×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za moške telo

Elementi 129 do 160 od 193 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Eleganten in učinkovit gag iz pravega usnja z napihljivim balonom.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Red

    Se sprašujete, kako so lahko vaši erotični trenutki še bolj vroči? Včasih je dovolj le majhen detajl, kot je ta dolg rdeč šal, ki pokrije oči, ki bo poudaril druge čute. Vsak dotik tako dobi novo dimenzijo in intenzivnost! Še več, šal lahko uporabite ne samo za pokrivanje oči, ampak tudi za povezovanje rok ali nog.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Doživite razburljive igre za sužnje s tem univerzalnim zadrževalnim sistemom Easytoys. Zahvaljujoč nastavljivi dolžini trakov se prilega na katero koli vzmetnico. Njena uporaba je zelo enostavna in vam ne vzame več kot nekaj minut, le sistem morate zavarovati pod žimnico in nič vas ne ovira, da svojega nasprotnika zavežete za roke in gležnje ter mu pokažete, kaj vse skrivajo vaše erotične fantazije. . Lisice so tudi nastavljive za popolno prileganje, izdelane so iz robustnega in trpežnega umetnega usnja ter podložene s peno za udobno udobje.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Bondage za učinkovito pritrditev zapestja na noge.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Marabou Duster Purple

    Če menite, da če želite v svojo spalnico vnesti malo divjine in narediti svoje igre posebne, sprejmite naše priporočilo in si oglejte očarljive izdelke Secret Play. Najprej poskusite te očarljive zaloge, ki vas bodo pepele na področju javnih zadev.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Primeren je tako za izkušene kot začetnike in je eden izmed bistvenih dodatkov, ki jih mora vsebovati vaša BDSM zbirka.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% poliestra in ima čutno fino teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    S tem bičem, katerega udarci neverjetno pečejo, kaznujte svojega porednega nasprotnika. Narejen je iz prvovrstnega silikona in njegov "razcepljen" dizajn obljublja, da bo pustil sledi, če niste dovolj previdni. Ročaj se udobno prilega roki, zahvaljujoč vgrajeni notranji kovinski palici je trpežen in močan, zahvaljujoč teksturi pa vam ne bo zdrsnil iz roke. Uživajte v igrivih klofutah in nevarnih šeškanju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trst priljubljene znamke Kitos počasi, a zanesljivo podira mejo med užitkom in kaznijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumijasta policijska palica za najstrožje batine! Je bil kdo jezen tukaj? Pokliči policijo, treba ga je vkleniti in ga tudi brcniti v rit.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Feather

    Ali ste vedeli, da je lahko tudi žgečkanje nepozabno razburljivo doživetje? Poskusite tudi s pomočjo tega čudovitega šimrata s praktično zanko. Morda je sestavni del vaše uverture in morda si boste poskušali zakriti oči.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Analni ali vaginalni kavelj s kroglico s premerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh osupljivo oblikovanih zapestnih manšetah? Njihova lepota je v preprostosti in rdečih šivih.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Diamond Pattern Flogger Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta čudovita metlica v slogu opomina z ročajem z diamantno teksturo? Vdihnite življenje svojim razburljivim fantazijam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    Ali v svoji zbirki erotičnih pripomočkov SM shranjujete samo dodatke vrhunske kakovosti in videza? Ti očitki ne smejo uiti vaši pozornosti! Združujejo tradicionalne usnjene vrvice in izrezan ročaj v obliki steklene krogle. Užitek za ogled in uporabo!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Želite klofuto, ki bo vzbujala spoštovanje? Ta iz kolekcije Black Label je lepa, robustna in se udobno prilega vaši roki. Ena stran je gladka, druga pa je zaradi kovinskih čepov izjemno nevarna. Nohti sploh niso ostri, vsekakor pa niso nežni. Primite za ročaj in začnite urejati red!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Ali iščete nekoliko večje priseske za več kot le bradavice? Ti o Kiotos imajo notranji premer neverjetnih 6 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Pleasure Premium Bondage Rope Cotton 10m

    Ali potrebuje kakovostno vrv za svoje ljubljene igrice z suženjstvom? To bo idealna znamka znamke Guilty Pleasure! Njegova dolžina je neverjetnih 10 metrov in ima praktične kovinske pokrove na obeh koncih, ki preprečujejo obrabo. Izdelana iz kvalitetnega in mehkega bombaža, ki je prijeten na otip.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na rokah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene lisice na zapestju. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premike rok. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade in kazni! Ta visokokakovosten, čvrst usnjeni bič Flogger Wood podjetja Zado ima trden lesen ročaj, ki je čudovito sijoč in ima značilno zrnatost lesa (lahko se nekoliko razlikuje od fotografije). Z malo domišljije lahko ročaj uporabite tudi za intimno penetracijo. Uživajte v vplivu mehkih usnjenih trakov na kožo in partnerja nežno pobožajte ali močno udarite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    So vam všeč luksuzni dodatki, ki vam bodo pomagali izpolniti strastne želje? V ta bič se boste tudi zaljubili! Idealen je za ljubitelje ekstremnih iger, saj je dobesedno kul jeklena palica. Bič je izdelan iz visokokakovostnega svetlečega nerjavečega jekla, je tanek in čudovito prožen za pravilno zabodenje. Zato zgrabite teksturiran ergonomski ročaj in ovijte usnjeni pas okoli zapestja, to bo bolelo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje čudovit temno rdeč pometalni stroj z zlatimi detajli v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Marabou Duster Black

    Če menite, da če želite v svojo spalnico vnesti malo divjine in narediti svoje igre posebne, sprejmite naše priporočilo in si oglejte očarljive izdelke Secret Play. Najprej poskusite te očarljive zaloge, ki vas bodo popepele na področju javnih zadev.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta polna kapuca? Izdelan je iz najkakovostnejšega materiala in ima luknje le za oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Origin Flogger Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Za to pa nikakor ne moreš pozabiti na svoje opustitve!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Pom Pom Feather Tickler

    Na telesu je veliko občutljivih mest, ki ob nežnem trzanju po hrbtu poženejo mrzlico in kolena se zlomijo. Ali ga želite? Poskusi! Igrajte se s tem rahlim mravljinčenjem, utopite svojega dvojnika v poplavi občutkov in odkrijte romantično, a izjemno razburljivo pustolovščino.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masivna lesena klofuta za pravi užitek v tepanju! Ni le impresiven na prvi pogled, ampak tudi močan ob prvi uporabi, pušča veliko not. Prefinjeni izrezi prispevajo k vizualnemu rezultatu, kaj torej še čakate? Igra bi se morala začeti že zdavnaj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta polna kapuca? Izdelan je iz najkakovostnejšega materiala in pozor, brez zahval in lukenj!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nevarnih pletenih repov v enem biču! Obožujete dominantno-podrejeno zabavo in predvsem uživate, ko vas malo boli in zbode? Ta visokokakovostni bič iz mehkega usnja ima ročaj, ki se zaradi zatičev udobno prilega vaši roki, in praktično končno zanko. Zgrabi ga in zgrabi devet pletenih repkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 193 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.