×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš gladko

Elementi 129 do 160 od 507 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik iz črne imitacije usnja. Z majhnim obročkom na sredini. Dvoslojni material z zašitimi robovi. Velikost: 49 x 2,5 cm. S poliuretansko površino.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Ballgag Pink S

    Ali vaši opremi manjka kakovosten in udoben gag? Ta od Master B bo pravi! Izdelan je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in bo izstopal na vaših obrazih. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za tiste, ki se ne bojijo ekstrema! Mister B Extreme CBT je nevarna multi-mučilna igrača za vaš penis in testise. Gre za tako napravo vse v enem, ki vključuje tudi potreben analni čep. Vaša nova najboljša igrača v vaši zbirki CBT!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divja maska, ki razkrije le oči in usta! Narejena je iz čudovitega zelo sijočega wet look materiala, ki je prijetno prožen, se lepo prilega in udoben za nošenje. Okoli vratu je našit elastičen rob, celotna zasnova maske pa je presenetljivo dobre kakovosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Te robustne priseske za bradavice priljubljene znamke Mister B imajo nekoliko večjo odprtino kot večina klasičnih priseskov. Zato so idealne za igro z večjimi ali preluknjanimi bradavicami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič, kot je treba, ne samo za profesionalce! Ta eleganten usnjeni bič znamke ZADO je res trden in ima nešteto ozkih usnjenih naramnic s koničastim koncem za intenziven udarec. Njegovo visoko kakovost potrjuje uporabljeno usnje, ki je uporabljeno tudi na ročaju. Zato ga primite in uporabite tudi praktično končno oko, ki je primerno na primer za obešanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v popolnoma tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Polne rdeče ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo držala vaša usta odprta in vedno pripravljena, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Hemp je zelo udobna, saj je narejena iz konoplje in je čudovito prožna. Konopljine vrvi se prilagajajo telesu, se gladko premikajo in zagotavljajo optimalno udobje. Hkrati pa so močni in vsestranski.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako sladko, a hkrati nevarno. Takšen je tale roza komplet BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili ne le romantični pari, ki želijo doživeti nekaj več. 11 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar Slave 9114

    Popoln ovratnik za pravega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Blagovna znamka Chastity Cage World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Collar 2030420 Black

    Visokokakovostna, močna in nastavljiva usnjena ovratnica znamke Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Eleganten gag v elegantnem dizajnu! Ta gag je čudovito seksi in njihov videz usnja v kombinaciji s kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi dodaja njegov čar. Na notranji strani je pas prijetno oblazinjen s plišasto, zato je udoben za nošenje. Žogica je nato trda okrogla in narejena iz silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako razburljivo je biti izven nadzora, se vam ne zdi? Poskusite s tistim nežnim kompletom 5 satenastih trakov, ki jih lahko zavežete. Svetleča tkanina bo prijetna vašim očem in koži, rahlo poševni konci pa bodo elegantno zaključili učinek mašnice. Uživajte v čutnem ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Izjemno močan udarec iz črnega usnja, primeren za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Elegantna usnjena obleka za na grad! Te hlačke imajo 3 ključavnice, ki zagotavljajo, da jih uporabnik ne sleče zlahka. Velikost je nastavljiva, tako da je uporabniku lahko udobno, a tudi izjemno neudobno. Shranite svojo vrednost v mehko usnje in se prepustite moči ključev in usode v svojih rokah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Čuten gag za izpolnitev vaših divjih fantazij! Izdelan je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in bo čudovito izstopal na vaših obrazih. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje sužnjevskih iger, torej vinilne lisice na zapestju. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilni tajski palici za različne igre! Idealne so za bradavice in druge dele telesa. Dolge so 12,5 cm in jih je mogoče enostavno nastaviti z obročki. Uživajte v nežnem prilagajanju in izjemno robustnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prstan s težkimi čepi za (analno) stimulacijo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Ali stimulacija bradavic dela čudeže za vas? Poskusite si torej predstavljati, kaj vam bodo naredili ti vibrirajoči sesalci za bradavice! Izdelane so iz silikona, zato so prijetno mehke in vpijejo vaše čute. Nato dodajte vibracije in se pustite odnesti v drug svet.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 507 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.