×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masaža prostate

Elementi 161 do 192 od 261 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Imate radi razkošje in želite le najboljše zase in za svoje občutljive predele? To je tisto, kar želite Nexus! To je najbolj luksuzna znamka, ko gre za erotične izdelke za stimulacijo prostate, in dali bomo roke v ogenj zanjo. Družina Nexus vključuje tudi to daljinsko vodeno udarno in vibrirajočo masažno napravo za prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Pri prhanju ni nujno, da gre samo za prhanje, ampak je lahko sestavni del tega tudi navdušenje! Ne tuširajte se, tuširajte se s tem stimulatorjem prostate iz Zero Tolerance! Razveselilo vas bo 10 močnih vibrirajočih funkcij, mehak silikonski material in končna očesca, s katero jo lahko obesite na kavelj z priseskom, ki je del paketa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Ali vaša prostata hrepeni po priročnem in elegantnem stimulatorju? Nalone bo tisti pravi! Narejen je iz mehkega silikona in ima teksturirano površino, v katero se boste zaradi svojih stimulativnih sposobnosti zaljubili. In kaj še? Na voljo je tudi masaža jez zaradi spodnjega obešala, 2 motorjev, 7 nastavitev vibracij in daljinskega upravljalnika.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Mad Tapper Black

    Noče biti zadovoljen s 3 motorji hkrati! Skriti so v tej očarljivi igrači, ki obljublja, da bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Je maksimalno prilagodljiv, prijetne teksture in domiselno poševen. Izbirajte med 10 hitrostmi vibriranja glave, 5 hitrostmi tapkanja in odkrijte tudi utripajočo kroglico!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC L Seeker Silicone Prostate Plug Black

    Izdelana iz koži prijaznega materiala, mehka, gladka na dotik, anatomsko popolno oblikovana masažna naprava za prostato z idealno ukrivljeno obliko in varnim oprijemom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Se želite sprostiti in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. Bodite previdni, tudi vaš nasprotnik si lahko naloži to aplikacijo in vam narekuje stimulacijo z drugega konca sveta. Toda dodajte ga in uživajte v občutku mravljinčenja v prostati in presredku!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Edinstven stimulator prostate z očarljivim dizajnom. Izdelana je iz visokokakovostne nenevarne plastike, ki spominja na steklo, je ekološka in prijetna. Pustite, da vas prevzamejo čudoviti občutki in vedno nosite Aneros Progasm s seboj.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The General

    Pripravljamo založbo Pazi, prihaja generalka! Pa ne katerikoli general, on je general! Ponaša se z 2 močnima motorjema, robustnimi oblikami in čutnimi oblinami. Ima debelo okroglo glavo, ki se ziblje naprej in nazaj, središče telesa pa intenzivno vibrira in draži s svojo gosto teksturo. Vse je zasidrano s trdno harmoniko vratu. Odkrijte moč dveh motorjev in še posebej 10 načinov za popoln užitek!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Prepustite se razkošju in eleganci in spoznajte Julio, zmogljiv analni čep z daljinskim upravljalnikom prvovrstne blagovne znamke Svakom. Lahko razvaja vašo prostato, lahko pa tudi pokvari točko G. Julijin dizajn zagotavlja enostavno uporabo in zahvaljujoč mehki glavi jo lahko zelo enostavno odpeljete na kraj, ki vas bo osrečil. Se že veselite izbire med 26 frekvencami vibracij?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Ali vaš analni hrepeni po agilnem spremljevalcu za vsak dan? Junior je kompakten stimulator iz delavnice Aneros primeren za vsakodnevno uporabo. Njegovo dovršeno premišljeno telo in glava bosta z vsakim gibom intenzivno stimulirala vašo prostato. Ne glede na to, ali ste napredni ljubitelj prostate ali šele začenjate odkrivati njene možnosti, vas Aneros Progasm Junior ne bo razočaral!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Navadni stimulatorji prostate vam ne zadoščajo več? Čas je, da odkrijete, kaj lahko Nexus Boost naredi z napihljivo konico, ki vam omogoča prilagajanje pritiska na prostato med igranjem. Skriva dva zmogljiva motorja s 6 različnimi nastavitvami vibracij za stimulacijo prostate in jezu. Zgrabi daljinski upravljalnik in pridi!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Živite srečno prostato. Preživite odmor s pomočjo Spark Ignition. Spoznajte različne načine stimulacije! Ta vadbena igra iz najkakovostnejšega silikona, kot je šola, ki je primerna za vaš analni, je prilagodljiva, ima 10 vibrirajočih funkcij in bo s svojo elegantno vizijo razveselila vsako oko. Z uporabo v fitnesu, izgorevanju in eksploziji se bo vaše življenje spremenilo!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Trident Maximus

