×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Črna

Elementi 65 do 96 od 98 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 45 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope 20m Black

    Načrtujete čudno zabavo s svojim pomembnim partnerjem in se sprašujete, kaj bi lahko bilo koristno? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v vaš voziček. Brez vrvi zagotovo ne bo isto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? Nadenite si ta rokav brez primere na prst in stimulirajte kožo svojega nasprotnika z majhnimi ostrimi konicami. Popolnoma se prilega prstu in je zelo enostaven za uporabo. Poleg tega je izdelan iz plastike, zato je prijetno lahek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Za razburljive igre moči!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je Rimba Whip tukaj za vas! Ta bič v stilu graje je narejen iz luksuznega in visoko kakovostnega usnja. S svojo dolžino 35 cm se veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa jo lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Zelo okusen usnjeni penis rokav z bombažno čipko. Umaknite svoj penis, kot se vam zdi primerno, in uživajte ne le v trdnejši erekciji, ampak tudi poglejte, kako seksi bo vaš penis videti v tej vezavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Ankle Cuffs Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje te močne in praktične manšete za gležnje. Izdelane so iz veganskega usnja in imajo D-obročke in vponke za povezavo. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Želite izboljšati svojo BDSM igro in prevzeti nadzor nad svojim submisivom? Silikonska nastavek za nastavke s sponkami za nastavke je idealen za treniranje podmornice ali sužnja.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Orbit Day Collar

    Pustite svojega partnerja brez sape z osupljivo dnevno ovratnico Orbit! Ta ovratnica, izdelana iz razkošnega umetnega usnja, ima živahno mavrično biserno lesko, ki bo ujela svetlobo in poskrbela, da boste zasijali kot zvezda. Gladek, prožen material se neverjetno prilega vaši koži, medtem ko čvrsta zaponka zagotavlja varno prileganje. Ne glede na to, ali ga nosite kot modni izraz ali kot simbol vaše predanosti, bo dnevni ovratnik Orbit zagotovo pritegnil pozornost in se boste počutili v središču pozornosti.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Uživajte v dotiku kakovostnega usnja in uresničite svoje najbolj nore sanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Blindfold Black

    Iščete masko za oči, ki bi ustrezala vaši obleki ali dodatkom iz lateksa? Izberite tega iz Rimbe! Je preprosta, a super učinkovita, saj s prekrivanjem vida krepi vse ostale čute. Izdelan je iz kakovostnega lateksa, je prožen in se dobro prilega. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Deep Throat Gag Black

    Pripravite se, da nadgradite svojo oralno igro in izkusite umetnost užitka skozi usta kot pravi submisiv. Ta zanesljiva in nastavljiva zaščita za usta, izdelana iz visoko kakovostnega PU usnja, zagotavlja zadovoljivo oralno izkušnjo in udobje, ko opravljate svoje ustne naloge za svojega Doma.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Leather Eye Mask Black

    Kaj se zgodi, ko omejite svoj vid? Gre za zelo preprost in učinkovit trik za učinkovito poudarjanje ostalih čutov. Nadenite si to masko in stopite v neznano, kjer vam ne preostane drugega, kot da izpustite sovražnika.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Solid Ball Gag Black

    Zavijte glavo svojega sužnja v ta zvijačni naglavni pas s prevleko za usta in trdno žogico, bistvenim dodatkom k vaši zbirki BDSM. Maska v celoti prekrije usta in učinkovito utiša vašega ljubljenčka.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Predstavljamo naše objemke za bradavičke s konicami kroglic v mat črni barvi – privlačna mešanica skrivnosti in občutka, zasnovana za tiste, ki cenijo pridih diskretne prefinjenosti v svojih intimnih srečanjih. Te skrbno izdelane objemke za bradavice imajo kroglične konice, ki vašim čutnim izkušnjam dodajo estetsko privlačnost in otipni užitek.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Breathable Ball Gag Black

