×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ovratnice in povodci

Elementi 97 do 128 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Collar with Leash Reptile Black/Silver

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki se lesketa v svetlo srebrni barvi, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Se vam obeta strasten večer? Vsekakor zahteva tudi strastne dodatke! Ta okrasna ovratnica je očarljiva kombinacija masivnega (umetnega) usnja in očarljivih lesketajočih se čepov. Postala boš kraljica noči in zares boš zasijala! Kaj pa če mu dodaš povodec!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D34 Red-Black

    Moka, močvirski urin in tresoča usnjena vrata, izdelana na Češkem. Razširite svoje posteljnine igre, položite svoj dvojnik v stiskalnico ali ga držite na razvodju. Vaš dogovor ni odvisen od vas, saj so bili v tem čudnem padalcu. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc bo tako udoben, da ga lahko enostavno nosite in nosite na vratnici.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Pritisnite in občutite! Ta ovratnica je zelo nevarna, saj ima 16 topih konic, ki se bodo počasi zarile v vrat, odvisno od vlečenja povezovalne verige. Gumijaste konice na konicah nekoliko zmanjšajo bolečino, a če želite biti super zlobni, jih lahko preprosto snamete.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D35 Deluxe Black-Red

    Moka, kratkotrajni urin in tremorni zapor, izdelan na Češkem. Razširite svoje posteljnine igre, položite svoj dvojnik v stiskalnico ali ga držite na razvodju. Vaš dogovor ni odvisen od vas, saj so bili v tem čudnem padalcu. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc bo tako udoben, da ga bo mogoče zlahka nositi in nositi na vratnici.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Malibu Collar and Leash Pink

    Z ovratnico in povodcem Taboom Malibu svoji zbirki bondage dodajte pridih ljubkosti in seksipilnosti. Sprehodite se po navihani strani s tem neustavljivo seksi ovratnikom, okrašenim z ljubko pentljo in razkošnimi pozlačenimi kovinskimi detajli.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Black

    Čudovit črn ovratnik iz kvalitetnega usnja. Na vratu bo videti neverjetno odlično, saj je okrašena s srebrnimi okrasnimi čepki in ima tudi O-obroč, na katerega lahko enostavno pritrdite na primer povodec. Oblecite ga na svojega sužnja in se podredite svojim fantazijam!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Nadenite si seksi elegantno rdečo ovratnico s povodcem in pustite, da se vaše fantazije uresničijo. Ta rdeči ovratnik iz vinilnega usnja s črnim robom bo videti popolnoma divje. Na sprednji in ob straneh ima obročke za pritrditev vodila skozi vponko. Zato naj vaš mojster zgrabi namige in uživajte v vznemirjenju, ki bo zagotovo prišlo in odšlo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties GLO In The Dark Bondage Collar and Leash

    Noče zasijati svojih strasti! Kolekcija GLO In The Dark predstavlja prelomnico v vaši fetiš divji avanturi. Vsi izdelki, ki jih vsebuje, se čutno svetijo v temi! Vključno s to ovratnico s povodcem, ki ne sme manjkati v opremi nobenega BDSM navdušenca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Diamond Choker with O-Ring Black-Red

    Okrasite se s tem ekscentričnim ovratnikom in povejte svetu, kaj vam je všeč. Rdeči bleščeči kamenčki ustvarjajo neverjeten videz, zahvaljujoč njim pa je ovratnica primerna ne le za navihane večere, ampak tudi kot dodatek k vsaki obleki. Uživajte v tem skrivnostno zapeljivem občutku, ko ga nosite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Diamond Choker with O-Ring Black-Transparent

    Okrasite se s tem ekscentričnim ovratnikom in povejte svetu, kaj vam je všeč. Prozorni lesketajoči se kamni ustvarjajo čudovit videz, zahvaljujoč njim pa je ovratnica primerna ne le za navihane večere, ampak tudi kot dodatek k vsaki obleki. Uživajte v skrivnostno zapeljivem občutku, ko ga nosite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Za razburljive igre moči!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Čudovit črno-rdeč ovratnik iz kvalitetnega usnja. Na vratu bo videti neverjetno odlično, saj je okrašena z rdečimi okrasnimi čepki in ima tudi O-obroč, na katerega lahko enostavno pritrdite na primer povodec. Oblecite ga na svojega sužnja in se podredite svojim fantazijam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Saffron Leash & Collar

    Sanjate o nepozabnih erotičnih doživetjih? Treba jih je pripraviti in opremiti! Ta ovratnica s črno-škrlatnim povodcem bo prav gotovo primeren dodatek. Izdelan je iz visokokakovostnega veganskega usnja in izgleda zelo razkošno, zato vaše igre ne bodo samo seksi, ampak tudi prefinjene.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Collar with Leash Natural

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! Zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim kompletom ovratnic in povodcev iz trajnostne naravne plute z značilno lepim videzom. Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Strict Locking Heart Collar Black

