×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Deviški pasovi za moške

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Usnjen pas čistosti z analnim čepom za najbolj poredne nagajive! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pasu pa je nastavljiva na obeh straneh, tako da se odlično prilagaja velikosti pasu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Security Shield

    Dodatek za kletke Word Cage (lahko se uporablja tudi za CB-X). Deluje kot varnostni ščit in prispeva k varnosti. Ni ga primerno kombinirati z mazivi na osnovi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico odstrani iz kletke.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ali želite svojo ptico vzeti brezplačno? Ta čudovita kletka za čistočo iz nerjavečega jekla bo pravi dodatek. Je ročno poliran, kar mu daje razkošen videz in ima premer 35 mm, obroček na modih pa 45 mm. Uživajte v svojem najljubšem občutku, ko se preprosto ne morete utrditi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih ključavnic za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna, varna za telo in ima seksi dizajn. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Ali imate radi dodatke za penis in moda podjetja Oxaballs? V tem primeru vam bodo všeč tudi te mesne kroglice. To je povsem nov način, kako ujeti penis in ga privezati na moda. Ujemite ptico in jo obdržite nemočnega in vezanega s tem iznajdljivim orodjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Iščete eleganten zapor za svojo ptico? Ta kletka za čistočo iz Oxballs jo bo ovila v kvaliteten in prožen PLUS + SILIKON material in bo seksi in udobna za nošenje. Izdelana je torej iz fleksibilnega materiala (mešanica silikona in TPR), ki se vam prilagaja, in je okrašena z lažnim pierciengom za trden videz.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, ali se želite igrati na daljavo s partnerjevim navdušenjem? In gospodje, uživali boste in uživali prav! Tu je Bond, aplikacijsko nadzorovan obroč za pospeševanje ali daljinski upravljalnik, ki v vašo intimo prinese pridih avanture in vaše navdušenje popelje na višjo raven.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Usnjeni pas čistosti z 2 ključavnicama za najbolj poredne! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pa je nastavljiva na obeh straneh, zato se odlično prilagaja velikosti pasu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladki rožnati kalčki za vašo ptico! Samo vaš gospodar ali gospodarica vam bo omogočila, da osvobodite ptico in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantna moška kletka za čistočo. Ni vam treba več skrbeti zaradi nezvestobe, hkrati pa lahko svojega ljubimca malce namučite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage SFW Padlock

    SFW ključavnica za kletke za čistočo World Cage (in ne samo zanje). Za potovanja ni primeren, saj detektorju kovin zagotovo ne bo všeč, lahko pa ga uporabljate povsod drugje. Paket vključuje 2 ključa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Black

    Naprava Vice Chastity Device je prva in edina neizogibna naprava za čistost na svetu, ki ne zahteva piercinga PA (Prince Albert). Ponuja stopnjo varnosti, ki je pri drugih napravah za čistost še ni bilo. Teksturirana zasnova na notranjih jezičkih proti izvleku je ključna za trditev, da se ji ni mogoče izogniti. Čim dlje se naprava nosi, tem bolj je varna. Po dveh dneh nenehnega nošenja postane neizogibna!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Kletka za penis Black Label Black Chastity brutus iz nerjavečega jekla vam in vašemu spolnemu partnerju zagotavlja ure užitkov. Zaradi rahlo navzdol ukrivljene oblike je takoj jasno, da erekcija tu skoraj ni mogoča.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.