×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 129 do 160 od 278 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite skozi moda odkrivati nove občutke? Nanje namestite to razkošno močno navijalo iz nerjavečega jekla in jih primite z močnim magnetom. Medtem ko masturbirate, se jebate ali se kako drugače igrate, gravitacija naredi svoj davek, da ustvari intenziven občutek, ki izboljša spolno izkušnjo. Raztegnite moda do orgazmične sreče!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Ujemite ptico v past! Ta igrača ima palico za sečnico, ki jo lahko zaklenete, da preprečite uhajanje penisa. Se vam to zdi nevarno? Tako je! Zacvilil boš od bolečega užitka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zaklenite ptico v visokokakovostno kletko iz nerjavečega jekla! Ta kletka za čistočo ima obliko, ki jo je mogoče zakleniti, in nastavljiv obroč v 4 različnih velikostih. S pomočjo sistema plošč in klinov boste ujeli oslabljen penis, ki mu ne bo mogel pobegniti. Pridi gledat, kako ga moti kletka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih ključavnic za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ali želite svojo ptico vzeti brezplačno? Ta čudovita kletka za čistočo iz nerjavečega jekla bo pravi dodatek. Je ročno poliran, kar mu daje razkošen videz in ima premer 35 mm, obroček na modih pa 45 mm. Uživajte v svojem najljubšem občutku, ko se preprosto ne morete utrditi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Raztegnite moda in uživajte v navdušenju! Ta okrogli Rebel obroč z možnostjo zaklepanja je nameščen na moda in zaklenjen s priloženim ključem. Ali pa želite nekaj več? Pred uporabo poskusite segreti obroč (v vroči vodi) ali ga ohladiti (v hladni vodi).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kaj pa poskusite nekaj novega in neverjetno razburljivega? Na prvi pogled je to kolo videti strastno in nevarno hkrati! Dražil vas bo in navdušil, sestavljen je iz 3 koles z 22 konicami in z njim se boste vozili sem ter tja po telesu svojega nasprotnika. Odkrijte nove izkušnje!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte sečnico s tem vibrirajočim dilatatorjem. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija več kroglic, katerih vnašanje v penis vas bo večkrat stimuliralo, ponuja pa vam tudi 7 načinov vibriranja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb. Silikonska površinska obdelava zaradi svoje mehkobe obljublja enostavno namestitev, pri čemer ne smete pozabiti, da se ta material lahko kombinira le z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Učinkovito orodje iz visokokakovostnega nerjavnega jekla znamke Triune. Postavljen je okoli penisa in ko pride do erekcije, se njegove notranje bodice močno zarežejo v telo, zaradi česar je nosilec erekcije grozljivo in boleče breme. Ali pa si ga položite na moda, od vas je odvisno, kako se boste mučenju lotili in kako hudi ste! Ključavnica bo poskrbela, da bo nosilec nevarnega prstana samo v vaši moči!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Iščete eleganten zapor za svojo ptico? Ta kletka za čistočo iz Oxballs jo bo ovila v kvaliteten in prožen PLUS + SILIKON material in bo seksi in udobna za nošenje. Izdelana je torej iz fleksibilnega materiala (mešanica silikona in TPR), ki se vam prilagaja, in je okrašena z lažnim pierciengom za trden videz.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno orodje za vse, ki se ga ne bojijo ali bojijo, a jim je ta strah všeč! Povežite roke in penis z mošnjo skupaj v tem edinstvenem dizajnu, ki tehta 856 g iz visokokakovostnega lesa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Usnjeni pas čistosti z 2 ključavnicama za najbolj poredne! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pa je nastavljiva na obeh straneh, zato se odlično prilagaja velikosti pasu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 278 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.