×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš manj kot 2 cm

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Se radi igrate s svojo sečnico? Ta edinstven kos iz nerjavečega jekla bo vašim igram dodal novo raven. Ima 4 močne nastavljive roke, ki vam omogočajo intenzivno raztezanje. In kaj potem? Ko ste cev raztegnili na želeno velikost, lahko nadaljujete z uvajanjem svojih najljubših pripomočkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ljubitelj BDSM-ja je nekoč prišel k mojstru B in se pritožil, da mu manjka klasična palica. In tako je gospod B to popravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite vedeti svoje meje? Ta teža moda bo kot nalašč za to! Zemljina gravitacija bo delovala in trpežni kovinski material bo terjal svoj davek. Ali lahko celo dodate končne kroglice verigam? Preizkusite, kam lahko greste zdaj!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Ali sanjate, da bi privezali svojega nasprotnika, ko se ne more premakniti in se z njim igrati in ga dražiti? Za izpolnitev te fantazije boste neizogibno potrebovali vrv! Izberite to iz Ouch! izdelan iz bombaža v kombinaciji s svilo in dolžine 10 metrov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Ali sanjate o dominantnih igrah? Zato ne smete zamuditi tega kabla, s katerim lahko zlahka povežete svojega podrejenega dvojnika. In veš kaj? Potem boste z njim lahko počeli vse, kar želite, ali se to ne sliši super? Pridi poskusi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Če želite poskusiti nekaj novega, je ta igrača idealna rešitev. Vstavi se v penis, ki bo stimulirala vašo sečnico od znotraj, z njim boste uživali v neverjetnih občutljivih in popolnih orgazmih. Poleg tega je votla, tako da lahko sperme udobno prehajajo skozenj. Z njim je enostavno rokovati, lahko samo segrejete ali ohladite v topli ali hladni vodi in okusite še bolj raznolika doživetja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    S to super mehko japonsko bombo vam ni treba biti trmast, da bi lahko uživali v igri v japonskem slogu! Je idealna izbira za tiste, ki želijo, da imajo partnerja leta in noge, tako dolge kot dolge. Vključi v vsebino vrste v slogan shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Pink

    S to super mehko japonsko bombažno vrv vam ni treba biti strokovnjak, da bi lahko uživali v igri vezave v japonskem slogu! Je idealna izbira za tiste, ki si želijo partnerja vezati le roke in noge, hkrati pa je dovolj dolga in vzdržljiva. Vključite se v umetnost vrvi v slogu shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Prižgite plamen vznemirjenja s temi svečami! Narejeni so iz edinstvenega parafinskega voska, nimajo vonja in njihovo tališče je zelo nizko pri približno 50 stopinjah Celzija. Gori približno 30 minut, zato pridite in uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Ali imate za svojo dramo eno fantazijo o suženjstvu, ko ste glavni? Potem ne smete zamuditi te vrvi, če želite, da se vaše sanje uresničijo. Z njeno pomočjo privežete svojega podrejenega nasprotnika na želeni položaj in pridobite moč nad njim. Predstavljajte si in potem naredite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in tudi precej dolg. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    S tem vtičem bo resno! Ni igrača za začetnike, temveč za izkušene ljubitelje stimulacije sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega 100% nerjavnega jekla in obljublja enostavno čiščenje. Uživajte v čudovitih vibracijah na najbolj občutljivem mestu vašega telesa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trst priljubljene znamke Kitos počasi, a zanesljivo podira mejo med užitkom in kaznijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracijski dilator iz nerjavečega jekla iz visoko kakovostnega nerjavnega jekla znamke Kiotos. Je podoben samurajskemu meču in ima gladko polirano površino. Njegova kakovost predstavlja najvišjo razpoložljivo mejo, ki jo zagotavlja 100% nerjaveče jeklo. Popelji ga na nove višave.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.