    Podarite svojemu partnerju to ovratnico in preprosto zaklenite srček kot znak ljubezni! Na vratu deluje neverjetno seksi, srček, ki ga krasi, pa je tudi ključavnica, do katere boste imeli ključ le vi. Ovratnik je izdelan iz PU usnja, notranji del pa je prijetno mehak in udoben za nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Vključuje tudi to čudovito ovratnico s povodcem. Kombinacija veganskega usnja in sijoče rožnato zlate kovine je zelo elegantna in s svojo ekscentričnostjo neposredno spodbuja k odkrivanju erotične avanture, zato se pustite skušnjavi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Uživajte v dotiku kakovostnega usnja in uresničite svoje najbolj nore sanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Predstavljajte si, kako vaš vrat boža to silikonsko ovratnico, medtem ko vaš gospodar prevzame vodstvo, vi pa morate poslušati njegovo besedo. So to tvoje sanje? Oživite ga s to ovratnico z verižnim svincem s končno zanko.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Obožujete razkošne in hkrati elegantne ter učinkovite dodatke? Oboje bo ustrezalo vašim zahtevam! Narejen je iz visokokakovostnega usnja in ima odstranljiv povodec. Najboljša pa je lepa zaponka v mavričnem videzu. Tudi vašemu podrejenemu sogovorniku bo všeč, to je zagotovo!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Z dnevnim ovratnikom z dvojno zaponko pojdite od običajnega do izjemnega! Ta ovratnik, izdelan iz mehkega in prožnega umetnega usnja, nima ene, ampak dve nastavljivi zaponki za prilagojeno prileganje, ki bo zagotovo pritegnilo pozornost. Ne glede na to, ali jo nosite v mestu ali se prepuščate svojim najbolj divjim fantazijam, je ta ovratnica zasnovana tako, da zagotavlja vrhunski stil in spolno privlačnost. Dodajte dnevno ovratnico z dvojno zaponko v svojo zbirko in sprostite svojo notranjo lisico!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Okrasite se s tem ekscentričnim ovratnikom in povejte svetu, kaj vam je všeč. Vijolični bleščeči kamenčki ustvarjajo neverjeten videz, zahvaljujoč njim pa je ovratnica primerna ne le za nagajive večere, ampak tudi kot dodatek k vsaki obleki. Uživajte v tem skrivnostno zapeljivem občutku, ko ga nosite!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Je vaša punkovska energija točno to, kar želite sporočiti na prvi pogled? Nosite to srebrno ogrlico iz visokokakovostnega nerjavečega jekla brez niklja. Ima 6 stožčastih konic, ki dodajo nevaren rob vašemu videzu. Popoln je za ljubitelje grobih iger in punk glasbe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Orbit Day Collar

    Pustite svojega partnerja brez sape z osupljivo dnevno ovratnico Orbit! Ta ovratnica, izdelana iz razkošnega umetnega usnja, ima živahno mavrično biserno lesko, ki bo ujela svetlobo in poskrbela, da boste zasijali kot zvezda. Gladek, prožen material se neverjetno prilega vaši koži, medtem ko čvrsta zaponka zagotavlja varno prileganje. Ne glede na to, ali ga nosite kot modni izraz ali kot simbol vaše predanosti, bo dnevni ovratnik Orbit zagotovo pritegnil pozornost in se boste počutili v središču pozornosti.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Iščete ovratnico za svojega navihanega kužka? Ta očarljiva ovratnica iz kosti ima edinstven dizajn in je izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla. Pritrjena je z O-ringom, skozi katerega napeljete zadnjo perlico. Ali bo ta ovratnica vaša nova najljubša igrača za čudne igre ali raje kos nakita, ki bo dopolnil vaš outfit!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Narrow Collar with Lock Reptile Gold/Pink

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica vas bo osvojila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki ima neon roza poudarke, všeč vam bo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Povečajte toploto z ovratnico Heart Day Collar in svojemu vsakodnevnemu videzu dodajte pridih skrivnostnosti in zapeljivosti. Ta ogrlica v stilu choker, izdelana iz razkošnega umetnega usnja, je zasnovana s povezanimi srci in jo je mogoče zakleniti na mestu za popoln nadzor in podrejanje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Pearl Day Collar

    Živite v podrejenem razkošju z biserno dnevno ovratnico. Počutite se, kot da živite na visokem nivoju s slavnimi umetnimi biseri in zlato verigo, ki se oklepa vašega vratu, medtem ko sta povezana s skrivnostno ključavnico in ključem, ki kažeta, da pripadate svojemu partnerju. Bodite preudarni, tako da bisere ovijete okoli zapestja in jih pripnete na verižico, da ustvarite nov ovratnik zapestnice in razširite svojo predanost v vsakodnevno nošenje.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Sex & Mischief Amor Collar and Leash

    Raziščite neustavljivo privlačnost ovratnice in povodca Amor, ki vas bo vodila do opojnih občutkov! Potopite se v svet mamljivega užitka s tem izvrstno izdelanim dodatkom, okrašenim z očarljivim rdečim veganskim usnjem in okrašenim z bleščečim srebrnim okrasjem v obliki srca. Občutite, kako magnetna privlačnost želje postaja močnejša z vsako sekundo, ko se predajate ekstazi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje ta čudovit vodnik. Kombinacija veganskega usnja in sijoče rožnato zlate kovine je zelo elegantna in s svojo ekscentričnostjo neposredno spodbuja k odkrivanju erotične avanture, zato se pustite skušnjavi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Collar Rose Gold

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Priložena je tudi ta čudovita ovratnica. Izdelan iz sijoče rožnato zlate kovine je zelo eleganten in s svojo ekscentričnostjo neposredno spodbuja k odkrivanju erotične avanture, zato se pustite skušnjavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.