    Uživajte v popolni stimulaciji prostate! Ta revolucionarna naprava, imenovana Aneros Trident Maximus, vas bo s svojo edinstveno zasnovo očarala že na prvi pogled, tako kot vas bo s svojo učinkovitostjo in dih jemajočimi zmogljivostmi že na prvi pogled spravila na kolena. Model Maximus bo še posebej prijeten za moške, ki imajo raje večje velikosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Največji junak in kralj, ko gre za stimulacijo prostate! Ne, ne pretiravamo, ampak to morate preizkusiti na svojem analu, to je zagotovo. Hero je bil zasnovan tako, da stimulira prostato, hkrati pa obravnava občutljiv presredek. Je prijetno prožen in izdelan iz visokokakovostnega, telesu prijaznega silikona. Zaupajte svoj užitek 2 močnima motorjema in izbirajte med 9 načini vibriranja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Prostate Pro

    Iščete stimulator prostate, ki bo kakovosten, natančen in intenziven? Ta Bathmate je zasnovan z mislijo na ergonomijo in užitek. Z njim boste dosegli izjemno močne orgazme in spremenil vam bo pogled na moški vrhunec. Odkrijte več!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Ni novica, da je prostata vir neskončnih orgazmov, saj je polna na tisoče živčnih končičev! Stimulator Optimate bo zadel točno to občutljivo področje in božal ga bo eden od 7 vzorcev vibracij. Uživajte v udobnem dizajnu te igrače, priročnem daljinskem upravljalniku in spodbujajte svoje spolno zdravje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Ali sanjate o dvojnem užitku za zadnjimi vrati? Plex s Flex vam ponuja neskončne kombinacije intenzivnih vibracij! Zahvaljujoč edinstveni fleksibilni podlagi je maksimalno ergonomičen in se prilagaja gibom vašega telesa. Uživajte v vrhunskem udobju in ciljni stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    Uživajte v popolni stimulaciji prostate! Ta revolucionarni pripomoček z imenom Aneros Eupho Trident vas bo navdušil že na prvi pogled s svojo posebno obliko in že ob prvi uporabi boste z njim uživali v močnih in dolgih orgazmih. Model Eupho je primeren za bolj izkušene ljubimce, ki se radi igrajo s prostato in imajo raje maksimalno udobje ter daljše in intenzivnejše orgazme med seksom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Aneros Maximus Syn Trident Blue

    Maximus Trident je za moške, ki imajo raje občutek večje velikosti v analni votlini med stimulacijo prostate. Skoraj revolucionarna je njegova zmogljivost v primerjavi z modelom Classic, če vas je Maximus že zanimal, ne čakajte, da preizkusite Maximus Trident. Trident "W" roke zagotavljajo učinek zibanja za senzacionalno gibanje.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    Za razveseljujoč užitek v prostati Apollo™ ukrivljene sonde za prostato nudijo popolno zasnovo za doseganje najslajših mest na prostati in celotnem analnem kanalu. Ta prefinjena sonda za prostato, upogljiva, vzdržljiva in skoraj brezšivna, ima ročaj za preprosto vlečenje in je izdelana iz gladke, neodišavljene gume brez ftalatov.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Hrepenite po popolnem užitku s celotnim analom? Ta vrteča se igrača bo uresničila vaše sanje! Ima ergonomsko obliko in je izdelan iz plišasto mehkega silikona. Vrteča se konica in 12 funkcij vibriranja so funkcije, ki bodo poskrbele za vaše navdušenje in užitek. Izberite intenzivnost, ki jo želite, in zajahajte valove orgazmične notranje stimulacije s sinhroniziranim vrtenjem in vibracijami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rotate z b-Vibe Rocker Plug. Ta ergonomski P-spot čep zagotavlja užitek pritiska neposredno na prostato. Z gladko, razširjeno podlago vas ta čep dobesedno postavi na voznikov sedež z usmerjeno, ponderirano stimulacijo v vsakem kamnu na čepu. Z nagnjeno glavo za notranjo masažo vas bo Rocker Plug poslal v občutke celotnega telesa, ki so "popolnoma rokenrolski".

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Claw Glove Black

    Želite videti čarovnijo? Zato si dajte to gumijasto rokavico na roko in opazujte, kako vaša roka postane 3 čudoviti dildoji, ki segajo kamor koli. Lahko dražite, božate, stimulirate, raztegnete, skoraj vse! Rokavica je čudovito prožna in v enem od svojih vibratorov skrivata 2 vaša prsta, kar bo označevalo širino dilda. Pridite in raziščite neskončne možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čem sanja vaša prostata? Raziščite njene želje s tem stimulatorjem Mustang! Odkrijte njegove značilnosti sami ali s svojim nasprotnikom. Moška G-točka bi prosila za pozornost, za kar boste nagrajeni z dih jemajočimi orgazmi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibracijski stimulator prostate in kralj med stimulatorji! DUKE je poznavalec moških analnih užitkov! Ergonomska oblika je popolnoma prilagojena anatomiji moškega, tako da s posebnimi intenzivnimi vibracijami stimulira prostato in predel presredka. Pri tem analnem vibratorju so vrhunec oblikovalcev Fun Factory njegove popolne obline, ki bodo omogočile globoko in neboleče božanje ter vas pripeljale do ekstaze. Duke je jasen kandidat za naziv: najbolj priljubljen moški stimulator prostate.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 261 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.