×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mašila za usta

Elementi 65 do 96 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta gaga in gobec hkrati? Prilega se čez celotno glavo in je nastavljiv za udobno prileganje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Eleganten in učinkovit gag iz pravega usnja z napihljivim balonom.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Ko gre lepota z roko v roki s strastjo in željo po nežnem BDSM-ju, nastanejo tako lepe stvari, kot je ta razkošen gag z odstranljivo vrtnico. Zahvaljujoč visokokakovostnemu silikonskemu materialu bo gep v ustih prijeten in tudi radovedni prsti lahko poskusijo luknjo na vrtnici. Uživajte v novih in nepozabnih razsežnostih strasti s tem čudovitim gagom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta gag, ki bo povečal občutek nemoči in utišal svojega uporabnika. Povečajte svoje navdušenje in se zaljubite v seksi dizajn z očarljivimi zlatimi detajli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Head Harness Black

    Kako dober konj! Ukrotite vsako poredno žival in sužnja s tem naglavnim pasom! Izdelan je iz visokokakovostnega usnja in ima trdno prozorno nastavek (cev) za usta. Maska za oči in povodec sta odstranljiva, trakovi pa so nastavljivi z zaponkami za popolno prileganje!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to zabavo v obliki penisa? Uporabite ga, da utišate nasprotnika, mu postavite seksi obliko v usta in ga lahko celo zaklenete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Doživite vznemirljivi svet BDSM s tem zapeljivim usnjenim pasom. Predstavljajte si: zanke za nos, huda kovinska gaga z odprtimi usti in seksi usnjen pas. Nosne kljuke s svojimi ostrimi kovinskimi detajli dodajo vašemu podrejenemu vznemirljiv pridih zadržanosti in ranljivosti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Si želite, da bi bil vaš podrejeni kolega poln tega in da bi ga bilo vznemirljivo gledati? Izkoristite svoje sanje kar najbolje s sanjskimi okvirji, ki bodo izpolnili želje vašega jastreba. Je preprosta, še vedno je preprosta in del ust je še vedno super, a konica ust je popolnoma zamazana. Prodajte se!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Doživite vznemirjenje polnih ust s tem edinstvenim silikonskim zatičem za usta. Nič več kričanja ali tuljenja, ampak čista nemoč bo edina stvar, ki bo preplavila vaše telo. Zahvaljujoč nastavljivemu traku se gag čudovito prilagaja velikosti vaše glave, njegovo oblazinjenje pa bo pripomoglo k prijetnemu udobju, tako da ga lahko udobno nosite več ur hkrati. Izdelek je izdelan iz PU usnja, kovine, del, ki ga daste v usta, pa je narejen iz silikona, ki je varen za telo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Iskanje pravega gaga je včasih lahko noro, a Joj! Solid Ball Gag ima dostojen potencial, da to postane. Sestavljen je iz kakovostnih usnjenih paščkov z elegantnimi šivi in 10 luknjami za nastavitev dolžine. Poskusite na svojem podrejenem sogovorniku in videli boste, da bo to to.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta očarljiv gag ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to prozorno "dudo"? S svojim dizajnom bo odlično poudaril podložne lastnosti vas ali vašega nasprotnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Ali imate radi občutek, da imate stvari pod nadzorom in občutek moči in moči, ki se pretakata po vaših žilah? S tem gegom boste vsa ta čustva še bolj pomnožili! Pomagal vam bo utišati podrejenega nasprotnika, zahvaljujoč njegovi dodatni velikosti pa ga bodo cenili tudi najbolj izkušeni ljubimci!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa čep s sponkami za bradavice? Zahvaljujoč luknjam je udobno dihati, objemke pa imajo gumirane konce, tako da se odlično držijo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zatič, zaradi katerega bo vaša podmornica ves čas imela odprta usta. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in veganskega usnja. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi ta zlato-rdeča šala, ki bo vašega nasprotnika pustila brez besed. Njegova usta bodo široko odprta in pripravljena na vse, kar boste želeli dati vanje. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Breathable Silicone Ball Gag Size M Ball 4.5cm Pink

