×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki moda

Elementi 129 do 160 od 542 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Podaljšajte svoj penis in okrepite svojo stimulacijo, ljubezen s to ovojnico bo neprimerljiva! Prozorni vibrirajoči penis rokav znamke Crystal Clear je izdelan iz mehkega in fleksibilnega materiala, ima želeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Prilepi se na vaš penis, pospešuje erekcijo in zahvaljujoč obročku za moda se bo vedno držal na mestu. Zato ga oblecite in razveselite svojega partnerja z daljšim timskim delom in vzdušjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Daddy Extender Black

    Pridobite si trebušni obod z DADDY, novim mesnatim podaljševalnikom z oprsjem iz OXBALLS-a. DADDY je debela, mesnata ovojnica za penis in krogle, ki je zasnovana tako, da se kot druga koža prilega vašemu drobovju.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Se vam pogosto zdi, da vas mora poredni partner ustrezno kaznovati? Ta prstan za petelina ga bo naučil poslušnosti! On bo pod vašim maksimalnim nadzorom in samo vi boste določili, kdaj bo dobil elektrošok neposredno v svoj penis. Vsaka stroga dama ali strogi gospod potrebuje to potrebno orodje za svojega porednega moškega!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite vaditi popolno spolno delovanje in hkrati uživati v intenzivnih orgazmih? Ta polnilni stimulator prostate in nasip je povezan z erekcijskim obročem, tako da bo v predstavo popeljal vsa vaša občutljiva mesta. Uživajte v 10 močnih načinih vibracij, stimulacijskih utorih in tudi daljinskem upravljalniku, to bo prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite, da je vaša narava videti še bolj seksi? V tem elegantnem nosilcu za moda bo še bolj možat! Je razmeroma širok in izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je kakovosten in zelo trpežen. Med divjimi spolnimi avanturami nosite nosila in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kakšna je prihodnost obročev za penis? Kateri je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nedvomno gre za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Odlično za ogrevalno masažo celega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za tiste, ki se ne bojijo ekstrema! Mister B Extreme CBT je nevarna multi-mučilna igrača za vaš penis in testise. Gre za tako napravo vse v enem, ki vključuje tudi potreben analni čep. Vaša nova najboljša igrača v vaši zbirki CBT!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podpira sprednji del in ogreva zadnji del! Ta edinstvena igrača združuje obroček za penis in moda z analnimi kroglicami. Vse je povezano, erekcijski obroč ima nastavljiv oprijem in lahko boste uživali v popolnem vznemirjenju in prekrvavitvi! Uživajte v številnih užitkih in stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite uživati v trdnejši erekciji? Pri tem vam bo pomagal petelin Jason. Z njim lahko prilagodite oprijem po svojih željah, saj je prstan nastavljiv na 5 različnih velikosti. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Edinstven Trainer Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker združuje obroček za penis in obroček za moda v eno učinkovito in edinstveno igračo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte v še intenzivnejših orgazmih s tem kompletom 7 silikonskih dodatkov za penis! 3 od njih so nastavljive erekcijske zanke, so super elastične in se popolnoma prilegajo vsem velikostim penisa. Ostali 4 obroči, kot so zanke, odložijo vrhunec in intenziven orgazem. Podaljšajte svoje ljubljenje in iz nabora izberite zanko ali prstan, ki vam najbolj ustrezata, ali ju kombinirajte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Tesno prilegajoč se, črn, iz lateksa, realističen in neverjetno seksi, točno to je ta rokav za penis! Ne bo vam dal le novih neverjetnih izkušenj, ampak tudi nekoliko močnejšo erekcijo. V stimulativnih žilah bo potem užival predvsem vaš kolega, in ne samo to, pogled na moda, trdno obdana z lateksom, je preprosto božja norost!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kaj pa, če svojega tiča oblečeš v nov plašč? Ta rokav čutno obkroži vaš penis in ga opremi s strastnimi grebeni. Ima odprte konce, povečuje obseg in hkrati podpira erekcijo in okrepljen vrhunec obeh partnerjev. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 542 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.