×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš 10 - 14,9 cm

Elementi 33 do 53 od 53 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On ni gag kot gag in ni dildo kot dildo. Ta pozlačeni gag vam bo ponudil vznemirljive možnosti, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Gag dildo je narejen iz udobnega silikona in ima genialno valovito površino. Pas okoli glave je izdelan iz sintetičnega usnja, njegova dolžina pa je nastavljiva za popolno prileganje. Torej odpri usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Odkrijte popolnoma nov način prodiranja v Balldo! Ta začetni set je nameščen na modih, na katerih se trdno drži in je še vedno pritrjen s končnim obročem. In kakšen je potem rezultat? Lahko prodrete v kroglice! To morate le poskusiti, vaša moda bodo postala instrument užitka in užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Čudovit pripomoček za mučenje vulve! Prevzemite nadzor nad nožnico svojega podrejenega partnerja in si privoščite občutek, da je vsa vaša. Nasprotno, imela bo občutek predaje, kar je prav seksi. Kaj če vzamete vibrator v roko? To bo odvisno od vas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Leash

    Kovinski povodec s karabinom na enem koncu in usnjeno zanko za udobnejši oprijem na drugem koncu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in tudi precej dolg. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Kletka za penis Black Label Black Chastity brutus iz nerjavečega jekla vam in vašemu spolnemu partnerju zagotavlja ure užitkov. Zaradi rahlo navzdol ukrivljene oblike je takoj jasno, da erekcija tu skoraj ni mogoča.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips Weighted Tweezer Nipple Clamps

    Ali hrepeniš po čutnih dodatkih za bradavice? Te sponke vam bodo všeč zaradi njihovega pritiska in neverjetnih izkušenj! Prilagodite oprijem in pustite, da teža podpira pritisk. Objemke niso le priročne, ampak tudi izgledajo odlično, zato jih poskusite, zdaj je čas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Resnično učinkovit drobilnik mod z impresivnim industrijskim videzom, ki ga preprosto ne boste nikjer naleteli! Njegova uporaba je zelo preprosta in praktična, samo zavrtite vijak, dokler se ne zategne, kot potrebujete. In če vam to ni dovolj, pritrdite svoje najljubše uteži in še bolj podlegajte nevarnemu CBT!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji pozor! To igračo boste navdušeno vzljubili, saj bo izpolnila tudi tiste fantazije, o katerih še niste sanjali. Stisnite kateri koli občutljiv del njenega telesa, postopoma zategnite z vijakom in pokažite, kdo je danes tukaj gospodar. 4 koničaste noge zagotovo povzročajo močno bolečino, ja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna in hkrati varna za telo. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nevarno dražeča mačja maska za izpolnitev vaših divjih sanj in fantazij. Igrajte in uživajte v pravi pustolovščini! Narejen je iz umetnega usnja in z njim prihaja na trg kakovostna blagovna znamka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Uživajte v še intenzivnejših izkušnjah s tem vtičem Showerhead XL. Vaš orgazem bo brizgal! Vtič je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki je gladko poliran in enostaven za vstavljanje. Torej delaj dobro!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? Nadenite si ta rokav brez primere na prst in stimulirajte kožo svojega nasprotnika z majhnimi ostrimi konicami. Popolnoma se prilega prstu in je zelo enostaven za uporabo. Poleg tega je izdelan iz plastike, zato je prijetno lahek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Playful Weighted Nipple Clamps Black

    So igre z bradavičkami vaša najljubša zabava? Te objemke bodo dodale vašo zbirko na nekoliko nevaren način. Objemke so prevlečene z gumo za dober oprijem, utež na koncu krogle pa je videti učinkovita in ekscentrična. Bodite previdni, objemke so res težke in čutite njihovo težo na bradavicah!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps

    Igrajte se, dražite, motite in povzročite čutne ščipke s temi vibrirajočimi sponkami za bradavice. Te sponke vam omogočajo, da ugotovite, koliko bolečine ali užitka doživlja vaš nasprotnik, saj imajo vijak, katerega zatezna sila je spremenljiva. Konci, prevlečeni z gumo, se varno oprimejo nastavkov, vibrirajoče krogle pa so češnja na torti.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug Anchor Large 10mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v impresivni teksturi.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 53 od 53 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.