×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Črna

Elementi 97 do 128 od 146 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Ta pas za BDSM bo okrepil vašo moč. Pritrjena žogica zagotavlja popolno podrejenost podrejenih in sužnjev, kar odpravlja vsako možnost pobega.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je edinstveno oblikovan in izjemno mehak nosilec za moda ali obroček za penis, odvisno od tega, za kaj ga želite. Oprijel se bo na vašo moškost, izgledal bo popolnoma odlično, zahvaljujoč kakovostnemu materialu FLEXtpr, iz katerega je izdelan, pa vam bo čudovito prijeten.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover's Position Strap

    Pripravite se na globljo penetracijo in več nadzora v spalnici! S tem Lover's Strap lahko zgrabite svojega partnerja za ročaje in povlečete njegov zadnji del k sebi v pozi Doggy Style! Obrnite jih na hrbet in dosežete globljo penetracijo z dvignjenimi nogami! Široka, oblazinjena sredina traku je udobna in plišasta, tako da ublaži njuno telo, ko se oba tolčeta! Najlonski trakovi so vzdržljivi in močni, tako da lahko prenesejo vsak vlek in poteg. Trakove je zelo enostavno nastaviti za popolno dolžino! Enostavno jih je tudi vzdrževati čiste! Po vsaki uporabi ga samo vrzite v pralni stroj ali po potrebi očistite na kraju samem.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah in vročem vosku ali mravljinčenje? S tem kompletom vaše sanje postanejo resničnost, pustite se, da vas prevzame čudovit občutek, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrivne erotične fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite svoje razburljive norčije popestriti s kakovostnimi lisicami? Te črne usnjene lisice Devil Stick vam bodo zagotovo všeč! Njihov minimalističen dizajn je univerzalen in tudi črn in izdelani so iz visokokakovostnega usnja. Notranje udobno krzno vam bo zagotovilo udobno in izbirno dolžino udobnega prileganja. Pustite se vkleniti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantne, estetske in predvsem učinkovite objemke za bradavice, ki tehtajo po 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripravljamo založbo. Se želite podati na razburljivo potovanje za odkrivanje novih izkušenj? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelana maska iz veganskega usnja pokrije oči in poudari vsa ostala čutila. Poglejte, kako intenzivnejše bodo razdražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Single Handcuff & Thumb Lock

    So navadne zapestne manšete za vas malo preveč? Sumili smo, zato smo v naš izbor vključili te posebne lisice za zahtevne osebe. Skupaj vklenejo zapestji (očitno) in skupaj vklenejo tudi palca. Samo popolno suženjstvo!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • A-Gusto Neoprene Puppy Face Mask Black

    Ali želite spodbuditi svojo fetišno stran? Ta jezikovna maska je res brez primerja! Izdelan je tudi iz visokokakovostnega mehkega in udobnega neoprenskega materiala, zato je zelo udoben za nošenje tudi dalj časa. Ima tudi jezik in snemljiv del, na zadnji strani pa je nastavljiv daljnogled.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Door Bars and Wrist Cuffs Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. Sem spada tudi ta komplet za pritrditev na vrata. Trdne in varne lisice, podložene z luksuznim žametom, so čudovito udobne. Zahvaljujoč D-obročkom in trdnim sponkam je rokovanje popolnoma varno in enostavno. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Naj vaše bradavice okusijo težo v obliki te teže. Se upaš soočiti z bolečino in obogatiti svojo BDSM opremo s to utežjo iz nerjavečega jekla?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Dogbone Black

    Vas mikajo nagajive igrice z gagom? Če se odločite za tega, lahko poskusite tudi malo živalsko raven, saj je gaga opremljena s pasjo kostjo in, kar je najboljše, je nastavljiva s silikonskim trakom in se zapenja z zaponko. Uresničite svoje razburljive sanje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 70cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 70 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ballstretcher Squeeze je izdelan iz popolnega materiala, ki je izjemno lahek, udoben, gladek in kompakten. Svojemu uporabniku prinaša še bolj prijetne in intenzivne občutke. Stiskalnica je ergonomsko oblikovana, kar zagotavlja tudi popolno prileganje in udobje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rose Gag Black

    Postavite rožo svojemu nasprotniku v usta in pustite, da zacveti od blaženosti! Ta gag resnično izstopa v naši celotni ponudbi! Krasi jo čudovita rožica iz visokokakovostnega upogljivega silikona. Prilega se vsaki meringue in zahvaljujoč 3 majhnim luknjam za dihanje ostane tam dolgo časa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Locking Heart Collar Black

    Podarite svojemu partnerju to ovratnico in preprosto zaklenite srček kot znak ljubezni! Na vratu deluje neverjetno seksi, srček, ki ga krasi, pa je tudi ključavnica, do katere boste imeli ključ le vi. Ovratnik je izdelan iz PU usnja, notranji del pa je prijetno mehak in udoben za nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Ali delate kompromise glede kakovosti? Ta kakovosten usnjen bič z dih jemajočo dolžino 62 cm je samo za vas. Ni treba posebej poudarjati, da vas bo preplavil občutek moči, takoj ko ga vzamete v roke. Kasneje boste samo vi gospodar ali gospodarica situacije in sami se boste odločili, koliko bolečih udarcev si vaš nasprotnik zasluži!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Plug Stopper Black

