×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki moda

Elementi 65 do 96 od 542 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation 8 Ring

    Ali želite zagotoviti večjo zmogljivost? Ogrejte se s tem dvojnim erekcijskim prstanom! Zahvaljujoč njemu bosta s partnerjem uživala v trdnejši erekciji in daljši vzdržljivosti, zakaj ne bi poskusila?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to trojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES uni-polarni kovinski uretralni in modri elesatični, unipolarni trak za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uporabite v slaščičarstvu s tem steklenim krokodilskim nosilcem. Teh 195 g je uporabljenih in orodja, ki se uporabljajo za obdelavo penisa, so uporabljena in hitrost je zelo hitra. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki ju drži vijak, ki se po uporabi trdno prilega s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uporabite pri delovanju gravitacije, terenskih uteži, občutljivih napetosti, dvigovanju, vleki ... Kadar koli lahko, se samo usedite.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set 3 erekcijskih obročev iz trdnega, a fleksibilnega materiala. Enostavno se raztegnejo, zato se udobno prilegajo, njihova tekstura pa obljublja različna ljubeča doživetja. Nosite samo eno ali vse naenkrat!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Podaljšajte penis in okrepite stimulacijo, ljubljenje s tem rokavom bo neprimerljivo! Ta prozoren vibrirajoči tulec za penis proizvajalca Crystal Clear je izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ima zaželeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Oprime se vašega penisa, podpira erekcijo, zahvaljujoč obročku za moda pa bo vedno ostal na mestu. Oblecite ga torej in razveselite svojega partnerja z daljšo dolžino in značilno teksturo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Podvojite užitek in zabavo s tem silikonskim dildom. Oblecite si tega pomočnika in lahko uživate v dvojni penetraciji brez sodelovanja drugega partnerja.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring M

    Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

    Obožujete elektrostimulacijo? S tem kompletom boste svoj penis privoščili vznemirljivim električnim šokom. Priloženi sta 2 nastavljivi unipolarni zanki, katerega penis izberete sami. Nato jih samo povežeš z virom in se pustiš odnesti električnim šokom, ki je lahko prijeten, a tudi boleč.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Iščete novo vrsto zabave? S to modno nosilko se lahko igrate z rogljički in uživate v prijetni izkušnji. Vaša moč se bo spreminjala in vaša intenzivnost se bo povečala s samozadovoljstvom ali ljubeznijo. Preizkusite akrobacije in težko modo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Ta brutalna igrača bo vdihnila življenje vašim CBT fantazijam. Rekorder in drobilnik testisov hkrati, samo kombinacija! Zajebeš jih na to neizprosno napravo in jim daš zasluženo kazen. Vsaka školjka ima 13 nevarnih vijakov, paket pa vključuje tudi 2 ključavnici za preprečevanje puščanja. Prepustite se ekstremni igri!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Erekcijski prstan z nastavljivo velikostjo znamke Toy Joy. Z erekcijskim obročkom lahko enostavno in učinkovito podaljšate erekcijo, saj obroč zategne penis pri korenu, prepreči pretok krvi in naredi vašo erekcijo daljšo in trdnejšo. In ni dvoma, da bo kasnejši orgazem res nevihten!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    JETT je prvi Guybrator™ s patentirano tehnologijo Treble and Bass, ki vam omogoča neskončno izbiro moči in frekvence vibracij ter zagotavlja intenziven orgazem brez uporabe rok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Želite vedeti, kje je vaša moda postala briljantna in drugačna? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da udobno loči vaše oreščke od telesa. Takšna moč in estetski jug bosta partnerju omogočila, da vam bo omogočila, da na svojo naravo in piko gorile gledate tako kot na izbrano jajčece.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ta model je opremljen z dilatatorjem za zvok sečnice. Narejen je iz gladkega, prožnega medicinskega silikona, ki se zaskoči na dno naprave in se vstavi v odprtino sečnice. Skupna dolžina dilatatorja je 20,5 cm (8,07"), dolžina za vstavljanje je 20 cm (7,87"), premer pa 3,5 mm (0,137")

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igrice picanja, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 542 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.