×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 193 do 224 od 278 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kakovostna kletka za petelina s seksi videzom! Narejen je iz nerjavečega jekla in v njegovi embalaži boste našli vse, kar potrebujete, da zaprete tako neposlušnega ptička. Ne preprečuje fizioloških potreb in je primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Lepo zapojte svojemu ptičku in ga ujamete v kletko!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlata kletka za vse zahtevne ptice! Ta pozlačena kletka čistosti je popolno darilo za vašega zahtevnega ljubimca, ki ceni luksuzne dodatke. Zahvaljujoč 18-karatnemu zlatu in nerjavečemu jeklu je kletka izjemno trpežna, močna in obljublja dolgo življenjsko dobo. Odprta konica ne preprečuje uriniranja, zato je kletka primerna tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte in ujemite pokorno ptico v kletko.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za začetnike in napredne ljubitelje! S tem dolgim in ozkim dilatatorjem lahko pridete kamor koli morate. Njegova valovita struktura bo na zanimiv in raznolik način stimulirala sečnico, ki vam bo všeč in vam bo všeč. Podajte se na odkrivanje novih užitkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kakovostna kletka za arašide s seks video posnetki! Narejen je iz nezdravih ptic, v njegovi embalaži pa boste našli vse, kar potrebujete, da zanikate tako neposlušnega ptička. Ne presega fizičnih potreb in je primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Raje vključite svojo ptico v kletko!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Zaupanje je dobro, preventiva pa je še boljša! S tem ključem boste svojega sužnja držali zaklenjenega in ne bo vam treba skrbeti za njegovo zvestobo. Njegov ud se udobno prilega ključu, zahvaljujoč 3 obročkom različnih velikosti, higienske luknje pa mu omogočajo izpolnjevanje fizioloških potreb, tako da ga boste lahko zaklenili za daljše časovno obdobje. Zato ga zakleni in obdrži ključe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzna kletka za čistočo s snemljivim pokrovom za prave ljubitelje BDSM iger! Izdelan je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, zato je njegova življenjska doba res dolga, hkrati pa ste lahko prepričani v varnost materiala. Zaklepanje za svojega tiča!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nepozabni trni od znotraj! Ste vznemirjeni? To je tako nevarno kot stene na prvi pogled. Pritrjen je s sponkami v mestu na modi, ima kovinske obročke s premerom 3 in 4 cm in tudi lepo razporeditev mode!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    Sladki ključ za vašo ptico! Prozoren material vam bo omogočil, da sledite svoji moškosti, vendar vam bosta samo gospodar ali gospodarica omogočila, da ptico osvobodite in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Ali želite biti res zlobni do svojega kolega? Mučite njegov tiča in moda s to vrhunsko napravo! Gre za drobilnik akrila, ki je zloben v najboljšem pomenu besede. Med obema akrilnima ploščama bo počasi stiskal kroglice in penis bo ostal izpostavljen. Bodite previdni, to je res za napredne igralce CBT.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da vas penis vleče navzdol po želji. Hkrati bo čutno potegnila moda navzdol, vi in vaša kolegica pa boste uživali v seksi videzu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je tukaj poln strasti in pričakovanj za vaše očesce! Gre za nekoliko daljšo različico od klasičnega Cum Stopperja, ki so ga zahtevali ljubitelji znamke Sport Fucker. Uporabna dolžina je do 45 mm, kar bo vaše zvočne igre nedvomno dvignilo na novo raven. Cum Stopper je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona in ga lahko uporabljate tako v mirnem kot trdem stanju vašega penisa. Elastičen obroč bo držal igračo na mestu, celotna konstrukcija pa bo upočasnila vaš ejakulacijo in okrepila vaš orgazem. Uporabljajte samo v kombinaciji s sterilnimi mazivi in po vsaki uporabi napravo temeljito očistite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Plastične ključavnice za enkratno uporabo za kletko čednosti na penisu ni nikoli dovolj! Ta paket vsebuje 10 kosov in vsak od njih ima svojo številko.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Black Brutal Chastity Cage je naprava za zaklepanje penisa. Je precej težka kletka in svojemu nosilcu ne dovoli, da bi se razburil. Res je brutalna, trda, težka in zaklenjen penis zagotovo ne bo prišel sam iz nje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Kletka za penis v modelu Curve je bila zasnovana predvsem za moške z večjim penisom. Gre za večjo kletko klasičnega modela z inovativnim dizajnom obročev model CB-6000. Vaš večji penis bo v modelu Curve udoben in varen, naj bo zaklenjen in uživajte v vznemirljivi napetosti, ki pa vam razburjenje učinkovito preprečuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Po eni strani izgleda naravnost odlično, predvsem pa res moti moda. Je sijoča, stožčasta in ima na notranji strani konice, ki bodo dražile in mučile vašo torbo. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptiča zaklenjenega v elegantni črni kletki. Njegov dizajn vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 278 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.