    Zavijte glavo svojega sužnja v ta zvijačni naglavni pas s pokrovom za usta in zračno kroglično gago, bistvenim dodatkom k vaši BDSM zbirki. Maska v celoti prekrije usta in učinkovito utiša vašega ljubljenčka. Ta pas, izdelan iz trpežnega PU usnja s kovinskimi detajli, vas bo takoj vznemiril, ko boste uživali v njihovi nemoči.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Ste eden izmed ljubiteljev BDSM in ostrih občutkov? Ta Rimba Horse Whip iz visokokakovostnega plastičnega materiala je samo za vas. Njegova oblika zagotavlja največjo natančnost pri udarjanju, njegova dolžina 65 cm pa vam omogoča, da dosežete tudi najbolj oddaljene kotičke telesa svojega podrejenega nasprotnika in mu podarite najboljše in najbolj boleče, kar si želi. Ročaj in končna zanka ne dajeta biču le elegantnega videza, temveč zagotavljata tudi prijetno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Balance Pin Black

    Tako lepo in tako nevarno! Te črne magnetne sponke za bradavice vam omogočajo nežen, a čvrst oprijem. Koliko bolečega pritiska lahko prenesete? To je odvisno od tebe! Vsekakor poskusite sponke ohladiti v zamrzovalniku ali jih segreti v posodi s toplo vodo, nova doživetja ne bodo trajala dolgo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa te elegantne lisice iz umetnega usnja? Imajo nastavljivo velikost in so primerne tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Heart Nipple Ties

    Zaljubite se v očarljive Heart Nipple Ties – čuten dodatek, ob katerem vam bo srce zaigralo. Uporabite jih za draženje, draženje ali preprosto okrasitev telesa v zapeljivem prikazu strasti. Prožno umetno usnje in eleganten dizajn ustvarjata razkošen in privlačen videz, popoln za raziskovanje vaših najglobljih želja. S Heart Ties naj vas srce vodi na potovanje užitka in romantike.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Face Harness Strap Toilet Lid Gag Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Forbidden Removable Rose Gag Black

    Predstavljamo Forbidden™ Removable Rose Gag, zapeljiv fetiš dodatek, zasnovan za izboljšanje vaše erotične igre. Ta žogica ima edinstveno odstranljivo vrtnico, ki omogoča enostavno zračnost in prilagojene izkušnje.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bound Goddess Drip Candle Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Flogger Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem sodi tudi tale elegantni floger, torej bič v stilu očitkov. Njegove mehke, a čvrste vzmeti bodo vaš užitek dvignile v višave in že je lahko tako dobro kot slabo. Izberite z draženjem in kaznovanjem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Collar & Chain Black

    Ta čudna ovratnica s povodcem je popolna za vsako BDSM igro! Ovratnica je izdelana iz trpežnega umetnega usnja in nastavljiva med 39-47 cm. Dolga kovinska verižica je dolga 73 cm in ima priročno zanko za nošenje okoli zapestja. Naj vaše najbolj divje fantazije oživijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Braided Flogger 75cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič za pogumne? Sestavljen je iz večih masivnih palic s končnimi resami, s katerimi bo vaše šeškanje res nepozabno.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Odax Sensation Wheel Black

    Preizkusite meje občutljivosti igre z Odax Sensation Wheelom iz serije Master. Potegnite to prvovrstno kolo s konicami po koži in drugih zelo cenjenih predelih za vznemirljivo zbadanje užitka.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Stallion Riding Crop 12" Black

    Svoji zbirki dodajte trden pridelek in vedno imejte pri roki zlobno orodje za šeškanje in čudno igro! Ta jahalni prirezek zagotavlja oster in zanesljiv ugriz, ko želite svojega partnerja poljubiti s pridihom čudovite bolečine.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0001 Black

    Vse, kar potrebujete, da svojega nasprotnika pripnete na posteljo in ga malce dražite! Začinite svoje igre s čutnostjo, prebudite vse živčne končiče in zgradite razburljivo pričakovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Mens Chastity Pants with Cage Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Ball Gag

    Nujno je imeti gag, ki bo zelo prijeten za usta tvojega sužnja, tudi če ga nosiš dlje časa! In samo silikonski gag je lahko tako udoben, verjemite nam. Zato potisnite košaro s tem nepogrešljivim gagom, želena tišina je na dosegu roke!

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 96 od 98 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.