×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš več kot 35 cm

Elementi 33 do 64 od 125 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Please, Sir Whip

    Whip Please, Sir iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je priljubljeno orodje za vse, ki želijo biti kaznovani ali uživati v dobrih praksah.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Bondage Board Black

    Vsak prostor spremenite v seksualno ječo! Deska za bondage je zasnovana tako, da lahko svoje fantazije vzamete s seboj, kamor koli greste! Preprosto razgrnite desko in nanjo pritrdite sredstva za zadrževanje ter ustvarite vsestranski kos pohištva BDSM. S 14 različnimi točkami za pritrditev z obročki D lahko zlahka dosežete številne spolne položaje in pridobite popoln dostop do partnerjevega ranljivega telesa.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Ali sanjate o vznemirljivih suženjskih igrah? Brez tega kompleta se vaše sanje ne bodo nikoli uresničile! Sestavljen je iz manšet za roke in noge ter 115 cm dolgih trakov z zankami. Vse manšete so mehko podložene in jih je mogoče nastaviti z ježkom. Izdelana iz sintetičnih vlaken, odpornih na trganje. Dajte prostor svoji nagajivi domišljiji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Ali veste, da boste, če zmanjšate eno od 5 čutov, poudarili preostalo? Med seksom ste lahko popolnoma čarobni! Pokrij si oči s tem čudovitim svetlečim šalom in še intenzivneje uživaj v vseh doživetjih. V ta preprost trik se boste preprosto zaljubili v postelji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik iz črne imitacije usnja. Z majhnim obročkom na sredini. Dvoslojni material z zašitimi robovi. Velikost: 49 x 2,5 cm. S poliuretansko površino.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič, kot je treba, ne samo za profesionalce! Ta eleganten usnjeni bič znamke ZADO je res trden in ima nešteto ozkih usnjenih naramnic s koničastim koncem za intenziven udarec. Njegovo visoko kakovost potrjuje uporabljeno usnje, ki je uporabljeno tudi na ročaju. Zato ga primite in uporabite tudi praktično končno oko, ki je primerno na primer za obešanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Ali si vaš ljubek mucek zasluži darilo? S tem ovratnikom se boste še bolj crkljali! Je elegantno črne barve in je okrašena s ljubko pentljo z zlatim zvončkom. Narejen je iz trpežnega in udobnega PU usnja, zato ne čakajte na nič in ga položite na vrat svojega podrejenega mucka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Collar 2030420 Black

    Visokokakovostna, močna in nastavljiva usnjena ovratnica znamke Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Izjemno močan udarec iz črnega usnja, primeren za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Whip 2040344

    Vrhunski usnjeni bič z mehkimi usnjenimi resicami in črno-rdečim ročajem.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Namestitev teh sponk je res preprosta. Ustrezali bodo vsem in glede na verigo, na katero so pritrjeni, lahko nadzorujete, koliko užitka ali bolečine dajete svojemu nasprotniku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Ali obstaja boljše orodje, s katerim lahko partnerja dražite med predigro kot vejica? Mehko perje tega dražilnega sredstva je neverjetno mehko in pusti čudovit oklep na koži. Dolga palica vam omogoča največji nadzor nad čarobnim perjem za popolno stimulacijo. Poskusite zdaj in videli boste, da ga boste želeli uporabljati znova in znova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan veganski usnjeni distančnik je dokončan z 2 x 2 vrtljivima zlatima vponkama in bo izpolnil vaše hlapčevske ljubezenske želje. Je lepa in trpežna hkrati in vsekakor ne sme manjkati v vaši zbirki navihanih igrač.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Ne glede na to, ali ste eni izmed srečnejših, ki lahko sami dosežejo stimulacijo bradavic, ali pa ste nekdo, ki še odkriva potencial igre bradavic, so te sponke najhitrejši in najpreprostejši način, da najdete pot do neba bradavic.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Odkrijte! Z razkošno satenasto masko Noir Blindfold pokrijete oči svojega ljubimca ali ljubimca in tako okrepite ostala čutila. Videti manj pomeni čutiti več!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger 2040573 Black

    Bič za grenko sladek užitek! Je majhen in prijeten za rokovanje. Njegov ročaj je okrašen s čudovitimi zatiči in ima veliko vrvic iz mehkega usnja. Če ste začetnik, je popolnoma idealen za vas. Z njim lahko prenašate nežne udarce in vroče udarce.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope Black 61m

    Imaš afero? Ta vrsta povezave Fetish Fantasy Japanese Silk Rope vam bo pomagala izpolniti vaše divje erotične želje! Narejen je iz sprejemljivega bombardiranega materiala, ki je nenavadno zataknjen in ni grob. Poskusite močno povezavo!

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    S tem prefinjenim sistemom zadrževanja zapeljite svojega partnerja v seksi položaj kravate, v katerem bosta oba uživala.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Premium bič za nagrade in kazni! Ta visokokakovostni bič znamke Zado ima očarljiv črno-kraljevsko modri dizajn, njegov ročaj pa se udobno prilega vaši roki zahvaljujoč praktični končni zanki. Široki mehki naramnice zagotavljajo, da dobite točno tisto, o čemer sanjate – trde ali nežne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 38

    Eleganten, prvovrsten in ročno izdelan s pozornostjo do detajlov, to je orodje, ki prečeše bič in dildo! Njegov stekleni ročaj vam bo vzel dih s svojo edinstvenostjo in lepo površino. Ročaj je izdelan iz hipoalergenega stekla in je tako popolnoma varen, poleg tega ga lahko segrejete ali ohladite na želeno temperaturo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Ali si vaš ljubek mucek zasluži darilo? S tem ovratnikom se boste še bolj crkljali! Je nežno roza in je okrašena s ljubko pentljo z zvončkom. Narejen je iz trpežnega in udobnega PU usnja, zato ne čakajte na nič in ga nataknite na vrat svojega pokornega mucka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Frisky Feather Duster Red

    Vam je všeč seksi pasovi, ki so zagotovo erotično žgečkanje? S tem mehkim perjem boste uživali na polno! Pritrjen je na gibljivo palico, ki ima končno zanko na zapestju in je enostavna za rokovanje. Uživajte v čutno-zabavnih uverturah, nežnem božanju in žgečkanju kjerkoli vas želi vaš sogovornik dražiti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    S to super mehko japonsko bombo vam ni treba biti trmast, da bi lahko uživali v igri v japonskem slogu! Je idealna izbira za tiste, ki želijo, da imajo partnerja leta in noge, tako dolge kot dolge. Vključi v vsebino vrste v slogan shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta nastavljiv ovratnik s praktičnim D-obročkom. Narejena je iz veganskega usnja in za udobno nošenje je podložena z žametom, ki preprečuje draženje kože. Tako lepo je, da ga lahko nosite kot modni dodatek! Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan jahalni bič bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč prilagodljivemu zaključku in praktičnemu pasu za zapestje. Njegova črno-zlata izdelava pritegne pogled že na prvi pogled, zato ga zgrabi in udari!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Red

    Vas pritegne vznemirljiva magija tišine? S tem gagom vaš podrejen kolega niti ne bo čakal! Zahvaljujoč zračnosti gaga bo dobro dihal in z njim zdržal dolge ure. Adrenalin narašča in si ga samo želite? Potem ga kupi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 125 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.