×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za ženske

Elementi 33 do 64 od 612 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    S to ovratnico na povodcu imejte svojega podrejenega nasprotnika dovolj blizu. Komplet EasyToys je izdelan iz kovine in robustnega umetnega usnja, ki je podložen z mehko peno, ki zagotavlja prijetno udobje tudi pri grobem rokovanju. Povodec ima na ovratnico pritrjeno fiksno vponko, tako da jo lahko enostavno ločite in uporabljate na primer v kombinaciji z drugimi igračami. Bodite ustvarjalni in pustite, da vas prevzame vaša divja domišljija.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker Black

    Uživajte v vseh občutkih, o katerih ste sanjali s to ogrlico s čopki. Odlična je tako za zabave kot za zabave, ki jih prirejate v svoji spalnici...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Flogger Black

    Vrhunski bič v slogu biča po neverjetni ceni! Želite uživati v prijetni bolečini ali jo celo zagotoviti? Ovijte trak okoli zapestja in zgrabite bič, ki se varno prilega vaši roki. Nato lahko svojega partnerja nežno božate z mehko vrvjo ali pa mu/ji privoščite seksi šeškanje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Furry Handcuffs Black

    Igrajte se in zaklenite svojega ljubimca s temi odličnimi in nagajivimi "krznenimi ročaji". Zaklepni mehanizem ima gumb za hitro sprostitev, če izgubite oba ključa.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Red Giant

    Komplet za bondage: oblazinjena maska za oči, ustni gag na nastavljivi vrvici dolžine 60 cm, usnjen mini bič in štiri oblazinjene manšete.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Nipple Chain Clips

    Ta erotični pripomoček vam prinese veliko vročih trenutkov! Vse, kar morate storiti, je, da ga pripnete na bradavičke in lahko tiho opazujete, kako se počasi strdijo in napenjajo s splošnim navdušenjem!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Designer Cuffs Black

    Svojega ljubimca presenetite s temi debelimi kovinskimi ročaji. Dajte si moč prevlade in preverite, kako se bo vaš ljubimec odzval - pričakovanje je vse! Zabavajte se nocoj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink

    Bradavice so za mnoge ženske zelo občutljivo erogeno območje, zato bi bilo napačno podcenjevati njihovo stimulacijo. Te priseske iz gel materiala so pravo orodje za ta namen.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Leggings 2901110

    Klasične pajkice - zdaj s 3-smerno zadrgo čez mednožje!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Shirt 2900025

    Vaše ženske obline bodo v središču pozornosti!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Ali rad prevzame nadzor nad svojim nasprotnikom? V tem primeru ne smete zamuditi tega neverjetnega kompleta za vezanje. Sestavljen je iz ovratnika in zapestnih manšet, ki jih zlahka ločite zahvaljujoč trdnim vponkam. Ovratnik in lisice so iz robustnega umetnega usnja, ki je na notranji strani podloženo z mehko in udobno peno. Prepustite se svojim sprevrženim fantazijam in začnite uživati v neskončno prijetnih občutkih, povezanih z bolečim užitkom.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag

    Z dihajočim krogličnim gagom Fetish Fantasy danes zvečer prevzemite nadzor nad svojimi fantazijami. Trdna, nestrupena gumijasta krogla je zasnovana za udobje in ima odprtine za dihanje za vašo voljno podrejeno osebo.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Aligator Nipple Clamps

    Razveselite svoje bradavice in jim privoščite tako užitek kot prijetno bolečino s sponkami za bradavice Aligator. Primerne so tudi za popolne začetnike! Sestavljeni so iz trpežnih kovinskih zaponk z mehkimi gumijastimi vložki in povezovalno verižico. Intenzivnost pritiska lahko prilagodite sami s pomočjo vrtljivega vijaka, nato pa lahko z verigo nekoliko povečate pritisk, le rahlo zamahnite in boste videli, kaj se bo zgodilo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Position Master With Cuffs

    Naj vas domišljija popelje onkraj fizičnih meja z napravo Position Master z manšetami.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel se od ostalih razlikuje po tem, da združuje 5 vrtljajev v eno super učinkovito orodje za najbolj intenziven užitek.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kakovosten silikonski zatič s trdnim usnjenim pasom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CalExotics Silicone Dilator Kit 5pcs

