×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš Mister B

Elementi 65 do 84 od 84 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ljubitelj BDSM-ja je nekoč prišel k mojstru B in se pritožil, da mu manjka klasična palica. In tako je gospod B to popravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips so ročno tkani usnjeni biči, izdelani z največjo skrbnostjo, pozornostjo do detajlov in prefinjenostjo za kakovost. Izstopajo s čudovitim ročajem, sestavljenim iz 2 turških vozlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumijasta policijska palica za najstrožje batine! Je bil kdo jezen tukaj? Pokliči policijo, treba ga je vkleniti in ga tudi brcniti v rit.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Želite imeti v roki orodje, s katerim bo vsak udarec nepozaben? Mister B Impact Wooden Tenderizer je na eni strani gladek, na drugi strani pa posejan z lesenimi izboklinami, ki z vsakim udarcem ustvarjajo boleče prijetne občutke. Uživajte ob pogledu na vašo zadnjico, ki zardeva od bolečine!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Trdo in hladno jeklo ustvarja nevaren vtis v vseh okoliščinah in Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper ni nič drugačen. To je jekleni bič z majhnim okroglim delom na koncu, ki bo povzročil več bolečine, kot si trenutno sploh lahko predstavljate.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Želite imeti v roki orodje, s katerim bo vsak udarec nepozaben? Mister B Impact Wooden je gladek in ima edinstveno zasnovo, ki lahko resnično povzroči opustošenje. Zgrabi ročaj in pusti rdeč pravokotnik na nasprotni zadnjici.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Impact Dual Padded Paddle

    Naj vas oblazinjena stran te igrače ne zavede, to je res nevarna klofuta z udarcem, ki ga ne boste nikoli pozabili! Ena stran je dodatno vzmetena za mehke udarce, a če jih ponavljate večkrat zaporedoma, zagotovo ne bodo več mehki. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj, bo Dual Padded izstopal v vaši zbirki!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Igrati za psa in lastnika Master B enostavno nikoli ne bo dolgčas in tudi vam ne! Uživajte v tem analnem čepku s pasjim repom iz visokokakovostnega mehkega silikona, ki je varen za telo. Zatič je enostaven za vstavljanje, udoben tudi pri daljši nošnji in obljublja veliko zabave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Igre za psa in lastnika Master B preprosto ne za dolgo časa in ne za vas! V tej analni kapici uporabite rdečo peso iz visokokakovostnega mehkega silikona, ki je kuhana za telo. Vendar je to najsodobnejša, dobro vzdrževana in priljubljena zabava.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Igre za psa in lastnika Master B preprosto ne za dolgo časa in ne za vas! V tej analni kapici uporabite rdečo peso iz visokokakovostnega mehkega silikona, ki je kuhana za telo. Vendar je to najsodobnejša, dobro vzdrževana in priljubljena zabava.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Toy Bag Medium 23x45cm

    Ali imate radi svoje igrače in jim želite zagotoviti najboljšo nego? V tem primeru ne pozabite na shranjevanje. Ne glede na to, ali so vaše najljubše igrače iz gume, PVC, silikona ali plastike, med shranjevanjem ne smejo priti v neposreden stik z vašimi drugimi pomočniki. Ko se dotaknejo, pride do kemičnih reakcij, ki vodijo do njihove poškodbe. Torbica za erotične pripomočke Mister B je izdelana iz visokokakovostnih naravnih vlaken in bo vašim igračam zagotovila zanesljivo zaščito, zahvaljujoč kateri vam bodo nato varno služile dolga leta.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Toy Bag Small 23x30cm

    So vam všeč vaše igre in jih želite kar najbolje izkoristiti? V tem primeru ne ogrožajte shranjevanja. Ne glede na to, ali so vaši najljubši predvajalniki iz gume, PVC, silikona ali plastike, ne smejo priti v neposreden stik z vašimi drugimi pomočniki. Ko to storijo, bo stopil v kemične reakcije, ki vodijo do njegove poškodbe. Torba za erotična zdravila Mister B je narejena iz visokokakovostnih naravnih vlaken in bo vašim igralcem zagotovila prepričljivo zaščito, ki vam bo omogočila kuhanje v zadnjem trenutku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Bird Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Bird Chastity Cage je os za trkanje penisa. Je precej težka kletka in ne dovoli, da bi se njen uporabnik razburil. Res je težko (a tudi prijetno) in zaklenjen penis zagotovo ni, ker je prišel sam od nje!

    119 €

    72,90 €

    Ni na zalogi

  • Mister B Elastrator Set Spare Bag 100 Rings

    Vrečka s 100 rezervnimi gumijastimi obročki za Elastrator.

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Mister B Leather Ballgag Pink L

    Ali pa vam je všeč kakovost in kakovost gaga? Tisti od mojstra B bo imel prav! Izdelek je izdelan iz 100% silikona najvišje kakovosti, vendar je v celoti kuhan, ne drobljiv in brez okusa. Potni list je izdelan iz kakovostnega usnja in bo prikazan na vaših slikah. Uporaba v fitnesu, oblačnosti in zlasti na področju izkušenj.

    80,90 €

    49,90 €

    Ni na zalogi

  • Mister B Leather Penis Gag Pink

    Čudovit gag za izpolnitev vaših divjih fantazij! Narejen je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in je v elegantnem kontrastu z nežno rožnato barvo gaga. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    91,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Mister B Pinch Rolls Royce Clamps with Chain

    Želite malo bolečine? Te sponke za bradavice Master B bodo izpolnile vaše želje in motile vaše joške. Predstavljajo Roll Royce med sponkami za bradavice in so zasnovane tako, da vam zagotavljajo intenziven pritisk, ki ga boste okrepili z obračanjem. Potegnite seksi verigo in glejte, kaj se zgodi!

    49,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Mister B Lycra Visor Hood Black

    Vaš obraz si vsekakor zasluži prijeten pridih prvovrstne likre (spandex) in seksi paradižnikov videz hkrati! Ta balaklava na obrazu vam bo poskrbela, da se boste raztegnili čez svoje poteze in pričarali diskreten učinek. Hkrati pa boste med nošnjo lahko uporabljali usta, zagotovljena sta tudi dihanje in vonj, vašim radovednim očem pa nič ne bo ušlo.

    57,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

  • Mister B Rubber Piss Goggles

    Popolna očala za vse obleke! V vseh okoliščinah bodo videti neverjetno. Kombinirajte jih z gumijastimi oblačili ali spodnjim perilom po želji. Lahko jih nosite čez masko ali samo na kožo, so očarljivi in praktični, še posebej, če imate radi zlati dež.

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Mister B Impact Tenderizer Metal Paddle

    Sanjate o bolečem zbijanju? Ta klofuta je na eni strani posejana z vrstami majhnih piramid, zaradi česar so njeni udarci več kot zbadajoči. Druga stran je nato gladka in vam bo ponudila povsem drugačen občutek udarjanja. Uživajte v razburljivi raznolikosti!

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 84 od 84 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.