

    Analni tuš za popolno intimno čistočo. Zelo enostaven za uporabo. Zahvaljujoč ozkemu in širšemu nastavku je tuš primeren za analno in vaginalno uporabo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    Zbirka Gleaming Love predstavlja ta veliki svetleči analni čep z dragulji. Ta igrača za užitek je izdelana iz gladkega lahkega aluminija in je brezšivna, zato zlahka drsi, razširjeno dno pa zagotavlja občutek varnosti, medtem ko dragulj udobno sedi med ritnicami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Želite, da bi vaša rit zasijala od strasti in lepote? Okrasite ga s tem prijetno oblikovanim analnim čepom s srčkanim koncem. Je majhen, lahek in zato idealen predvsem za začetnike. Njena ožja konica olajša vstavljanje, končni bleščeči kamen pa deluje kot zahtevna pasica, s katere vaš kolega ne bo mogel spustiti oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, oh Drago! Ta zadnjični čep ima toliko čudovitih funkcij, da se vam bo zvrtelo v glavi! Imate radi vibriranje ali vrtenje? Zgrabite daljinski upravljalnik in razveselite svoja prtljažna vrata z 2 močnima motorjema!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Black Velvets Anal Plug Cock Cage združuje petelinjino kletko z obročkom za moda, ki je s trdno verigo povezan z analnim čepom prijetne oblike. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni čedni igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers

    Komplet dveh pokrovčkov za prste različnih barv za stimulacijo klitorisa ali nožnice. 1x z utori in 1x z izboklinami. Gel material.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibra Butt Plug Black

    Ste novi v analnih igrah in želite preizkusiti vzdušje? Ta vibrirajoči zatič je idealen za začetnike, ki bodo odkrili čutno vibracijsko skrivnost za zadnjimi vrati. Ima klasično obliko in 10 funkcij vibracij. Odkrijte in doživite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs

    Trdne kovinske lisice lahko uporabljajo začetniki in napredni za erotično vezanje in vezanje.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Bodite pripravljeni na akcijo in si zamašite analno z lepim žebljičkom. Ta pas je kombinacija 2 igrač v eni super učinkoviti in hkrati estetski. Neusmiljen kovinski obroč bo podpiral vašo erekcijo, silikonski analni čep pa se bo zaradi poševne konice popolnoma prilegal vaši zadnjici. Vse, kar morate storiti, je, da si zapnete naramnice in se odpravite na izlet za dodatno navdušenje! Zatič je med drugim odstranljiv in ima močan prisesek.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Kletka BRUTUS Alpha Cock Cage je moška kletka čistosti, izdelana iz trpežnega polikarbonata. Popolnoma jo je mogoče prilagoditi vaši osebni velikosti, zato je zelo primerna za dolgotrajno nošenje. Imetnik ključa odloči - ali si upate izročiti ključ?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Odkrijte nova erotična obzorja z razkošno igračo TIANI Duo. Njene globoke in čutne vibracije boste delili s svojo kolegico in skupaj boste doživeli največji užitek in zadovoljstvo. Njegova popolna gladka oblika se popolnoma prilega vašim telesnim oblinam in prvovrstni silikon vas bo očaral na prvi dotik. Intenzivnost boste narekovali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom z edinstveno tehnologijo, občutljivo na gibanje. TIANI Duo je najboljše za vaše spolno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Red

    Čudovit analni čep znamke You2Toys z zapeljivim diamantom na koncu. Zagotavlja popolno stimulacijo in jo bo držal na mestu tudi med najbolj divjimi gibi. Je majhne velikosti in bo idealen predvsem za analne odkrivalce. Narejen je iz mehkega in svilnatega silikona, je prilagodljiv, enostaven za namestitev in je seveda popolnoma varen za telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Buttplug S Fox Tail Black

    Uresničite svoje lisičke sanje. S tem repom boste postali prava lisica! Ni pomembno, koliko izkušenj imate, količek je precej majhen in ga zmorejo tudi popolni začetniki. Izdelan je iz sijočega in kakovostnega aluminija, rep pa je mehak in puhast.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 745 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.