×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 9,9 cm

Elementi 129 do 160 od 745 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, naredite to neverjetno igro za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, velikost in en urin.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Black Treasure Pussy-Sucker

    Povečajte svoj libido, povečajte občutljivost in dajte zunanjosti vagine novo dimenzijo! Ta preprosta vakuumska črpalka za ženske je anatomsko oblikovana in izdelana iz silikona in plastike, ki je varen za telo. Zato ne vsebuje ftalatov in je tako v skladu z najstrožjo uredbo EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Eleganten in sodoben vtič za penis iz kolekcije Stell Power Tools bo vaš najljubši pripomoček za igre, povezane s stimulacijo sečnice. Opremljen je s končno zanko za enostavno rokovanje. Njegova reliefna silhueta je genialno zasnovana, da vas prijetno draži. Ta dodatek je popolnoma varen za telo in zagotavlja dolgo obstojnost.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Black Medium

    Ste pripravljeni na vznemirljivo izkušnjo bondage? Ta kletka devičnosti Lockdown onemogoča erekcijo. Kletko lahko nosite tudi več dni zapored za intenzivno predigro. Odprtina spredaj omogoča, da uporabnik urinira, ne da bi kletko odstranil.

    57,90 €

    34,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Analni čep za vsako rit! Ta lepo oblikovan zatič z varnostnim podstavkom se prilagodi vsakemu uporabniku. Njegova edinstvenost je v tem, da se pri močnem segrevanju zmehča in ga lahko oblikujemo v poljubno obliko, dovolj bo mikrovalovna pečica ali vrela voda, nasprotno, v hladilniku se bo strdil. Zato ne čakajte in pridite igrat.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Stripe Tail

    Analni čep Jewellery, z repom rakuna Dolce Piccante, je vrhunski analni čep, ki bo vašim analnim igricam takoj dodal pridih igrive zabave.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Vstavite gibljiv modri čep v sečnico in uživajte v občutkih, ki vam jih bo dal vaš novi ljubimec. Za varno rokovanje se konča s kroglico in je izdelan iz 100 % fleksibilnega in udobnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

    Raziščite slastno kombinacijo užitka in bolečine tako, da te nastavljive objemke za bradavice pritrdite na vsako od naših bradavic in z vijaki prilagodite stopnjo pritiska.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta, ki bo omejil svobodo tvojega sužnja, ki si je še vedno ne zasluži. Njegov penis boste zaklenili v to kovinsko kletko in mu tako preprečili, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Ta novost vam bo omogočila, da boste partnerjevo zadnjico na široko odprli in v njej ustvarili nekakšen tunel, skozi katerega boste prišli tja, kamor morate. Največja senzacija pa je, da lahko z njim gledaš, kolikor ti seže oko. Uporabite svojo neizprosno domišljijo in samo opazujte ali s prsti raziščite svet za postankom.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Pink

    Obožuješ nakit? Ta žebljiček bo okrasil tvoj anus z lesketajočim se kamnom in ti boš čutno zasijala. Zatič je narejen iz svilnato gladkega silikona, ki ni samo prijeten, ampak tudi varen za telo. Primerna je zanjo in zanj ter je udobne oblike. Oborožite se s kosom nakita, ki dodaja prijetno vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Ponudil vam bo močne vibracije pri eni hitrosti, očarljiv videz in priložnost, da stimulirate vse občutljive točke na vašem telesu. Pomislite na okolje in kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    Se sprašujete, kako želite opraviti svoje analno delo? To je eden najboljših analnih čepov na svetu! Ima čudovito pečeno zlato barvo in je obdano s peno za peko v obliki srca. Oglejte si jo za kul uvod in erotično korist ter poskusite uščipniti in zmleti ali pomladiti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Vendar imajo pravi ljubitelji seks igre nekaj nesrečnega pekla! Ne le zaradi visoke kakovosti, nizkega vzdrževanja, ampak tudi zaradi dolge življenjske dobe. Ta seksi analni žebljiček s čudovitim zaključkom vas bo očaral s svojim klasičnim videzom v kombinaciji z eleganco, ki hvali odtis rdeče kose. Borite se s kakovostno stekleno igračo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Naj bo vaš partner (ali suženj?) penis pod nadzorom, tudi ko niste doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Ta novost vam bo omogočila partnerstvo v zadnjem trenutku in v njem postavili nenadzorovan rov, ki vas bo pripeljal v smrt. Največja senzacija je, da pri njih vidiš, koliko dobi tvoje oko. Uporabite svoje neopazno mnenje in poskrbite zase ali s prsti, da rešite svet za stojnico.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 745 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.