×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 161 do 192 od 278 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima stimulativno obliko kroglic in izjemno eleganten videz, saj končni pokrov čutno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Soaker Piss Plug

    Iznajdljiv erotični pripomoček za vse drznike, ki se ne bojijo poskusiti novih stvari. S to igračo se lahko igrate na veliko načinov, zato vključite svojo domišljijo in se dobro stuširajte. Vtič je izdelan iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla, ki ni le lep na prvi pogled, ampak tudi varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladki rožnati kalčki za vašo ptico! Samo vaš gospodar ali gospodarica vam bo omogočila, da osvobodite ptico in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Oblikujte modo in uživajte v zraku! Ta krog Rebel je omejen na modo in je priložen ključu. Ali pa želite še nekaj? Pred uporabo poskusite obroč zavarovati (v letu vode) ali ga zgladiti (v nivoju vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da so ovratnice samo za vrat? Napaka! Ta ovratnica je pritrjena na penis in nato pritrjena na kovinski povodec. Kdo bo gospodar, ki ga bo morala ubogati gospodarica? To bo odvisno od vas. Toda ena stvar je zdaj gotova, s to ovratnico za penis vaša erotična igra ne bo imela enake.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Ali pogosto zaprete ptico v kletko? Zaklenite tudi ključe kletke! Ta prozorna škatla je opremljena s časovnikom, ki odšteva čas do odpiranja. Vaše igre bodo postale še bolj ekstremne in zabavne!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Ključavnica s časovnikom, ki jo pritrdite na škatlo, ki lahko vsebuje ključe ali kletko ali pa jo pritrdite neposredno na kletko! Navdušenje vašega sužnja bo v vaših rokah in samo vi boste odločili, koliko časa mu boste namenili! Predstavljajte si samo njegov prosjaški pogled, ki očara ključavnico za odštevanje, vznemirljivo, kajne? In seveda ni pomembno, ali je v omarici ključ od kletke za penis ali ženski pas čistosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Si zaslužiš malo hudega mučenja? Ta kletka za čistočo je izdelana iz visokokakovostnega ročno brušenega jekla, zato je na prvi pogled resnično veličastna. A hkrati je tudi res nevaren in namenjen vsem pravim ljubiteljem BDSM! Opremljen je s štirimi vijaki za neizprosno boleče trpljenje!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in tudi precej dolg. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Tako vam bo ta komplet, ki vsebuje 3 dilatatorje iz visokokakovostnega silikona, prišel prav. Začnite pri najtanjšem in pojdite do najširšega!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Resnično učinkovit drobilnik mod z impresivnim industrijskim videzom, ki ga preprosto ne boste nikjer naleteli! Njegova uporaba je zelo preprosta in praktična, samo zavrtite vijak, dokler se ne zategne, kot potrebujete. In če vam to ni dovolj, pritrdite svoje najljubše uteži in še bolj podlegajte nevarnemu CBT!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlata kletka za vse zahtevne ptice! Ta pozlačena kletka čistosti je popolno darilo za vašega zahtevnega ljubimca, ki ceni luksuzne dodatke. Zahvaljujoč 18-karatnemu zlatu in nerjavečemu jeklu je kletka izjemno trpežna, močna in obljublja dolgo življenjsko dobo. Odprta konica ne preprečuje uriniranja, zato je kletka primerna tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte in ujemite pokorno ptico v kletko.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kakovostna kletka za petelina s seksi videzom! Narejen je iz nerjavečega jekla in v njegovi embalaži boste našli vse, kar potrebujete, da zaprete tako neposlušnega ptička. Ne preprečuje fizioloških potreb in je primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Lepo zapojte svojemu ptičku in ga ujamete v kletko!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenje penisa in mod vaša najljubša zabava? Ne smete zamuditi tega kakovostnega orodja iz nerjavečega jekla!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 278 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.