×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 129 do 160 od 340 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Povečajte intenzivnost in oživite svoje najgloblje fantazije. Trakovi iz PU usnja se ovijejo okoli vaših stegen, pripnejo vaše sramne ustnice in jih na široko razširijo! Kot nalašč za igro poniževanja in BDSM v spalnici, ti trakovi so oblikovani tako, da najbolj občutljive dele vašega ljubimca prikažejo v celoti za vaš popoln užitek.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite skozi moda odkrivati nove občutke? Nanje namestite to razkošno močno navijalo iz nerjavečega jekla in jih primite z močnim magnetom. Medtem ko masturbirate, se jebate ali se kako drugače igrate, gravitacija naredi svoj davek, da ustvari intenziven občutek, ki izboljša spolno izkušnjo. Raztegnite moda do orgazmične sreče!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • mediCARE Nitrile Gloves Powder-Free Dark Pink 100 pack

    Senzualno obarvan in super multifunkcionalen! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Gladko in dovršeno oblikovano "ogledalo", ki vam omogoča, da pogledate v notranjost in preizkusite pregled kot zdravnik. Imejte vijak, s katerim ga odprete na zahtevano raven. Izpolnite svoje želje z resničnostjo s tem visokokakovostnim orodjem iz nerjavnega jekla.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Raztegnite moda in uživajte v navdušenju! Ta okrogli Rebel obroč z možnostjo zaklepanja je nameščen na moda in zaklenjen s priloženim ključem. Ali pa želite nekaj več? Pred uporabo poskusite segreti obroč (v vroči vodi) ali ga ohladiti (v hladni vodi).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Large 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki jih lahko premikate po svoji užitki. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki se zdravi v vaši sečnici.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte sečnico s tem vibrirajočim dilatatorjem. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija več kroglic, katerih vnašanje v penis vas bo večkrat stimuliralo, ponuja pa vam tudi 7 načinov vibriranja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb. Silikonska površinska obdelava zaradi svoje mehkobe obljublja enostavno namestitev, pri čemer ne smete pozabiti, da se ta material lahko kombinira le z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Natančno, udobno in samo z eno roko nanesite lubrikant v analno ali vagino! Ta praktičen razpršilnik vam bo prvič všeč, napolnite ga lahko s katero koli tekočino (razen silikonskega maziva) in ga nato z enim potegom dobite tja, kjer ga potrebujete. Dozirnik je izdelan iz visokokakovostnega silikona, njegova oblika pa vam bo dala tudi prijetno stimulacijo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, ta naprava iz visokokakovostnega nerjavečega jekla vsekakor ni primerna za tankočutne in občutljive duše. Tukaj je za največje zlobneže, ki se ne bojijo ničesar in bodo z lahkoto zaklenili čeljust. Postavite ustnik v usta, ga preizkusite in s šestrobim ključem prilagodite velikost luknje in jo zategnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Vroč vibrirajoči sečnični užitek! Ta vibrirajoči in fleksibilni dilatator je tukaj za vse, ki obožujete sondiranje, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Izdelan je iz kakovostnega brezšivnega silikona in je zelo prijeten na dotik. Njegova zaobljena konica omogoča enostavno vstavljanje, zaradi svoje fleksibilnosti pa se dilatator popolnoma prilagodi vašemu telesu. Izbirajte med 10 načini vibriranja za različne izkušnje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Učinkovito orodje iz visokokakovostnega nerjavnega jekla znamke Triune. Postavljen je okoli penisa in ko pride do erekcije, se njegove notranje bodice močno zarežejo v telo, zaradi česar je nosilec erekcije grozljivo in boleče breme. Ali pa si ga položite na moda, od vas je odvisno, kako se boste mučenju lotili in kako hudi ste! Ključavnica bo poskrbela, da bo nosilec nevarnega prstana samo v vaši moči!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BETAtex PE Gloves Transparent 100 pack

    Najbolj multifunkcionalne rokavice na svetu! Pridejo prav za raznorazne zabave in prepričana sem, da jih trenutno gledate samo zato, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, njihova razmeroma hrapava površina pa zagotavlja odpornost na trganje.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Blue 100 pack

    Senzualna modra in super večnamenska! Te nitrilne rokavice pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih pravkar gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno orodje za vse, ki se ga ne bojijo ali bojijo, a jim je ta strah všeč! Povežite roke in penis z mošnjo skupaj v tem edinstvenem dizajnu, ki tehta 856 g iz visokokakovostnega lesa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Odkrijte popolnoma nov način prodiranja v Balldo! Ta začetni set je nameščen na modih, na katerih se trdno drži in je še vedno pritrjen s končnim obročem. In kakšen je potem rezultat? Lahko prodrete v kroglice! To morate le poskusiti, vaša moda bodo postala instrument užitka in užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 340 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.