×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masaža prostate

Elementi 97 do 128 od 258 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis je analni vibrator za prostato za točko P z vibracijo. Njegovo telo ima ukrivljenost, ki je namenjena stimulaciji prostate in točke P. Hkrati ima še en teksturiran predel za dodatno stimulacijo.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Yale Purple

    Ali želite uživati v vibracijah v analnem prostoru tudi vsak dan? Yale bo vaš najljubši pomočnik! Njegovo prilagodljivo ohišje z gladko silikonsko površino bo navdušilo tako začetnike kot izkušene ljubitelje. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in se podajte na razburljivo potovanje do največjega analnega užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.93 Prostate Stimulation Set 3-Piece Black

    Ne glede na to, ali ste začetnik v moškem analnem igranju ali ste popolni P-Play-Pro, elegantna zožena oblika teh masažnih naprav zagotavlja, da se zlahka vstavijo in popolno stimulirajo vašo točko P!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Napihljiv silikonski vibrator, ki vam bo pokazal nove višine užitka! Prilagodili ga boste s svojo domišljijo in z daljinskim upravljalnikom preklapljali med 7 načini napihovanja in vibriranja. Z užitkom napolnite svojo nožnico ali danko in pustite, da se Ultimate Expand spopade tudi s klitorisom ali nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Si želiš razkošno erotično pomoč za vse življenje? Curvey je dildo iz prvovrstnega nerjavečega jekla, ima dva uporabna konca in ga je mogoče enostavno segreti ali ohladiti. Njegova oblika je idealna za stimulacijo G-točke ali prostate, zato se bosta z njo igrala ona in on. Uživajte v svojih najljubših igrah s kakovostnim kovinskim dildom!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 bo zagotovil največje zadovoljstvo za vas in vašega partnerja. Super raztegljiv obroček za penis in jajca bo poskrbel, da boste dlje časa trdnejši, medtem ko bosta ergonomsko oblikovana vibrirajoča gred in osnova med potiskom stimulirala prostato in perineum.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Uživajte v močnem vznemirjenju, ki vam ga bo prinesla samo stimulacija prostate. Ta zatič je idealen za začetnike, ki so se odločili odpreti svoja zadnja vrata in eksperimentirati z izkušnjami. Plastični material v kombinaciji s silikonom vam bo omogočil udobje, robusten ročaj pa vam bo omogočil enostavno uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley Pink Stimulator prostate odlično razume obrise vašega telesa. Prijetno ga bo kopirati, prilegal vam bo v rit kot rokavica in vas bo dražil z tresljaji. Njegov prilagodljiv dizajn ima rahlo ukrivljeno realistično glavo, enostaven za vstavljanje in prijetno stimulira. Odkrijte njegov čar in uživajte v funkciji ogrevanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Ste si vedno želeli, da bi se vam dvignila zadnjica? Ne iščite več, saj je ta čudoviti dvomotorni masažni aparat za prostato vse, kar potrebujete! Z gumbi lahko uravnavate 10 hitrosti vibriranja, 5 hitrosti v električnem načinu in 2 lahka območja elektrošoka za dodatno stimulacijo.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomsko popolno oblikovan stimulator prostate s 3 motorji proizvajalca ANOS s 3 rokami za intenzivne analne užitke. Njegovo valovito osrednje steblo z navzgor razširjeno glavo zagotavlja doseganje P-točke. A globoko vibriranje ne razveseljuje samo prostate in analnega kanala, ampak tudi anus in presredek stimulira vibrirajoči zamašek v obliki sidra.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tistim stimulatorjem prostate na sredini! Ima lepo obliko za udobno ciljanje točke P in teksturiran del na zunanji strani ramena za draženje mednožja. Njegove funkcije so priročno izbrane z daljinskim upravljalnikom, tako da ga lahko vzamete ali zaupate svojemu sodelavcu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Green

    Pripravite se na senzacionalno analno stimulacijo z masažnim aparatom za prostato HUGO™ 2, povezanim z aplikacijo, z dvema močnima motorjema. HUGO™ 2 je idealen za tiste, ki izboljšajo željo po vaši samostojni igri ali igri v paru, saj omogoča popolno, prostorno predvajanje spektakularnih vibracij. Ima več energije s podaljšano življenjsko dobo baterije za neomejen dostop do orgazmov prostate in je družljiv z aplikacijo LELO, kjer lahko odklenete dodatne načine.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Hkrati stimulira prostato, anus in perineum!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je analna stimulacija vaša najljubša zabava? Geron bo vaša najljubša seks igrača! Ima ergonomsko obliko in 10 načinov intenzivnih vibracij. Njegova površina je narejena iz mehkega silikona in zahvaljujoč USB polnjenju bo v vsakem trenutku pripravljen izpolniti vaše želje. Dotaknite se prostate in eksplodirajte od blaženosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Spoznajte to elegantno Sfingo, ki bo na najučinkovitejši način razveselila vsakega moškega, saj ne ponuja le tresljajev, ampak se lahko tudi ogreje na prijetno toplo temperaturo. Uživajte v genialni stimulaciji prostate in penisa ter se prepustite moči dveh motorjev najvišje kakovosti. Sphinx je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je svilnato mehak in varen za telo, upravlja se z daljinskim upravljalnikom in tako lahko z njim uživate v čudovitih prostoročnih igrah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Invader Silicone Prostate Plug 3.5" Black

    Užitek za prostato? Da, s tem posebnim stimulatorjem lahko uživate v res super prijetnih občutkih. Zahvaljujoč popolni in prefinjeni ukrivljenosti se dotakne pravih točk in zagotavlja nežno, a močno vznemirljivo stimulacijo. Vedno znova uživajte za svojimi zadnjimi vrati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Najnovejša generacija stimulatorjev prostate, ki poleg učinkovitega širjenja lastne spolnosti ponujajo tudi možnost raziskovanja. X2 zagotavlja popolno ravnovesje med stimulacijo prostate, anusa in presredka.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 258 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.