×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Deviški pasovi za moške

Elementi 33 do 64 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Predstavljamo našo moderno napravo za čistost s pasom iz PU-usnja, elegantno in sodobno rešitev, ki je v celoti izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Ta sodobna naprava za čistost daje prednost udobju in nadzoru, vključuje pa nastavljiv pas iz PU usnja za varno in prilagojeno prileganje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Naj bo vaš partner (ali suženj?) penis pod nadzorom, tudi ko niste doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je vaš penis precej majhen in potrebujete kletko, da se mu prilega? Pravkar ste ga našli! Izdelan je iz luksuznega nerjavečega jekla in vključuje odstranljiv votel sečnični dilatator. Prisoten mora biti tudi obešalnik, ki preprečuje možnost puščanja!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Nenavadne moške tangice iz cepljenih usnjenih trakov. Okrašeni so s kovinskimi obročki in zatiči, naramnice pa je mogoče nastaviti v 7 različnih položajev za udobno prileganje. Uživajte v pogledu na ujetega tiča!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridiha elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je enostaven za oblečenje, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativen silikonski varnostni ščit, ki preprečuje, da bi ga izvlekli. V primerjavi z drugimi kletkami, ki so narejene iz polikarbonata, ki vsebuje mehčala, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike Chastity Cage: vrhunsko moško napravo za čistost, ki ponuja popoln nadzor v diskretnem dizajnu, prijaznem do tuširanja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Blagovna znamka Chastity Cage World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Majhen, jeklen in precej strog! Ta mini jeklena kletka bo omejila ne samo vznemirjenje, ampak tudi vsako gibanje. Vključuje tudi odstranljivo palico, ki plava v sečnico. Ali si vaš podložni nasprotnik to zasluži? Če je tako, ga ne pozabite zakleniti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Predstavljamo našo kletko čistosti iz jeklene mreže. Ta kletka je natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je zasnovana za udobje in dolgo življenjsko dobo. Mrežasti vzorec ne doda le pridih elegance, temveč zagotavlja tudi optimalno zračnost in higieno.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ni zaman pravijo - zaupaj, ampak preveri! Ta padec na penis spremeni sužnjevo trpljenje v pravi užitek, saj ima nastavljiv erekcijski obroč. To zagotavlja ves čas varen oprijem in zahvaljujoč temu se kletka prilega kateri koli velikosti penisa. Kaj pa presenečenje na drugi strani? To je češnja na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    Kolekcija Rimba P-Cage vsebuje različne vrste kletk za penis. Te kletke za čistost, izdelane iz visokokakovostnega ABS materiala, nudijo udobno prileganje, hkrati pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Kletka čistosti uporabnika omejuje pri erekciji.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Zaklepanje penisa! Brutus Shark Cock Cage je kletka za čistočo iz visokokakovostnega in trpežnega polikarbonata. Lahko ga prilagodite svoji velikosti in ga udobno nosite dlje časa oziroma toliko časa, kolikor se odloči tisti ali tisti s ključi. Ste se pripravljeni predati?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v popolnoma tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Kletke za čistost Man|Cage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenskega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornja dela, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obroče s kletko. Različni obroči različnih velikosti in distančniki vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Travel Friendly Locks for Chastity Devices 20 pcs

    Dvajset plastičnih ključavnic, ki preprečujejo izklop detektorja kovin! So lahke, praktične, enostavne za uporabo in tudi oštevilčene. Ne potrebujete ključa, enostavno in hitro jih lahko zaprete in jih odprete z ostrimi škarjami. Iz tega sledi, da je vsak od njih samo za eno uporabo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    S to kletko za čistost iz visokokakovostnega nerjavnega jekla hranite ptico pod ključem. Poleg tega, da zaklene penis, tudi elegantno razdeli moda in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 7 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Zapri porednega (ali celo prijaznega) ptička v kletko! Če se odločite za to, lahko uživate v visokokakovostnem silikonskem materialu, zaradi katerega je kletka zelo udobna tudi za dolgotrajno nošenje. Je lahka, prilagodljiva in ima higienično stransko zračenje. Nosite ga kamorkoli želite, pod vašimi oblačili se ne bo videlo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Elegantna usnjena obleka za na grad! Te hlačke imajo 3 ključavnice, ki zagotavljajo, da jih uporabnik ne sleče zlahka. Velikost je nastavljiva, tako da je uporabniku lahko udobno, a tudi izjemno neudobno. Shranite svojo vrednost v mehko usnje in se prepustite moči ključev in usode v svojih rokah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Boste vanj vložili vse? Če je tako, vam ne bo žal! Tako je visokokakovostna kletka za pero iz nerjavečega jekla veliko boljša od katere koli druge kletke. Notranji konici povzročajo močno bolečino po celotni dolžini penisa v predelu želoda. Zaklenite ptico v kletki skozi zadrževalni obroč in ji odrežite krila.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage vsebuje različne vrste kletk za penis. Te kletke za čistost, izdelane iz visokokakovostnega ABS materiala, nudijo udobno prileganje, hkrati pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Kletka čistosti uporabnika omejuje pri erekciji.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike Chastity Cage: vrhunsko moško napravo za čistost, ki nudi popoln nadzor v diskretnem dizajnu, prijaznem do tuširanja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je vaš suženj postal lopov in menite, da si zasluži zapor? Ujemite in zaprite njegovega tiča v to plastično kletko, kjer pod nobenim pogojem ne bo otrdel. Izdelan je iz lahke plastike, enostaven za čiščenje in primeren tudi za dolgotrajno nošenje, med katerim se pod oblačili sploh ne bo videl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Kolekcija Rimba P-Cage vsebuje različne vrste kletk za penis. Te kletke za čistost, izdelane iz visokokakovostnega ABS materiala, nudijo udobno prileganje, hkrati pa zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Kletka čistosti uporabnika omejuje pri erekciji.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Mini V2 Black

    Naprava Vice Chastity Device je prva in edina neizogibna naprava za čistost na svetu, ki ne zahteva piercinga PA (Prince Albert). Ponuja stopnjo varnosti, ki je pri drugih napravah za čistost še ni bilo. Teksturirana zasnova na notranjih jezičkih proti izvleku je ključna za trditev, da se ji ni mogoče izogniti. Čim dlje se naprava nosi, tem bolj je varna. Po dveh dneh nenehnega nošenja postane neizogibna!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Vam je všeč, da ste popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po najmanjši kletki za čistost, ki bo izgledala odlično in udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima ogromno dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. Ampak dvakrat pomislite, ne boste imeli ključev in poti nazaj ne bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Security Shield

    Dodatek za kletke Word Cage (lahko se uporablja tudi za CB-X). Deluje kot varnostni ščit in prispeva k varnosti. Ni ga primerno kombinirati z mazivi na osnovi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.