×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mašila za usta

Elementi 33 do 64 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Neverjetna kombinacija lisic in gaga! Ta žogica z lisicami znamke Bad Kitty je eleganten BDSM dodatek v videzu usnja (imitacija usnja) s kovinskimi detajli v roza-božji barvi. Zatič je povezan z lisicami od zadaj, tako da se najprej natakne in nato zveže roke za hrbtom. Oba kosa sta izjemno udobna in popolnoma seksi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Sanjate o popolnoma tihi penetraciji? Svojemu partnerju nadenite ta odstranljiv zatič z vibratorjem in mu dovolite, da narekuje in ponuja. Vibrator in zatič sta narejena iz lateksa in oba imata realistično obliko penisa z izstopajočo glavico. Pas okoli glave je iz govejega usnja in je nastavljiv.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Lip Gag Mouth Red

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Breathable Silicone Ball Gag Black

    FETISH SUBMISSIVE Breathable Silicone Ball Gag na novo opredeljuje izkušnjo igre submission.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Raziščite nove meje s temi vznemirljivimi sponkami za bradavičke in obročkom! Zatič ima premer 5 cm in je izdelan iz udobnega silikona. Naglavni trak je nastavljiv do 57 cm za popolno prileganje. Z vijakom na objemkah za bradavice lahko prilagodite pritisk na bradavičke, kar vam omogoča, da določite svoje meje. Verižica ima dolžino 50 cm.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Ste pripravljeni na gag inovacije? To nepredvidljivo orodje za vaš užitek in ponižanje hkrati je zdaj boljše kot kdajkoli prej! Svojemu podrejenemu ljubljenčku naročite, naj odpre usta in mu da, kar si zasluži.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Vam bo ta gaga narisala nasmeh na obraz? No, raje boš imel v ustih malo penisovo kopačo in velike ustnice čez usta! Nekaj pa je gotovo, tiho bo in glasno bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Prepovej svojemu sužnju zapreti usta in si nadeti ta gumijasti gap, s katerim ne bo imel druge izbire, kot da pogoltne.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Odvzemite nekaj čutov s tem pasom za glavo z zavezanimi očmi in s trdno kroglo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Na prvi pogled precej neopazen izdelek. Na prvi pogled učinkovita in premišljena naprava za vašega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Silicone Stopper Gag

    Čudovita igrača za vse iznajdljive ljubitelje. Utišajte svojega podrejenega nasprotnika in, če želite, odstranite zamašek in ravnajte z njegovimi usti, kot se vam zdi primerno. Gag je izdelan iz kakovostnega in udobnega silikona, ima nastavljivo velikost in obljublja nepozabne trenutke strasti, o katerih do zdaj le sanjate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silky Ribbon Red

    Prevzemite nadzor nad svojim ljubiteljem svilenih trakov Ouch in odkrijte navdušenje prevladujočih iger. Uporabite svojo domišljijo in se odločite, kako vkleniti svojega sužnja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Red

    Vas pritegne vznemirljiva magija tišine? S tem gagom vaš podrejen kolega niti ne bo čakal! Zahvaljujoč zračnosti gaga bo dobro dihal in z njim zdržal dolge ure. Adrenalin narašča in si ga samo želite? Potem ga kupi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Gag za ljubitelje kože! Silikonska kroglica se vam bo ugnezdila v ustih, usnjeni del na obrazu pa bo pokazal, kdo tukaj ni gospodar. Silikon je v ustih mehak in prijeten, koža pa s svojim značilnim vonjem nakazuje na delitev vlog! Kdo torej natakne gag?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Soft Silicone Gag

    Preprost, a eleganten in predvsem učinkovit gag znamke NS Novelties. Narejen je iz svilnato mehkega in za telo varnega silikona, ki se odlično prilega v usta vsakega porednega sužnja in mu zagotovi udoben ugriz. Vinilni pas z neoprensko podlogo bo poskrbel za vzdržljivost in udobje tudi med igrami, ki bodo trajale dlje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Funnel Black

