×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 65 do 96 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Ta mehka igrača se bo prilegala tvojemu tiču kot kapa! Kroglice bodo stimulirale želodec in razredčilo bo vstavljeno v sečnico. Prilagodljiv silikonski material obljublja udobno rokovanje, vstavljanje in nošenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prinaša mravljinčenje električnih impulzov na konico penisa, objame celoten želod in se z njim odlično igra. Očara najbolj občutljive točke na moškem telesu, njegova velikost pa je popolnoma nastavljiva, tako da pristaja čisto vsem.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Ali imate radi težave s svojim penisom? Všeč vam bo ta Cum Stopper! Sestavljen je iz silikonskega obroča, na katerega je na vašo sečnico pritrjen premični kavelj s kroglico. Obroček se postavi pod želod in kroglico vstaviš v penis. Poskusite nekaj novega!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Iščete novo vrsto veselja? S tem nosilcem za moda se lahko igrate s svojimi kroglami in doživite izjemne izkušnje. Vaša mošnja se raztegne in intenzivnost vaših občutkov med samozadovoljevanjem ali ljubljenjem se poveča. Preizkusite akrobacijo in obtežite moda!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Uživajte v stimulaciji sečnice v kombinaciji z vznemirljivimi vibracijami in doživite doslej neznane intenzivne občutke. You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow je votli vibracijski dilator, ki vam ponuja 7 različnih načinov vibriranja. Narejen je iz mehkega in posebej za telo varnega silikona. Ne vsebuje ftalatov in je v skladu z vsemi predpisi EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Nenavadne moške tangice iz cepljenih usnjenih trakov. Okrašeni so s kovinskimi obročki in zatiči, naramnice pa je mogoče nastaviti v 7 različnih položajev za udobno prileganje. Uživajte v pogledu na ujetega tiča!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Majhen, jeklen in precej strog! Ta mini jeklena kletka bo omejila ne samo vznemirjenje, ampak tudi vsako gibanje. Vključuje tudi odstranljivo palico, ki plava v sečnico. Ali si vaš podložni nasprotnik to zasluži? Če je tako, ga ne pozabite zakleniti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ni zaman pravijo - zaupaj, ampak preveri! Ta padec na penis spremeni sužnjevo trpljenje v pravi užitek, saj ima nastavljiv erekcijski obroč. To zagotavlja ves čas varen oprijem in zahvaljujoč temu se kletka prilega kateri koli velikosti penisa. Kaj pa presenečenje na drugi strani? To je češnja na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za tiste, ki se ne bojijo ekstrema! Mister B Extreme CBT je nevarna multi-mučilna igrača za vaš penis in testise. Gre za tako napravo vse v enem, ki vključuje tudi potreben analni čep. Vaša nova najboljša igrača v vaši zbirki CBT!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v popolnoma tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Kletke za čistost Man|Cage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenskega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornja dela, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obroče s kletko. Različni obroči različnih velikosti in distančniki vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    S to kletko za čistost iz visokokakovostnega nerjavnega jekla hranite ptico pod ključem. Poleg tega, da zaklene penis, tudi elegantno razdeli moda in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 7 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Boste vanj vložili vse? Če je tako, vam ne bo žal! Tako je visokokakovostna kletka za pero iz nerjavečega jekla veliko boljša od katere koli druge kletke. Notranji konici povzročajo močno bolečino po celotni dolžini penisa v predelu želoda. Zaklenite ptico v kletki skozi zadrževalni obroč in ji odrežite krila.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 278 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.