    Komplet nežno roza luksuznih dilatatorjev, ki ženskam pomagajo obnoviti moč, udobje in udobje vagine.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker

    Priseski za bradavice, ki zahvaljujoč vijačnemu mehanizmu ustvarjajo zelo močan negativni tlak in maksimizirajo ta občutljiva področja. Ko se razvije zadosten vakuum, ni treba držati priseskov z roko.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker

    Vibrirajoči priseski za bradavice blagovne znamke You2Toys bodo zagotovo postali vaš najljubši pripomoček. Imajo mini vibratorje, ki bodo res razdražili vaše bradavice. Uporaba te igrače je zelo preprosta, samo namestite priseske na bradavičke, uporabite balon za sesanje zraka in nato samo vklopite vibracije in uživajte v čudoviti stimulaciji

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope Black 10.5m

    S to izjemno mehko japonsko svileno vrvjo vam ni treba biti strokovnjak, da bi uživali v užitkih pri vezanju v japonskem slogu.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Long 2851504 Black

    Vaše vinilne sanje se bodo uresničile le v tem kombinezonu, ki vas od glave do peta pokrije v čutno sijočem materialu. Izdelan pri Black Level, je zapeljivo opremljen z dolgimi rokavi in hlačami. A najboljši del je praktična in erotična dvosmerna zadrga, ki se začne v mednožju in konča na vrhu zadnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

    Frisky Restraint System je prenosen in enostavno omejuje gibanje s trakovi v obliki črke H, ki se prilegajo pod posteljo katere koli velikosti in segajo naokrog ter varno omejujejo gležnje in zapestja ter omejujejo gibanje. Manšete iz umetnega krzna so mehke in udobne, vendar se trdno zapirajo s trdno velkro zaponko. Z nastavljivimi zaponkami lahko partnerja zategnete in ga spravite v kompromitantne položaje, medtem ko ga dražite in zadovoljujete, dokler se ne odločite, da si je zaslužil izpustitev!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Wheel of Pleasure

    Stimulacijsko kolo priljubljene znamke Ouch! prinaša pestro paleto bolečih užitkov. Opremljen je z majhnimi zatiči, ki so zelo ostri in dajejo občutek prevlade.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

    S tem kompletom Extreme Hogtie prevzamete popoln nadzor nad vsakim gibom svojega ljubimca. Ta za uporabo enostaven komplet vključuje neoprenske zapestne in gleženjske manšete, trpežno kovinsko vez in brezplačno satenasto masko za ljubezen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Collar with Cuffs and Leash

    S to igrivo kombinacijo ovratnice, manšete in povodca prevzemite nadzor nad svojim ljubimcem. Ko boste zapenjali ovratnico in pritrdili povodec, se bo vaš ljubljenček v hipu naučil, kako vas ubogati.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Stretchy Fun Cuffs Black

    Unikatne zapestne manšete znamke ToyJoy. Izdelane so iz elastičnega gumijastega materiala, ki je zelo udoben in primeren tudi za vse začetnike BDSM ljubiteljice.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Bed Boots

    Neverjetno zapeljive noge, stegna, teleta, podplati! Črni "škornji" iz mehkega PVC-ja z elastičnim stranskim trakom in tekalno plastjo za popolno prileganje. Elastičen material omogoča prosto gibanje.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Leather Ridding Whip 033 Black

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Collar & Leash Vegan Leather

    Ne glede na to, ali želite nadvladati svojega ljubimca ali pa se raje predajate, je suženjska ovratnica Fetish Submisive popolna igrača. Ta igrača vključuje velik obroč za glavo, kratek trak in majhen obroč, da bo vaš suženj pod strogim nadzorom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Velcro Cuffs Black

    Iščete manšeto, ki zmore vse in je narejena za trdo igro? Ne iščite več. Udobne krznene manšete za roke in noge se z lahkoto prilagodijo z velcro, da se tesno prilegajo, poleg tega pa so dovolj velike, da jih lahko nosite okoli gležnjev ali zapestij.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set

    Pozdravite svojega ljubimca z odprtimi rokami in nogami s tem neverjetnim kompletom za zapestnice in manšete Spread 'Em Bar! Ta perverzni komplet kovinskih razteznih palic bo vas ali vašega partnerja vsakič postavil v pravi položaj za užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 612 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.