×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za moške

Elementi 33 do 55 od 55 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenje penisa in mod vaša najljubša zabava? Ne smete zamuditi tega kakovostnega orodja iz nerjavečega jekla!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta kovinska kletka za penis? Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ima obešanko s ključi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Želite prevzeti mejo s hrano in bolečino? O teh vibrirajočih sponkah za bradavice se sanja! Imajo 12 funkcij vibracij in so popolnoma nastavljive. Uporabite stimulacijo in odkrijte nove izkušnje s pritiskom gumba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Prefinjena usnjena gaga s polno glavo s silikonsko kroglico premera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nevarnih pletenih repov v enem biču! Obožujete dominantno-podrejeno zabavo in predvsem uživate, ko vas malo boli in zbode? Ta visokokakovostni bič iz mehkega usnja ima ročaj, ki se zaradi zatičev udobno prilega vaši roki, in praktično končno zanko. Zgrabi ga in zgrabi devet pletenih repkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Ali želite zabrisati mejo med užitkom in bolečino? Te vibrirajoče sponke za bradavice so zasnovane za to! Imajo 12 funkcij vibracij in so popolnoma nastavljive. Uživajte v navalu stimulacije in odkrijte nove izkušnje s pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Ali je treba vašega podrejenega kolega malo prestrašiti ali morda kaznovati? Ta kovinski bič je na prvi pogled nevaren! Ročaj na prvi pogled skriva jeklene analne perlice za čutno stimulacijo zadnjih vrat. Bič vodite po telesu, dokler se po dotiku mrzlih zlatih vzmeti ne pojavijo kurja koža tega, kar lahko sledi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    So vaše sanje res divje in je BDSM vaša najljubša disciplina? Zato pozor, ta gag bi vam lahko res prišel prav! VAC-U-LOCK ima poleg meringue gaga za uporabnika tudi končni pokrov iz nerjavečega jekla. Sicer pa je izdelan iz kvalitetnega usnja in je nastavljiv po dolžini. Katera je vaša prva igrača Vac-u-lock ali Hang, ki jo najprej pritrdite nanjo?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Vibrirajoča dražilna snov iz jeklenih kroglic vas ne boža le v sečnici, ampak tudi umirjeno na katerem koli občutljivem delu telesa. Dodatna stimulativna tekstura obljublja pravilno dimljenje, visokokakovostno nerjaveče jeklo pa ima dolgo življenjsko dobo in varnost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Brace Ball Gag

    S tem zatikanjem domina ali dominantna oseba ne bo usmiljena do svojega nasprotnika! Postavite žogo v usta, odvijte vijake, nadenite del iz nerjavečega jekla in ponovno privijte vijake. Gladka palica sedi okoli zadnjega dela vratu in nerjaveče jeklo bo užitek preučevati. Primerna je tudi za dolgotrajno nošenje, predvsem pa je neverjetno kul!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Kako daleč boš dovolil, da gre ta gad? Odvisno kako globoko imaš grlo. Deep Throat Screwed gag bo vaše BDSM igre dvignil na novo raven. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in usnja, zaradi česar je trpežen in udoben za nošenje. Žogica je nastavljiva s pomočjo vijakov, od vas pa je odvisno, ali boste zagotovili udobje uporabniku ali nosilcu gaga ali obratno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Moda po vsem svetu obožujejo nosila Bullballs! Narejena je iz visokokakovostnega silikona, prijetno mehka in gladka ter tako zagotavlja udobno nošenje in nošenje. Elegantna industrijska oblika vas bo s preprostostjo očarala že na prvi pogled. Potisnite svoja jajca iz telesa in doživite intenzivnejše orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Obožujete razkošne in hkrati elegantne ter učinkovite dodatke? Oboje bo ustrezalo vašim zahtevam! Narejen je iz visokokakovostnega usnja in ima odstranljiv povodec. Najboljša pa je lepa zaponka v mavričnem videzu. Tudi vašemu podrejenemu sogovorniku bo všeč, to je zagotovo!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Komplet 3 čepov, primernih za igre na sečnici. Vsak od njih ima drugačno teksturo in tudi velikost. So votli, zato omogočajo udobno prehajanje tekočin. Zahvaljujoč njihovi obliki boste ob vstavljanju občutili vznemirjenje vsakega izboklina, valovanja in utora. Izdelane so iz zelo fleksibilnega silikonskega materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in ni porozen. Uporabljate jih lahko sami med samozadovoljevanjem, pa tudi med strastnimi trenutki s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Volt Cage Electro Chastity Cage Clear

    Kletka BRUTUS Shock Cock Cage je po meri nastavljiva kletka čistosti, izdelana iz trpežnega polikarbonata. Popolnoma jo je mogoče prilagoditi vaši osebni velikosti, zato je zelo primerna za dolgotrajno nošenje. Imetnik ključa odloči - ali si upate izročiti ključ?

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je neverjeten silikonski nosilec za moda, zasnovan za genialno raztezanje vaših krogel. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum, zato je čudovito mehak, gladek in dovolj močan hkrati. Doživite intenzivne orgazme in prijeten razteg z enim najdaljših in najbolj priljubljenih nosilk za žogo!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Blueballs

    Morph je silikonski modni nosilec brez primere, zasnovan za genialno distribucijo vaših krokodilov. Narejen je iz kvalitetnega silikona Pure Platinum, vendar je čudovito mehak, gladek in pusti močvirje. Doživite intenziven orgazem in si omislite eno najdaljših in najbolj priljubljenih očal!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 55 od 55 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.