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Vas mikajo nagajive igrice z gagom? Če se odločite za tega, ga boste zahvaljujoč sponkam na verigi lahko povezali z nastavki. Čepa je nastavljiva s silikonskim trakom in se zapenja z zaponko. Uresničite svoje razburljive sanje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna in zelo prijetna gaga iz visokokakovostnega silikona! Ima nastavljivo dolžino, vendar se prilega vsem obsegom glave 37-54 cm. Sam žebljiček ima premer 4,5 cm, vendar se zaradi lukenj udobno prilega pasu, tako da bo udoben tudi pri daljšem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekoče sanjske igre? Ja! Ta gag bo zagotovil, da vaš suženj ne bo mogel uiti vašim tekočinam. Na obraz pade kot rokavica, tako kot v usta, kamor iz mini pisoarja vodi cev. Pridite in uživajte v igrah piss, ki bodo zdaj še bolj grobe kot prej!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Ta odprta žogica je popolna za začetnike v BDSM igri! Žoga ima 9 lukenj in ima premer 4,1 cm. Zahvaljujoč silikonskemu materialu je med uporabo udoben. Pas je nastavljiv od 39-55 cm in izdelan iz trpežnega umetnega usnja. Naj vaše najbolj divje fantazije oživijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Prevzemite nadzor in postavite ta gag na svojega kolega! Nastavljiv je z Velcro in odvisno bo od vas, ko ga slečete s svojega sužnja in mu dovolite govoriti. Sam zatič je okrogel in ima luknje, ki prispevajo k udobju. Primeren je za začetnike in napredne ljubitelje in njihove intenzivne BDSM prizore.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Gag za najtežje morilce! Nadenite ga na svojega sužnja ali pa sužnjico pripnite okoli glave s trdnim usnjenim paščkom z zaponko in mu dajte gag v usta. Nato vzemite ročaj v roko in začnite vijačiti. Zagotovo lahko verjamete, da bo tako težka BDSM igra vznemirljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Kinky Gag with Plug Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje to zlato-rdečo čepo s črnim zamaškom, ki bo vašemu partnerju vzela besede iz ust. Njegova usta bodo široko odprta ali zamašena. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Ta pas za BDSM bo okrepil vašo moč. Pritrjena žogica zagotavlja popolno podrejenost podrejenih in sužnjev, kar odpravlja vsako možnost pobega.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Ali želite, da je vaš podrejeni kolega popolnoma tiho in da ga vznemirljivo gleda? Nadenite si ta udoben gag z usnjenimi naramnicami, ki bo izpolnil vaše hlapčevske želje. Preprosto je, saj je v preprostosti lepota in del do ust je precej velik, zato se bodo usta popolnoma zamašila. Predaj se!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premišljena igrača, ki bo resnično popestrila vaše BDSM igre. Uživajte v medsebojni izpolnitvi, napihovanju in vznemirjenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete pravi gag? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelan je iz prvovrstnih materialov in ima čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Pustite, da vam nasprotnik da žogo v usta in obrne gep za glavo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Silicone Breathable Ball Gag Size S Ball 4cm Pink

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Prefinjena usnjena gaga s polno glavo s silikonsko kroglico premera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Ali si vaš podložni nasprotnik zasluži malo ponižanja? Naredite mu človeški pepelnik s to nekonvencionalno in zelo hudo napravo za vse ljubitelje tobaka. Vaš dvojnik bo popolnoma tiho, saj mu bo usta napolnil silikonski čep, hkrati pa bo postal uporaben, saj bo lovil padajoči pepel vaših najljubših cigaret.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Pink

    Fleksibilna in zelo prijetna gaga iz visokokakovostnega silikona! Ima nastavljivo dolžino, zato se prilega vsem z obsegom glave 37-54 cm. Sama čepa ima premer 4,5 cm, zato se udobno prilega v ustih, zahvaljujoč luknjam pa bo udobna tudi pri daljšem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.