×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš penis

Elementi 97 do 128 od 240 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Lepota in eleganca, ki izžarevata nerjavno jeklo, sta ustvarili to genialno napravo, zasnovano za stimulacijo sečnice od znotraj. Je gladka, kvalitetna in zaključena s solzico, ki ji sledi telo in premer 3 mm. Pustite se zapeljati s kakovostnim pripomočkom za ozvočenje iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Boste odkrili skrivnosti stimulacije sečnice? Ta par čepov bo kot nalašč za vas! Njihova konica olajša vstavljanje, končna krogla pa zagotavlja varnost in enostavno rokovanje. Uživajte v gladkem in valovitem dizajnu, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razorožiti in hkrati okrasiti želod? Preizkusite te silikonske prstane! Polepšala bo konico vašega penisa in vam pričarala nasmeh na obraz. Rade jih boste nosile in verjemite, takšni prstani so odlični tudi kot darilo!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Mini V2 Black

    Naprava Vice Chastity Device je prva in edina neizogibna naprava za čistost na svetu, ki ne zahteva piercinga PA (Prince Albert). Ponuja stopnjo varnosti, ki je pri drugih napravah za čistost še ni bilo. Teksturirana zasnova na notranjih jezičkih proti izvleku je ključna za trditev, da se ji ni mogoče izogniti. Čim dlje se naprava nosi, tem bolj je varna. Po dveh dneh nenehnega nošenja postane neizogibna!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Orodje za vse izkušene ljubitelje zvoka, ki želijo svoj užitek dvigniti na novo raven. Tremler ima funkcijo vibriranja, v kateri lahko uživate bodisi v sečnici ali umirjeno na drugih delih telesa. Ste pripravljeni na res intenzivno vibriranje?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Vsi izdelki, vključeni v ta komplet, so zasnovani tako, da vam pomagajo pri prvi izkušnji. Deset skrbno izbranih kosov vas bo pripravilo na čutna doživetja, ki jih prinaša nežen, a tudi trši SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Se počutite kot malo bolj grobe igre, povezane z drobljenjem mod? Ali hrepenite po majhni bolečini in želite poskusiti, kar zmorete? V tem primeru je ta akrilni pripomoček vaše sanje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Imate radi razkošje, eleganco in zlato barvo? V tem primeru je kolekcija erotičnih igrač Sevanda prav za vas! Vključuje tudi to vrhunsko BDSM kletko za nedolžnost penisa, izdelano z največjo natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Privoščite si nagajivo erotično igračo, ki uteleša vaše strasti in razvajanja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Spremenite moda v zelo impresiven in seksi del svojega telesa s tem genialnim razdelilnikom žogic Boners 8 Style. Vaša moda bo nekoliko potisnila naprej in jih hkrati ločila, zaradi česar bodo večja in dih jemajoče. Hkrati pa krči vaš penis pri korenu in tako podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Zabavajte se s tem silikonskim dodatkom, ki vam ne bo dvignil le moda, ampak tudi samozavest.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico odstrani iz kletke.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakšen pripomoček je to, se sprašujete? Z veseljem vam razkrivamo to sladko skrivnost! Je poseben dodatek, namenjen ženskemu telesu in njegovemu užitku. Po potrebi ga upognite, tako da izboklina na sredini pomaga stimulirati točko G, medtem ko prožni trakovi raztegnejo sramne ustnice. Vaši intimni deli bodo popolnoma razgaljeni za občudovanje, vagina bo odprta, kaj se bo zgodilo naprej, pa je odvisno od vas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    S tem iznajdljivim orodjem bodo vaša moda postala nepogrešljiv dragulj, saj jih elegantno razcepi in rahlo potisne naprej, tako da so videti večji in elegantnejši. Hkrati pa krči vaš penis pri korenu in tako podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Zabavajte se s tem silikonskim dodatkom, ki vam ne bo dvignil le moda, ampak tudi samozavest.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 240 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.