0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 1 do 32 od 149 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain

  S tem edinstvenim naborom Petdeset odtenkov sive odkrijte nov slog iger s vezanjem, ki vam omogoča, da držite gležnje in zapestja navpično ali vodoravno.

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Limited Edition Lover's Fantasy Kit

  Tri osnovna orodja, ki jih potrebujete za odkrivanje razburljivih S/M iger! Kovinske lisice, bič v stilu biča in črna satenasta maska za oči. Če želite poskusiti nekaj novega, je ta komplet popoln. Vaše erotične igre bodo dobile novo dimenzijo!

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Strict Deluxe Thigh Sling With Wrist Cuffs

  Uživajte v svojem nasprotniku, tesno privezanem na najboljše položaje s Strick Deluxe Thigh Sling. Omejevanje gibanja je ena izmed najbolj priljubljenih spolnih preusmeritev. Ta izdelek ponuja številne različice, kako v njem uživati in od vas bo odvisno, v kolikšni meri boste svojemu sužnju danes preprečili premikanje. Kaj pa, če stegna privežete na prsi in uživate v vznemirljivem prodoru v tem položaju, kjer bo vsa moč v vaših rokah? Lisice na zapestjih in gležnjih so prijetno oblazinjene, tako da lahko vaše zbadanje brez težav traja več ur.

  199 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

  Pridobite neskončno število vznemirljivih načinov za uživanje v tem kompletu za vezanje iz EasyToys. Sestavljen je iz ovratnika, zapestja in manšet za gležnje, ki jih je mogoče enostavno in hitro sneti, ter močne verige. Ovratnik in lisice so izdelani iz robustnega umetnega usnja in podloženi z mehko peno, zaradi česar so resnično udobni za nošenje.

  91,90 €

  90,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

  Prevzemite popoln nadzor nad vsakim gibanjem svojega ljubimca. Komplet Extreme Hog-Tie je sestavljen iz neoprenskih manšet za zapestje in gležnje ter paščka s kovinskim središčem.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set

  Pozdravite svojega ljubimca z odprtimi rokami in mednožjem. Lisice za roke in noge z distančnikom. Ta ekscentrični komplet vam bo odprl vrata v užitek.

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Red Giant

  Vas privlačijo BDSM igre? Odkrijte čar pritrjevanja s tem 8-delnim kompletom dodatkov priljubljene blagovne znamke Bad Kitty. Vsi dodatki so strastno rdeče barve in predstavljajo kvalitetno opremo po dostopni ceni, ki je idealna za vse začetnike.

  37,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Position Master With Cuffs

  Position MASTER bondage set bo vašo domišljijo popeljal do meja. Robustni trakovi držijo noge trdno na mestu, lisice pa zagotavljajo, da nihče ne pobegne.

  57,90 €

  41,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

  Razveselite svojega ljubimca s tem vsestranskim kompletom lisic in vrvi. Nastavljive vrvi se lahko uporabljajo na različne načine in tako ne ovirajo vaše domišljije.

  49,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth BDSM Bondage Set Black 10 pieces

  Čudovit komplet, ki vsebuje 10 BDSM dodatkov za uresničitev vaših divjih sanj. Našli boste manšete za gležnje in zapestja, sponke za bradavice, gag, križec za lisice, šimer, masko za oči, ovratnik, povodec in vrv. Kaj boste najprej uporabili?

  37,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

  10 neverjetnih pripomočkov, polnih elegance v čudoviti darilni škatli, kot je ta komplet iz Petdeset odtenkov sive. Odkrijte čutne užitke, intenzivno vznemirjenje in lahke BDSM igre, ki bodo popestrile vaše spalnice. Uživajte v vseh orodjih naenkrat ali enega za drugim, odvisno je od vas in vaše neskončne domišljije. S setom 10 Days of Pleasure bo dobil priložnost realizirati tudi najbolj luštne rekonstrukcije.

  179 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondage Set

  Odkrijte trenutke preklica z vezanjem in SM praksami, ki vam jih bo prinesel niz Hard Limits, ki ga je zasnovalo slavno Petdeset odtenkov sive. Ta komplet vam bo odprl nove možnosti in želje za ljubezensko življenje. Lisice so dovolj močne tudi za najbolj divje trenutke in bodo vaš seks premaknile v drugo dimenzijo.

  80,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Zado All-over Restraints

  Zelo kvaliteten in močan komplet za lisice znamke Zado. Vključuje ovratnik, manšete za gležnje in roke. Vse je povezano z verigami, ki prehajajo skozi kovinska očesca.

  76,90 €

  61,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

  Še skrivate kakšne želje? Ampak dajmo, naj vdihnejo življenje s tem seksi kompletom ToyJoy. Vsebuje vse, kar potrebujete - lisice, gag, povodec z ovratnico, masko za oči, trstike, vrv, objemke za bradavice in da bo malo romantično, pa tudi cvetne liste vrtnic. Raziščite svoje strasti in preizkusite vse igrače v kompletu!

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

  Popoln zadrževalni sistem v obliki črke H, primeren za večino standardnih vzmetnic. Ta dodatek boste še posebej cenili zaradi njegove vsestranskosti, prenosljivosti in enostavne uporabe. Združljiv je z vzmetnicami standardne velikosti, saj je dolžina vseh naramnic popolnoma nastavljiva. Naramnice so zaključene z manšetami na zapestjih in gležnjih, ki imajo močan Velcro, s katerim jih lahko prilagodite na želeno velikost. Uživajte v omejitvah svobode, povezanih z razburljivimi igrami!

