×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš srebro

Elementi 97 do 128 od 380 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Ali želite svojim analnim igram dati nepremagljivo dimenzijo? Ta analni čep iz prvovrstnega kirurškega jekla vam bo dal okus ne le občutka polnjenja, ampak tudi občutka odpiranja. Po vstavitvi v analni del lahko s pomočjo vzvodov razširite zatič in ga pravilno zategnete! Ali resno razmišljate o svojih analnih igrah? Če je tako, ne smete zamuditi tega luksuznega izdelka!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Podarite se svojemu ljubimcu z mehkimi lisicami Popolnoma njegove. So močne in hkrati zelo udobne, imajo ježke in vponke, s katerimi lahko povežete ne samo njih, ampak tudi druge bondage dodatke z verigami. Idealne so tudi, če se šele začenjate vezati in rahlo povezovati. Odkrijte svoje skrite strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Madical play je ena izmed najljubših iger Isabelle Sinclaire. Jih želite poskusiti tudi vi? Ta spekularna naprava v stilu ogledal bo prišla prav. Z enim pritiskom na ročaj se 3 zaobljene šape enakomerno odprejo in vam omogočijo vpogled v skrivno črevesje, zato pridite in ga uporabite po svoje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni komplet za vse ljubitelje sondiranja, torej stimulacije sečnice od znotraj. Vsebuje 14 dilatorjev znamke Penisplug iz visokokakovostnega nerjavnega jekla v čudoviti torbici za shranjevanje. Vsi dilatatorji so gladki, polirani in neposredno ustvarjeni za užitek. Vsak od njih ima vgraviran premer za boljši pregled in zagotovo boste cenili zaobljene konice za enostavno vstavljanje in ravne ročaje za enostavno rokovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite vedeti svoje meje? Ta teža moda bo kot nalašč za to! Zemljina gravitacija bo delovala in trpežni kovinski material bo terjal svoj davek. Ali lahko celo dodate končne kroglice verigam? Preizkusite, kam lahko greste zdaj!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s ključavnico? Zagotovo bo videti odlično na vašem vratu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ta ultimativna naprava za mučenje žogic je nosilec in drobilec žogic v enem s posebnim elementom za mučenje - bodicami.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavičke, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM z vibrirajočo funkcijo.Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi stopnjami stresa. Izbirajte med 10 načini vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nekaj več kot le preprosto kletko čistosti? Ta naprava je namenjena veliko bolj naprednim ljubiteljem! Kletka je udobna, če nosilec ni vznemirjen, ob vznemirjenju pa "ugrizne" in tako prepreči vse prepovedano. Konice kletke so tope, zato ne povzročajo poškodb, seveda pa lahko ostanejo odtisi. Kletka ima tudi odstranljiv 7 mm čep za penis z odprtino za urin. Komu torej zaupate ključe od gradu?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, so izpostavljeni nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta spekulum je sestavljen iz 3 konic, ki skupaj tvorijo okroglo sondo. Boš poskusil z njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Ste pripravljeni na gag inovacije? To nepredvidljivo orodje za vaš užitek in ponižanje hkrati je zdaj boljše kot kdajkoli prej! Svojemu podrejenemu ljubljenčku naročite, naj odpre usta in mu da, kar si zasluži.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate o nevarnem kakovostnem in profesionalnem pripomočku za moda? Humbler Steel BDSM Humility Device je držalo za moda z odstranljivim nosilcem in drobilcem. Ob straneh ima na primer dve praktični očesci za pritrditev vrvi, tako da bo usoda vašega sužnja v vaši moči. Dopolnite svojo BDSM kolekcijo s tem prefinjenim orodjem iz nerjavečega jekla!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Collar and Leash

    Komplet z ozko ovratnico s čopki na približno 90 cm dolgem povodcu. Črna barva. Material: cepljeno usnje, kovina.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S to napravo boste doživeli čutno odpiranje anusa. Vstavite 3 zobce in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre po želji. Napravo za raztezanje lahko uporabljate tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavečega jekla.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Bodite pozorni na svoje bradavice, ki si jih zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi TABOOM sponkami s čudovito dekoracijo. Idealne so za začetnike, imajo lahko nastavljiv obroč za možnost eksperimentiranja z različnimi napetostnimi nivoji.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Če želite poskusiti nekaj novega, je ta igrača idealna rešitev. Vstavi se v penis, ki bo stimulirala vašo sečnico od znotraj, z njim boste uživali v neverjetnih občutljivih in popolnih orgazmih. Poleg tega je votla, tako da lahko sperme udobno prehajajo skozenj. Z njim je enostavno rokovati, lahko samo segrejete ali ohladite v topli ali hladni vodi in okusite še bolj raznolika doživetja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne igre s sužnji. Le poglejte, kako se sveti! Podstavek z lisicami in ovratnikom je komplet iz najkvalitetnejšega poliranega nerjavnega jekla. Pritrdilni elementi so za močne magnete in zatiče, kar je zelo praktično, vponke pa je mogoče tudi odviti. Preizkusite svoje najljubše igre na profesionalni ravni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Ovratnica iz pravega usnja, okrašena z estetskimi kovinskimi zakovicami in pripetim čudovitim srebrnim povodcem.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Chain Leash 120cm

    Eleganten srebrn kovinski povodec bo 100% izpolnil svoj namen, poleg tega pa bom videti res dobro. Izhaja iz delavnice češke znamke Dominate Me, katere izdelki so vedno kakovostni in funkcionalni. Dolžina povodca je 120 cm in je zaključena s karabinom, ki je zelo praktičen, saj omogoča udobno in enostavno pritrditev na ovratnico.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prstan za Shibari vezavo. Razdeljen je na 3 segmente, ki vam bodo odprli vrata neskončnim možnostim vezanja. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in je dovolj robusten, da je njegova uporaba popolnoma varna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Zakleni svoj ugajalec! Ta kletka iz kolekcije Fetish ni le videti naravnost odlično, temveč svojemu uporabniku nudi tudi neprimerljive občutke, ki izhajajo iz prisilne spolne abstinence. Nobena skrivnost ni, da kletka preprečuje erekcijo in že najmanjši poskus razburjenja bo zelo bolel!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 380 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.