    Sprostite svojo dominantno plat s tem osupljivim usnjenim naglavnim pasom, ki vašo submisivko prisili, da ohrani vabljivo odprta usta.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Z dnevnim ovratnikom z dvojno zaponko pojdite od običajnega do izjemnega! Ta ovratnik, izdelan iz mehkega in prožnega umetnega usnja, nima ene, ampak dve nastavljivi zaponki za prilagojeno prileganje, ki bo zagotovo pritegnilo pozornost. Ne glede na to, ali jo nosite v mestu ali se prepuščate svojim najbolj divjim fantazijam, je ta ovratnica zasnovana tako, da zagotavlja vrhunski stil in spolno privlačnost. Dodajte dnevno ovratnico z dvojno zaponko v svojo zbirko in sprostite svojo notranjo lisico!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Vstopite v strasten svet BDSM! Vsak ljubitelj tovrstne igre je rad zvezan, za kar so lisice preprosto nujen pripomoček. Te zapestne manšete z zaponkami boste lahko prilagodili za udobno prileganje. Najboljša stvar pri njih je ročaj, zahvaljujoč kateremu vas bo dvojnik dobesedno nadzoroval. Se vam zdi neverjetno erotično? Točno tako bo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je tu za vas Rimba Whip z 12 strunami! Ta bič je izdelan iz luksuznega in visokokakovostnega usnja in je sestavljen iz dvanajstih trdnih strun, ki vam bodo dale maksimalno natančnost pri udarjanju. Z dolžino 75 cm se lahko veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa ga lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Chastity Ring XXL Black

    Vam standardni obročki kletk za penis The Vice niso dovolj? Ne obupajte, The Vice misli na vsakogar in ponuja tudi dodatne velikosti! Ta XXL prstan je drugi največji in ima premer 57 mm, morda bi bilo to dovolj, kaj menite? Primeren je za modele Mini, Standard in Plus.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag with Plug Stopper Black

    Ta široka zaščita za usta je slabo orodje, s katerim obdržite svojega partnerja! Učinkovito jih utiša in poskrbi, da ne morejo govoriti ali sodelovati v kakršnih koli porednih ustih, kot je pljuvanje ali grizenje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Ali vaše erotične fantazije vključujejo, da vas ujame policija? Živite s temi lisicami! Enostavno se namestijo in močno zategnejo. Z njimi lahko povežete zapestja ali gležnje, uporabite pa jih lahko celo na rokah. Izdelane so iz prožne in močne plastike, so izjemno trpežne in udobne. Samo prerežite jih, ko končate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Izjemen ergonomsko oblikovan raztezalnik testisov, ki ga bodo oboževala vaša jajca. Izdelan je iz vrhunskega materiala, tako imenovanega tekočega silikona, ki je neverjetno prijeten in žametno mehak na dotik. Ergo Balls je prilagodljiv, a hkrati dovolj močan in vzdržljiv. Hkrati pa je tudi zelo udoben in ga boste radi nosili.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pripnite te objemke na svoje bradavice in jih dobro povlecite! Ali pa se prepustite elegantno oblikovani končni uteži, ki bo sama izvajala dober pritisk. Objemke imajo gumirane konce za zadovoljiv oprijem, končna palica pa deluje kot utež za dodaten pritisk z vsakim gibom! Prilagodite svoj oprijem z vijaki in uživajte v estetiki teh sponk!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Chastity Ring XXXL Black

    Vam standardni obročki kletk za penis The Vice niso dovolj? Ne obupajte, The Vice misli na vsakogar in ponuja tudi dodatne velikosti! Ta XXXL prstan je največji med vsemi in ima premer 63,5 mm, to bi morda zadostovalo, kaj menite? Primeren je za modele Mini, Standard in Plus.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Ali delate kompromise glede kakovosti? Ta kakovosten usnjen bič z osupljivo dolžino 70 cm je samo za vas. Ni treba posebej poudarjati, da vas bo preplavil občutek moči, takoj ko ga vzamete v roke. Kasneje boste samo vi gospodar ali gospodarica situacije in sami se boste odločili, koliko bolečih udarcev si vaš nasprotnik zasluži!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Povečajte toploto z ovratnico Heart Day Collar in svojemu vsakodnevnemu videzu dodajte pridih skrivnostnosti in zapeljivosti. Ta ogrlica v stilu choker, izdelana iz razkošnega umetnega usnja, je zasnovana s povezanimi srci in jo je mogoče zakleniti na mestu za popoln nadzor in podrejanje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip Carbonfibre with Soft Handle 75cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in neverjetne dolžine 75 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? To posebno kolo je posebej zasnovano za to. Ponaša se z 12 vrstami konic, ki spodbujajo kožo in zagotavljajo dodaten občutek. Je lahek, enostaven za uporabo, majhne konice pa so precej ostre. Uživajte v njegovem dotiku na polno!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 146 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.