×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš žalostno

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Bondage Set

    Pas za popolne igre z ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, verige, vponke, različne uporabe in kakovostna izdelava, kaj bi si še želeli? Ovratnik in lisice so iz usnja, imajo nastavljivo dolžino in se vam zato čudovito prilagajajo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za privezovanje pod posteljo ali na vzmetnici, v mehki vezavi z enostavnim velcro zapenjanjem.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Komplet za vznemirljive trenutke očarljive strasti! Primeren je za radovedne začetnike in tudi izkušene profesionalce, ki imajo radi vklenjene lisice. Nastavljiv križni trak položite pod vzmetnico in svojo posteljo nenadoma spremenite v S/M igrišče! Privežite svoje gležnje in zapestja iz imitacije usnja in začnite igrati, kolikor bo vaša domišljija dopuščala.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Očarljiv način za uresničitev vaših BDSM fantazij. Ta pas z odstranljivimi manšetami je v celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja. Lisice so nastavljive in opremljene s karabini. Zgoraj omenjeni pasovi ali stegenski trakovi zagotavljajo trdno podlago. Prilagodite ga svojim potrebam in uresničite svoje sanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Tega kompleta lisic vsekakor ne smete zamuditi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne igre s sužnji. Le poglejte, kako se sveti! Podstavek z lisicami in ovratnikom je komplet iz najkvalitetnejšega poliranega nerjavnega jekla. Pritrdilni elementi so za močne magnete in zatiče, kar je zelo praktično, vponke pa je mogoče tudi odviti. Preizkusite svoje najljubše igre na profesionalni ravni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki začetni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Iščete komplet za vezanje? Opaziti! Dodatki iz tega kompleta Laibe Seele vas bodo očarali s svojo nenavadno lepo barvo! Vsak od izdelkov je udoben za nošenje in je naravno rožnat. Uživajte v vseh 8 sijočih kosih, ki vam bodo pomagali uresničiti vse vaše BDSM fantazije, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubimec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih ključavnic za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem kompletom z ovratnico in povodcem, ki izgledata kot usnjena, a zagotovo nista niti mimo usnja, saj sta 100% veganska! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Elastrator

    Prvotno imajo te klešče veterinarsko funkcijo, seveda pa jih Mister B prodaja z drugačnim namenom.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vas ne peče tako kot BDSM igre? In ali imate vse, kar potrebujete? S tem kompletom boste svoje strasti raziskovali še intenzivneje, saj vsebuje vse potrebno v kakovostnem in zapeljivem dizajnu. Pridite, uživajte v vsem naenkrat!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Vse, kar potrebujete, da sprostite svojega notranjega porednega kužka! Ta komplet vključuje silikonski zatič v obliki kosti, prilagodljiv analni čep z repom in podloženo nastavljivo ovratnico, vključno s povodcem. Prosim igrajte se in se jezite, pa tudi poslušajte, saj prav to počnejo mladički!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrite erotične fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas še bolj zaklene. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Prižgite plamen vznemirjenja s temi svečami! Narejeni so iz edinstvenega parafinskega voska, nimajo vonja in njihovo tališče je zelo nizko pri približno 50 stopinjah Celzija. Gori približno 30 minut, zato pridite in uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejevanje svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Ali ga želite? Si želite izpolniti tudi najbolj skrivne sanje in uživati v malo bolj ostri zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdahnil življenje vsem vašim fantazijam! Poleg tega je praktičen na cesti, vedno pripravljen, trden, udoben in večnamenski. Pustite se torej zvezati in podleči ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladki rožnati kalčki za vašo ptico! Samo vaš gospodar ali gospodarica vam bo omogočila, da osvobodite ptico in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Bed Restraints

    Čudovit in vsestranski komplet za igre s sužnji. Delujte tako, kot vam narekuje želja, bodite igrivi, prevzamete nadzor in uporabite svoj škandal, da privežite svojega dvojnika na katero koli posteljo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Ujemite plamen vžiga s temi svečami! Narejeni so iz starega parafinskega voska, ki diši in njihova površina je zelo nizka pri približno 50 čevljih Celzija. Gori približno 30 minut, a dodajte in uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.