×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ovratnice in povodci

Elementi 129 do 143 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Collar

    Se lahko uprete tej neustavljivi ovratnici? Združuje eleganten čar usnja s plišastim udobjem sintetičnega krzna. Vaše BDSM igranje in bondage izkušnje bodo z njim še boljše, udobnejše in prijetnejše. Uživajte v zapeljivem objemu razkošja in užitka!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Sheer Day Collar

    Dodajte svoji obleki pridih čutnosti in privlačnosti s prozornim dnevnim ovratnikom! Ta osupljivi prosojni ovratnik ima črno-zlat obroček na ovratniku in je nežno zaključen z razkošnim žametnim trakom. Edinstvena kombinacija materialov naredi Sheer Day Collar edinstven kos, ki bo povzdignil vsak ansambel, v spalnici in zunaj nje. Prepustite se ovratnici Sheer Day Collar in izkusite vrhunsko podrejenost in glamur!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Collar & Chain Black

    Ta čudna ovratnica s povodcem je popolna za vsako BDSM igro! Ovratnica je izdelana iz trpežnega umetnega usnja in nastavljiva med 39-47 cm. Dolga kovinska verižica je dolga 73 cm in ima priročno zanko za nošenje okoli zapestja. Naj vaše najbolj divje fantazije oživijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar with Bow and Bell 29cm Size M Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta očarljiva ovratnica s pentljo in zlatim zvončkom? Z njo dopolnite vsak svoj videz, je lepa, elegantna, zabavna in tudi čutna, saj nosilko spomni na njeno spolno vlogo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar with Heart Shaped Hoop Adjustable 41,5cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta čudovita ovratnica s srčkom na sredini? Z njo dopolnite vsak svoj videz, je lepa, ljubka in tudi čutna!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar with Hoop Adjustable 38cm Black

    Želite okusiti najtemnejšo in hkrati najbolj intenzivno skupno izkušnjo? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj všeč in se zabavajte! Kaj pa tista očarljiva ovratnica z obroči? Vendar pa z njim dopolni vaš videz, je eleganten, seksi in tudi praktičen, saj se povodec enostavno pripne na obroč!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar with Hoop and Bell Black

    Želite okusiti najtemnejšo in hkrati najbolj intenzivno skupno izkušnjo? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj všeč in se zabavajte! Kaj pa tista očarljiva ovratnica z obroči? Vendar pa z njim dopolni vaš videz, je eleganten, seksi in tudi praktičen, saj se povodec enostavno pripne na obroč!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar with Spikes Adjustable 43cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta ovratnica z bodicami? Je seksi dodatek, ki bo poudaril značaj vaše obleke in bo izgledal odlično v vseh okoliščinah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Postavi se na vse štiri in lajaj! Ta komplet Deluxe Pup Arsenal ima vse, kar potrebujete vi ali vaš partner, da skočite v igro s kužki! Ne glede na to, ali jemljete stvari grobe ali nežne, lahko s to opremo oživite svojo domišljijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Ko se igrate kot mladiček, je prava oprema zelo pomembna! Dobite vse, kar potrebujete za začetek, v enem kompletu in zaživite svojo domišljijo! V kompletu so kapuca za kužka, ovratnica in povodec, trakovi za roke in prsni pas.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Najdete svoj telefon? Kaj pa iskanje podmornice z ovratnico? S to elegantno sledilno ovratnico iz umetnega usnja lahko diskretno sledite svoji podmornici, kjer koli že je. Je nastavljiv, se lahko zaklene in ima mehko notranjo podlogo, tako da jim je med nošenjem udobno.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • STD Choker Metal Heart Fetish Love

    Iščete očarljiv dodatek, ki pove vse za vas? Ta ovratnica z verižico in srcem je ljubka in seksi hkrati. Izdelan je iz kakovostnega umetnega usnja in ima nastavljivo dolžino za udobno nošenje. Z njim dopolnite vsako obleko, saj bo v vsakem trenutku poudaril vašo osebnost!

    11,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

  • STD Metal Collar with Chains

    Kakšen je vaš okus in stil? Ali so to ovratnice, prstani in verižice? Imamo dodatek samo za vas! Ta ekskluzivna in drzna ovratnica bo izrazila vaše želje in okrepila vaš značaj. Predstavlja kombinacijo robustne elegance in mamljive prožnosti.

    14,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Bad Kitty Collar with Leash 2493276 Black-Rose Gold

    Eleganten ovratnik v elegantnem dizajnu! Ovratnik in povodec sta čudovito seksi in njihov videz usnja v kombinaciji s kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi doda njunemu šarmu. Ovratnik je na notranji strani prijetno oblazinjen s plišastim materialom, zato je udoben za nošenje. Povodec pritrdite skozi vponko z zanko in navijte zapestje.

    49,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dominate Me Leather V-Collar D41 Black-Black

    Mehka, a hkrati močna in trpežna usnjena ovratnica, izdelana na Češkem. Popestrite svoje posteljne igre, nataknite to ovratnico na svojega dvojnika in jo pritrdite na povodec. Vaša domišljija nima meja, zato je odvisno od vas, kako boste uživali v tej čudoviti ovratnici. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranja klobučevina pa bo kožo naredila tako udobno, da boste lahko več ur nosili ovratnik na vratu.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 143 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.