    Premaknite meje s tem osupljivim naglavnim pasom.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje očarljiv silikonski zatič. Narejena je iz veganskega usnja, ki je podloženo z udobnim žametom. Povečal bo vaš občutek nemoči, fizično vznemirjenost in sposobnost govora. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, ta naprava iz visokokakovostnega nerjavečega jekla vsekakor ni primerna za tankočutne in občutljive duše. Tukaj je za največje zlobneže, ki se ne bojijo ničesar in bodo z lahkoto zaklenili čeljust. Postavite ustnik v usta, ga preizkusite in s šestrobim ključem prilagodite velikost luknje in jo zategnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan veganski usnjeni zatič ima udobno silikonsko kroglico, zaradi katere je podrejen dvojnik udoben za daljše nošenje. Izpolnite svoje erotične sanje z njim.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Ta gag vas bo zabaval zaradi udobja, ki ga obljublja mehki silikon, iz katerega je izdelan.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On ni gag kot gag in ni dildo kot dildo. Ta pozlačeni gag vam bo ponudil vznemirljive možnosti, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Gag dildo je narejen iz udobnega silikona in ima genialno valovito površino. Pas okoli glave je izdelan iz sintetičnega usnja, njegova dolžina pa je nastavljiva za popolno prileganje. Torej odpri usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Serija Master je opremljena s pozlačenim vibratorjem, ki združuje dve priljubljeni igrači v eno izjemno učinkovito. Še več, gag je napihljiv, tako da lahko z njim po potrebi napolnite vsa partnerjeva usta. V trenutku, ko je gag dovolj napihnjen, nadaljujte s prodiranjem in dajte svojemu nasprotniku pogled na celoten dogodek od blizu. Je razburljivo? Zato ne čakajte in poskusite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Polne rožnate ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo imela odprta usta in vedno pripravljena, kaj boste z njimi naredili, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Okrepite svoj BDSM s tem čudnim naglavnim pasom s trdno žogico. Pritrjena 1,65-palčna krogla bo zagotovila popolno predajo podrejenih in sužnjev, tako da bodo brez možnosti za pobeg.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Ball Gag with Silicone Dong Black

    Ali imate radi občutek, da imate stvari pod nadzorom in občutek moči in moči, ki se pretakata po vaših žilah? S tem gegom boste vsa ta čustva še bolj pomnožili! Pomagal vam bo utišati podrejenega dvojnika, poleg tega pa mu boste v usta položili realističen dildo, ki ga bodo cenili tudi najbolj izkušeni ljubimci!

    37,90 €

    31,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Pacifier Gag Ball Pink

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bone Gag Black

    Ali vaš pes potrebuje kocko? Blagovna znamka Ouch! on to razume in ta gag vključi v svoj asortiman kot pasjo kost. Narejen je iz gladkega silikona, ne vsebuje ftalatov, trakovi za pripenjanje pa imajo nastavljivo dolžino za udobno prileganje. Dodajte novo in intenzivnejšo dimenzijo svoji erotični avanturi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Graffiti Breathable Ball Gag Love Street Art Fashion Black

    Gledate gag in želite nekaj posebnega? Kaj pa ta z oblikovanjem ulične umetnosti? Kakovostni usnjeni pasovi z elegantnimi šivi se udobno prilegajo vaši glavi zahvaljujoč nastavljivi dolžini (10 lukenj). Uživajte v strastnih norčijah z estetskim gagom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Vegan Leather Ball Gag Black

    Predstavljamo naš inovativen veganski usnjeni nagobčnik, popolno mešanico funkcionalnosti, stila in etike. Zasnovan za zagotavljanje varnosti in udobja vašega ljubljenčka ob upoštevanju načel trajnosti. Ta nagobčnik je bil natančno izdelan z uporabo visokokakovostnih materialov, ki popolnoma posnemajo videz in vzdržljivost pravega usnja, vse na živalim in okolju prijazen način.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ali menite, da vaše grlo ni dovolj globoko? In ste že slišali, da usposabljanje naredi mojstra? Postanite profesionalni strokovnjak za globoko grlo s tem kompletom! Poleg tega je tudi neverjetno orodje za igre BDSM. Lahko zaklenete zaklep in vaš podrejen kolega vam ne bo mogel zapreti ust. Si upaš?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.