×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš gladko

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% bombaža in ima čutno fino strukturo. Zavežeš njega ali njega? Ali ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Paddle Red

    Luksuzna zbirka elegantnih dodatkov za BDSM in igra Taboom bosta navdihnila vse potiske, ki so jim bolj všeč, prefinjeni in visokokakovostni. Ta vključuje čudovit temno rdeč stroj za pometanje z zlatimi detajli v obliki praktične krtače. Ujemite ga in dodajte moč!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povečajte občutljivost svojih bradavic in jih pripravite na naslednje igre! Ti priseski so idealni za začetnike in njihova uporaba je zelo intuitivna. Udobno se prilegajo, njihov silikonski material pa vam olajša rokovanje. Uporabite lahko tudi majhno količino mazalnega gela na vodni osnovi.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kakovostna plast bo najpomembnejši element vašega naročila in nevarne erotične opreme. Ta plast Kiotos Silk je zelo udobna, narejena je iz lahke in ima dobro fino strukturo. Boste vzeli njega ali njo? Ampak ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Satin Look Collar Black

    Lep, eleganten in romantično nevaren, takšen je ta satenasti trak! Trak in čipka skupaj tvorita očarljiv kos, ki bo na eleganten način okrasil vaš vrat. Praktični obroč vam nato omogoča, da pritrdite povodec ali karkoli drugega, kar želite. V fantaziji ni omejitev.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips Weighted Tweezer Nipple Clamps

    Ali hrepeniš po čutnih dodatkih za bradavice? Te sponke vam bodo všeč zaradi njihovega pritiska in neverjetnih izkušenj! Prilagodite oprijem in pustite, da teža podpira pritisk. Objemke niso le priročne, ampak tudi izgledajo odlično, zato jih poskusite, zdaj je čas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Želite pridobiti spoštovanje in morda povzročiti strah? Ta maska, ki jo ne smete zamuditi, je navdihnjena z zgodovino, kot jo poznamo iz filmov, in bo vzbujala spoštovanje in ponižnost pri vseh, ki jim želite pokazati svojo prevlado. Narejen je iz mehkega PVC materiala in njegova velikost ustreza skoraj vsem. In kar je najboljše - ustrezal bo popolnoma vsem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonska vrv dolžine 5 m! Narejena je iz visokokakovostnega silikona in je zelo udobna in mehka na dotik. Idealno za vaše najljubše podrejene igre, poleg tega je rdeča barva super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Metal

    Sponke za bradavice ne smejo motiti vaše zbirke erotičnih opomnikov! Po njihovi želji bo vaša podmornica iz vaših ust izpustila čudovito "au", oni pa bodo uporabljali zabojnike v svojem jezu. Izdelane so iz visokokakovostnega neželeznega jekla in aluminija in se lahko uporabljajo kot imperativ ali kakorkoli.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Ali imate za svojo dramo eno fantazijo o suženjstvu, ko ste glavni? Potem ne smete zamuditi te vrvi, če želite, da se vaše sanje uresničijo. Z njeno pomočjo privežete svojega podrejenega nasprotnika na želeni položaj in pridobite moč nad njim. Predstavljajte si in potem naredite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Avantgarde Blindfold Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje to masko za oči, ki daje svojemu uporabniku popolno temo. Z zožitvijo vida se bodo nato okrepila druga čutila, s čimer bo vsa stimulacija in eksperimentiranje dobila novo dimenzijo. Pripravite se na nove višine navdušenja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa čep s sponkami za bradavice? Zahvaljujoč luknjam je udobno dihati, objemke pa imajo gumirane konce, tako da se odlično držijo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh objemkah za bradavičke s končnim erekcijskim obročem? Sredinski trak je nastavljiv, konice objemk pa so gumirane.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta modni ovratnik, ki vam ne bo služil le med vašimi najljubšimi BDSM igrami, ampak bo primeren tudi za vsakodnevna oblačila. Ima en D-obroček, zato dajte prostor svoji domišljiji in nanj pritrdite povodec ali vrv in zadovoljite vse svoje ekscentrične želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Iščete okusen in hkrati nevaren dodatek za čutno mučenje bradavic? To ni veriga kot veriga! Tako boste povezali vaše bradavice in sami boste izbrali, koliko pritiska boste nanje izvajali. In kaj se zgodi, ko potegnete verigo?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Iščete nekoliko večje priseske ne samo za bradavice? Te o Kioto imajo notranji premer prijetnih 3 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Hood Mouth Only Purple

    Zelo udobna vijolična obrazna maska, ki pušča izpostavljena le usta. Narejen je iz zelo prožnega materiala, ki je hkrati tudi relativno tanek in omogoča udobno dihanje skozi nos. Primeren je za začetnike in izkušene ljubimce, preprosto za vse, ki želijo povečati spolno vznemirjenje in hkrati pustiti svoja usta prosta za oralni seks.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta polna kapuca? Izdelan je iz najkakovostnejšega materiala in ima luknje le za oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Small Whip Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada tudi ta bič manjših dimenzij v stilu vdolbine čudovite temno rdeče barve z zlatim detajlom v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Large Whip Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje ta očarljiv in nevaren bič v stilu biča. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Hard And Soft Touch Paddle Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. Sem sodi tudi ta očarljiva metlica. Izdelana je iz veganskega usnja in prijetno trda ter hkrati mehka na otip. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to klofuto z napisom SLAVE? Uživajte v njenih razburljivo-bolečih potezah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Small Whip Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje ta očarljiv in razmeroma majhen bič v stilu biča. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Feather Tickler Black

    Kako se bo vaš nasprotnik odzval, ko boste začeli nežno lesketati in ga/jo dražiti s tem elegantnim lesketanjem? Želite izvedeti? Opremite se s tem kompaktnim žgečkalnikom s perjem in ga vzemite za pomoč pri predigri!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tako enostavno. a hkrati izjemno učinkovito! Pokrijte sogovorniku oči, omejite svoj vid in okrepite druge čute. Vsi dotiki dobijo novo dimenzijo, prav tako žgečkanje, ščipanje ali kaj bolj ostrega. Ta maska je izdelana iz kakovostnega veganskega usnja in ima prijetno mehko žametno podlogo za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Amor Blindfold Red

    Kaj se zgodi, ko svojemu nasprotniku pokrije oči s to ljubečo masko? Vsi njegovi/njeni čuti prehitrijo in vsak občutek telesa razplamti strast do maksimuma. ne verjameš? Torej poskusite! Ta srčna maska z gladkim satenastim zaključkom je popolna za to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Textured Handle Flogger Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, ampak tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na te očitke s teksturiranim ročajem? Lahko jezijo na nežen in oster način, od vas je odvisno, kako jih zgrabite!

    22,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Black 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% bombaža in ima čutno fino strukturo. Zavežeš njega ali njega? Ali ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Rimba Satin Look Feather Mask Red

    Čudovita maska za vse ženske, ki želijo biti skrivnostne, tople in nepopustljive. Primerno za spalnice in tematske kroge. Spodnji del maske doda instinktivnost, lenobnost gumice je drugače pritrjena, čipkast dizajn je čudovito eleganten.

    37,90 €

    13,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.