×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš 4 - 4,9 cm

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantna moška kletka za čistočo. Ni vam treba več skrbeti zaradi nezvestobe, hkrati pa lahko svojega ljubimca malce namučite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ali menite, da vaše grlo ni dovolj globoko? In ste že slišali, da usposabljanje naredi mojstra? Postanite profesionalni strokovnjak za globoko grlo s tem kompletom! Poleg tega je tudi neverjetno orodje za igre BDSM. Lahko zaklenete zaklep in vaš podrejen kolega vam ne bo mogel zapreti ust. Si upaš?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Oblikujte modo in uživajte v zraku! Ta krog Rebel je omejen na modo in je priložen ključu. Ali pa želite še nekaj? Pred uporabo poskusite obroč zavarovati (v letu vode) ali ga zgladiti (v nivoju vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba BDSM Candle Black

    Vroč vosek na koži je vznemirljiv, seksi in bo odlično spodbudil vaša čutila in vaš dvojnik. Ta sveča se topi pri zelo nizki temperaturi, ima zapeljivo črno barvo in uživali boste v veliko zabave z nevarnim BDSM karakterjem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba BDSM Candle Red

    Vroč vosek na koži je vznemirljiv, seksi in bo odlično spodbudil vaša čutila in vaš dvojnik. Ta sveča se topi pri zelo nizki temperaturi, ima zapeljivo rdečo barvo in uživali boste v veliko zabave z nevarnim BDSM karakterjem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Meja med bolečino in užitkom je zabrisana z verižnimi in utežnimi sponkami za bradavice. Z njimi boste raziskovali različne občutke in prilagodili oprijem po svojih željah. Poleg tega so zaradi kombinacije srebrne in črne videti res čudovite. Uživajte v razburljivem igrivem draženju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Ali si vaš podložni nasprotnik zasluži malo ponižanja? Naredite mu človeški pepelnik s to nekonvencionalno in zelo hudo napravo za vse ljubitelje tobaka. Vaš dvojnik bo popolnoma tiho, saj mu bo usta napolnil silikonski čep, hkrati pa bo postal uporaben, saj bo lovil padajoči pepel vaših najljubših cigaret.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Okrasite svoj obraz z gagom z vrtnicami. Ima čutno rdečo barvo in čipkasti trak, je udoben in neverjetno lep zahvaljujoč realistični cvetoči vrtnici. Prilagodili ga boste glede na vaše zahteve in uživali boste v udobnem prileganju. Naj vam vrtnica zacveti iz ust.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    So vaše sanje res divje in je BDSM vaša najljubša disciplina? Zato pozor, ta gag bi vam lahko res prišel prav! VAC-U-LOCK ima poleg meringue gaga za uporabnika tudi končni pokrov iz nerjavečega jekla. Sicer pa je izdelan iz kvalitetnega usnja in je nastavljiv po dolžini. Katera je vaša prva igrača Vac-u-lock ali Hang, ki jo najprej pritrdite nanjo?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Uresničitev sanj za vse dominantne kadilce! Zdaj bo vaš suženj s pepelnikom ob ustih vedno pri roki, ko ga boste brez besed želeli prižgati. Nadenite mu/ji to zatič iz usnja in nerjavečega jekla in ne bo rekel niti besede in bo še vedno ponižno držal vaš pepelnik.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

    Jeklena električna orodja odlikuje elegantna in moderna oblika ter visokokakovostno neobdelano jeklo. Je široka, dolžina ter dolžina in kakovost vaših erekcij. Skratka, za telo je popolnoma kuhan in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Ustvarite svoj erotični jezik z jeklenimi električnimi orodji.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • NMC Mens Expert Ball Stretcher With D-Ring

    Luksuzna črna PU nosilka za moda s kovinskimi gumbi in praktičnim D-obročkom. Njegova dolžina je prijetnih 6,5 cm, širina pa je nastavljiva od 3,5 do 4,5 cm. Izgleda zapeljivo, hkrati pa povečuje trdnost in občutljivost vaše moškosti. Raztezanje mod je čudovito vznemirljivo in prinaša prijeten užitek. Pritisk na moda je neverjetno seksi, poskusite!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Vegan Fetish Ball Gag Natural

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! Zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim silikonskim zatičem s trakom iz trajnostne naravne plute z značilno lepim videzom. Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    30,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.