×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Bondage kompleti

Elementi 65 do 73 od 73 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na rokah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene lisice na zapestju. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premike rok. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Fetish Bag

    Uživajte v svojih skrivnih fantazijah, ne skrivajte svojega samoljubnega fetiša – ravno nasprotno! Pustite ga ven in ga presenetite! Presenetite ga s tem kompletom, ki je zaradi svoje vsebine po zelo nizki ceni. In kaj se skriva v njem? Ne bomo rekli! Pustite se presenetiti. Če imate radi fetiš in navdušenje, morate imeti radi presenečenja.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Ali želite priti na vrh svojih erotičnih fantazij? Za to bo nujna kakovostna fetiš oprema! In če še vedno elegantno sveti v temi, bo vaše potovanje postalo cilj! Ta komplet Bad Kitty vsebuje vse, kar potrebujete za vaše BDSM igre - lisice, masko za oči in klofuto!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    Iščete popoln komplet za svoje najljubše BDSM igre? Ta iz Kiotosa ima vse, kar potrebujete za raziskovanje in odkrivanje svojih porednih strasti. Vseh 10 izdelkov se ponaša z visoko kakovostnim umetnim veganskim usnjem in nezmotljivim neonsko sijočim zaključkom s kačjim vzorcem in srebrnimi odtenki.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Servant Kit

    Kaj pa, če bi vam vaš suženj ljubezni postregel točno po tem, po čemer hrepenite? Igrajte se služabnik in gospodar s tem edinstvenim kompletom kot noben drug. Vključuje rdeč lesen pladenj, lisice in ovratnico, ki ju lahko povežete skupaj, da ustvarite položaj strežnega natakarja ali preprosto služabnika s pladnjem. Ali že razmišljate o kakšnem erotičnem scenariju, v katerem bi ta nabor imel glavno vlogo? Poskusite ga uresničiti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liberator Talea Spreader Bar Red

    Nova dimenzija užitka. Prepustite se svojim željam in se nehajte nadzorovati. Talea je priročno inovativno orodje za zadrževanje. Ta distančnik omogoča udobno izkušnjo ne le med igrami z vezanjem.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

    Klasičen nihajni okvir, preizkušen z leti in izkušnjami strastnih in divjih ljubiteljev. Uživajte v svojih najljubših igrah s tem profesionalnim, robustnim dodatkom, ki bo v trenutku spremenil vsako sobo v profesionalno igralnico.

    919 €

    579 €

    Ni na zalogi

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Lisice in zadnjični čepki blagovne znamke Fetish Collection, ki točno ve, kaj vam nagajivo srce poželi! Zatič je povezan z lisicami z verigami in zahvaljujoč 3 ključavnicam, uporabnik ne bo mogel pobegniti! Poskusite kovinski žebljiček pred uporabo segreti v topli vodi ali ohladiti v hladilniku in odkrijte še več razburljivih doživetij!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Bondage Ring

    Utrdite svojega podrejenega kolega na položaju, o katerem sanjate! Pri tem vam bo pomagal ta velik vezalni prstan z lisicami in ključavnico. Je zelo močan in vzdržljiv! Vanjo vstavite vodoravno pritrdilno palico skozi majhne obroče na strani in jo pritrdite s ključavnico. Potem morate samo dati roke v lisice!

    149 €

    95,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 73 od 73 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.