×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 193 do 224 od 343 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenje penisa in mod vaša najljubša zabava? Ne smete zamuditi tega kakovostnega orodja iz nerjavečega jekla!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masivna igrača iz nerjavečega jekla! Sestavljen je iz dveh obročev in služi kot raztezalec mod ali celo kot erekcijski obroč. Oba obročka imata premer 3 cm, v paketu pa je priložen imbus ključ za luknjo za vijak. Igrajte solo ali uživajte v mučenju v paru.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z neznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Van Buren Urethral Sounds Set Large

    Uživate v preizkušanju zmogljivosti vaše sečnice? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejše pripomočke. Ta komplet zvočnih dilatorjev iz nerjavečega jekla vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stretcher

    Toda ali vam je všeč zvok? S tem dilatatorjem ga boste imeli še bolj radi! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in s svojo obliko ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuženje in sterilizacije!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Hidden Desire Extreme Ribbed Penis Dilator Set 2 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. Rebrasti penis dilatorji so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsakim rebrom, ki zdrsne v vašo sečnico.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracijski dilator iz nerjavečega jekla iz visoko kakovostnega nerjavnega jekla znamke Kiotos. Je podoben samurajskemu meču in ima gladko polirano površino. Njegova kakovost predstavlja najvišjo razpoložljivo mejo, ki jo zagotavlja 100% nerjaveče jeklo. Popelji ga na nove višave.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Dilator 6mm

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za začetnike in napredne ljubitelje! S tem dolgim in ozkim dilatatorjem lahko pridete kamor koli morate. Njegova valovita struktura bo na zanimiv in raznolik način stimulirala sečnico, ki vam bo všeč in vam bo všeč. Podajte se na odkrivanje novih užitkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Nosilec za moda iz luksuznega nerjavečega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparent

    Želite vedeti, kje je vaša moda postala briljantna in drugačna? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da vaše oreščke udobno uskladi s telesom. Takšna moč in estetski jug bosta partnerju omogočila, da vam bo omogočila, da gledate na svojo naravo in piko gorile tako kot na svoje jajčece.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Igrajte kot zdravnik s tem orodjem iz Duseda. Ta roza spekulum, torej vaginalno ogledalo, se uporablja za dostop do sten vagine in materničnega vratu, a kako boste z njim ravnali, je odvisno od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Seksi igre s 3 odličnimi modnimi načini! Kondicijo postavite samo na vrečko in v držalo z nepravilnim jeklom toliko, kot običajno držite. Nesporna prednost teh je, da ne visijo nad njimi, saj jih bodo postavili v pravi lok, tako da vas ne bodo zavezovali. Uživajte v največjem življenju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Penis Plug Black

    Nestrpne vibracije prav v vaši sečnici! Ta trden vibrirajoči dilatator podjetja Penis Plug vam bo omogočil izkušnjo intenzivnih občutkov, povezanih z zvokom. Je precej ozek in ima zoženo konico za enostavno vstavljanje. Njegov majhen vibrator je obdan s silikonom in služi tudi kot čep. Pritisnite gumb in odkrijte občutke brez primere!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je tukaj poln strasti in pričakovanj za vaše očesce! Gre za nekoliko daljšo različico od klasičnega Cum Stopperja, ki so ga zahtevali ljubitelji znamke Sport Fucker. Uporabna dolžina je do 45 mm, kar bo vaše zvočne igre nedvomno dvignilo na novo raven. Cum Stopper je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona in ga lahko uporabljate tako v mirnem kot trdem stanju vašega penisa. Elastičen obroč bo držal igračo na mestu, celotna konstrukcija pa bo upočasnila vaš ejakulacijo in okrepila vaš orgazem. Uporabljajte samo v kombinaciji s sterilnimi mazivi in po vsaki uporabi napravo temeljito očistite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Ali želite biti res zlobni do svojega kolega? Mučite njegov tiča in moda s to vrhunsko napravo! Gre za drobilnik akrila, ki je zloben v najboljšem pomenu besede. Med obema akrilnima ploščama bo počasi stiskal kroglice in penis bo ostal izpostavljen. Bodite previdni, to je res za napredne igralce CBT.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 343 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.