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

  Ball Gag Training System je komplet treh gag z nastavljivim pasom iz usnja. Gagi so izdelani iz kakovostne plastike brez strupenih dodatkov v treh velikostih.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

  Pustite se kaznovati ali razveseliti s to iznajdljivo igračo, v katero lahko seveda zaklenete svojega podrejenega dvojnika. Pripnite ga za vrat, zapestja in gležnje ter mu nato dajte trd črn dildo. Vsi deli tega edinstvenega dizajna so nastavljivi, tako da lahko prilagodite tako dolžino osnovne palice kot višino dilda in ovratnika. Zasnova izdelka je preprosta, a učinkovita in prefinjena. Luksuzne lisice so zasnovane tako, da so trpežne in dolgotrajne, opremljene pa so tudi s ključavnico, da vam suženj ne more uiti. Oživite svoje BDSM fantazije in opremite svojo mučilnico s tem neprekosljivim izdelkom.

  369 €

  229 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

  Tako skrivnostno, a hkrati nevarno. Takšen je ta črni nabor BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili odkrivajoči pari, ki želijo doživeti nekaj več. 10 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

  Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Master Series Interlace Bed Restraint Set

  Potreben in vsestranski komplet za vse ljubitelje norcanja z lisicami. 8 kontaktnih točk vam bo ponudilo nešteto načinov za omejevanje svobode vašega nasprotnika. Prilega se na katero koli vzmetnico in vključuje tudi neoprenske manšete za zapestja in gležnje. Lisice so seveda nastavljive po velikosti in zapete z Velcro, tako da jih je mogoče zelo hitro in udobno rokovati.

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ToyJoy BDSM Starter Kit

  Začetni komplet BDSM je odlično darilo za ljubitelje avanture. Komplet ponuja vse, kar potrebujete za igrivo in varno odkrivanje. Vključuje masko za oči, bič, zatiče za bradavice, gag, cvetne liste vrtnic in vrv.

  49,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

  Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Ta komplet lisic vam bo pokazal, kako je izgubiti svobodo!

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

  Klasičen nihajni okvir, preizkušen z leti in izkušnjami strastnih in divjih ljubiteljev. Uživajte v svojih najljubših igrah s tem profesionalnim, robustnim dodatkom, ki bo v trenutku spremenil vsako sobo v profesionalno igralnico.

  919 €

  579 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Black Bondage Set

  Usnjene in kovinske lisice in noge za domače ropstvo in S/M igre. Velcro zapenjanje, polne kovinske vponke in osrednji obroč, vse povezano v suženj križ.

  49,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Testicles Pillory

  Ekskluzivno orodje za vaše S/M igre - blazinica za moda. Oblecite ga na svojega partnerja in mu jasno pokažite, kdo je gospodar in kdo suženj. Vsak poskus zravnanja, premikanja ali upiranja bo kaznovan z bolečino!

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Strict Full Sleeve Armbinder

  Partnerjeve celotne roke za hrbet pritrdite trdno, elegantno, učinkovito, a tudi udobno s kompletom Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte malo razkošja svojim nevarno razburljivim igram in nadgradite s tem edinstvenim dodatkom. Zahvaljujoč vezalki in zaponkam bodo roke vašega sužnja učinkovito oprijete kot še nikoli doslej, vsi trakovi pa imajo nastavljivo dolžino, tako da je udobje jasno zagotovljeno. Na dnu je D-obroček, ki daje prostor vaši domišljiji, saj ga lahko uporabite za pritrditev drugih pripomočkov. Ste se pripravljeni raztopiti pod vplivom bolečega užitka?

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

  Ali rad prevzame nadzor nad svojim nasprotnikom? V tem primeru ne smete zamuditi tega neverjetnega kompleta za vezanje. Sestavljen je iz ovratnika in zapestnih manšet, ki jih zlahka ločite zahvaljujoč trdnim vponkam. Ovratnik in lisice so iz robustnega umetnega usnja, ki je na notranji strani podloženo z mehko in udobno peno. Prepustite se svojim sprevrženim fantazijam in začnite uživati v neskončno prijetnih občutkih, povezanih z bolečim užitkom.

  76,90 €

  68,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Zado Leather Neck and Hand Cuffs

  Kakovosten, močan in nastavljiv usnjeni ovratnik z usnjenimi lisicami znamke Zado.

  61,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

  Od leve proti levi in od desne proti desni. Fantazija oživi. Navdušenje narašča. Uživajte v popolnem prileganju in vaš dvojnik v točno takšnem položaju, kot ga potrebujete nocoj. Komplet vsebuje 4 kose lisic za različne igre, ki bodo narekovali vaše neskončne fantazije.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

  Ali imate radi, ko ima nekdo popolno oblast nad vami in lahko počne s tabo, kar hoče? V tem primeru je ta komplet za vas nepogrešljiva nuja! Pasovi so nameščeni pod vzmetnico in nanje pritrjene lisice, nanos je super enostaven in hiter. Uživajte v vseh občutkih, o katerih ste tako dolgo sanjali.

  34,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

  Kovinski distančnik z dvema odstranljivima neoprenskima manšetama za gležnje. Lisice so s karabinom pritrjene na verigo, napeto v notranjosti palice.

  41,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

  Iznajdljivo orodje za osvojitev suženjstva! Te čvrste zapestne manšete in gležnji bodo izpolnile vaše BDSM fantazije. Lisice so podložene in izdelane iz imitacije usnja, zahvaljujoč vponkam pa jih je težko odpenjati in ponovno zapenjati. Igraj, prosim, jezi se ali se kaznuj.

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 149 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.