×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš poseben

Elementi 65 do 96 od 132 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Ali se kosmate lisice zdijo zgodbi kot igrača? V tem primeru je čas za nakup kakovostnih policijskih lisic Black Label iz nerjavnega jekla. Svojega dvojnika privežete na posteljo ali kam drugam. Lisice so v čudoviti luksuzni škatli in razpakiranje bo postalo vznemirljiv uvod.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Te očarljive lisice s povezovalnimi trakovi pod vzmetnico imajo čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Oblecite jih svojemu nasprotniku in prisluhnite svojim željam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Vam je všeč vonj nove gume? Ta obrazna maska vas bo dobesedno prevzela! Ena velikost za vse in maska je nastavljiva za udobno prileganje. Maska je namenjena fetiš igricam in ni primerna za zaščito dihal. Ne pozabite tudi, da je igra z dihom odlična, vendar je lahko tudi nevarna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On ni gag kot gag in ni dildo kot dildo. Ta pozlačeni gag vam bo ponudil vznemirljive možnosti, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Gag dildo je narejen iz udobnega silikona in ima genialno valovito površino. Pas okoli glave je izdelan iz sintetičnega usnja, njegova dolžina pa je nastavljiva za popolno prileganje. Torej odpri usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlačeni električni kontaktni blazinici in nastavljiv pritisk, kaj mislite, kaj bo to naredilo s penisom in modi? Samo predstavljajte si! Python lahko odlično stisne in še vedno daje elektrostimulativne udarce. Je nevarno orodje, zato bodite previdni, da ne boste večno mučili svojega ponosa ali nasprotnika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, ali se želite igrati na daljavo s partnerjevim navdušenjem? In gospodje, uživali boste in uživali prav! Tu je Bond, aplikacijsko nadzorovan obroč za pospeševanje ali daljinski upravljalnik, ki v vašo intimo prinese pridih avanture in vaše navdušenje popelje na višjo raven.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Polne rožnate ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo imela odprta usta in vedno pripravljena, kaj boste z njimi naredili, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Ime tega izdelka natančno ustreza njegovemu namenu! Napolni usta svojemu sužnju s tekočino, ki si jo zasluži, in naj pogoltne vsako kapljico. Ta nenavaden in inovativen gag se udobno prilagaja velikosti glave, lahko ga samo pravilno zategnete in tudi zaklenete. Prilagodljiv lijak bo držal pokonci zahvaljujoč zadrževalnemu traku, zato prebudite svoj sadizem in nam sporočite, s kakšno tekočino ste kaznovali svojega sužnja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Ali sanjate o omejevanju gibanja? Uresničite svoje sanje s to nastavljivo palico z usnjenimi manšetami znamke Zado. Drži vas ali vašega partnerja v želenem položaju z iztegnjenimi nogami ali rokami. Spreader Bar je čvrsta kovinska palica z mehko podloženimi lisicami, ki so varno pritrjene nanjo, poskusite jo in nehajte sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Blagovna znamka Rimba prihaja z neverjetno novostjo, to je naravni letex v tekočem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Ali imate radi tudi spremembe in povezanost? S to kakovostno vrvjo lahko vsak dan na drugačen način zavežete svoj predmet želja! Njegova dolžina je neverjetnih 100 metrov, kar vam bo zagotovilo res divjo in raznoliko vez. Povežite se in uživajte v malo japonski strasti.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Kletka za penis Black Label Black Chastity brutus iz nerjavečega jekla vam in vašemu spolnemu partnerju zagotavlja ure užitkov. Zaradi rahlo navzdol ukrivljene oblike je takoj jasno, da erekcija tu skoraj ni mogoča.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Se sprašujete, s čim bi še lahko obogatili svojo zbirko BDSM dodatkov? Kaj pa ta prefinjena, visokokakovostna in profesionalna maska z napihljivim gagom? Pustite se, da vas odnesejo valovi prevlade in podrejenosti in po potrebi pritrdite vodilo. pripravljeni?

    229 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ v visokokakovostnem polikarbonatu in silikonu, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Ključavnica s časovnikom, ki jo pritrdite na škatlo, ki lahko vsebuje ključe ali kletko ali pa jo pritrdite neposredno na kletko! Navdušenje vašega sužnja bo v vaših rokah in samo vi boste odločili, koliko časa mu boste namenili! Predstavljajte si samo njegov prosjaški pogled, ki očara ključavnico za odštevanje, vznemirljivo, kajne? In seveda ni pomembno, ali je v omarici ključ od kletke za penis ali ženski pas čistosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Primeren je tako za izkušene kot začetnike in je eden izmed bistvenih dodatkov, ki jih mora vsebovati vaša BDSM zbirka.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Vse, kar ste kdaj želeli poskusiti v BDSM-ju, v enem samem kompletu Secret Play! Pridite in uživajte v omejitvah svobode, prevzemu moči in tudi malo bolečine. Vsi dodatki v očarljivi kovinski škatlici so narejeni iz 100% veganskega usnja in bodo uživali tako začetniki kot napredni. Premagajte meje svoje domišljije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta očarljiv gag ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Želite preizkusiti, kaj lahko vaše bradavice zdržijo in kaj ne? Te visokokakovostne sponke omogočajo povezavo do 6 magnetnih uteži in so izdelane iz luksuznega nerjavnega jekla. Ali lahko prenesete do 330 g? Vse kar morate storiti je, da poskusite!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to prozorno "dudo"? S svojim dizajnom bo odlično poudaril podložne lastnosti vas ali vašega nasprotnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Igrajte kot zdravnik s tem orodjem iz Duseda. Ta roza spekulum, torej vaginalno ogledalo, se uporablja za dostop do sten vagine in materničnega vratu, a kako boste z njim ravnali, je odvisno od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Zaupanje je dobro, preventiva pa je še boljša! S tem ključem boste svojega sužnja držali zaklenjenega in ne bo vam treba skrbeti za njegovo zvestobo. Njegov ud se udobno prilega ključu, zahvaljujoč 3 obročkom različnih velikosti, higienske luknje pa mu omogočajo izpolnjevanje fizioloških potreb, tako da ga boste lahko zaklenili za daljše časovno obdobje. Zato ga zakleni in obdrži ključe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Faux Feather Tickler

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta šimer je vsestranski dodatek za vašo spalnico. Ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Vzemite ga v roko in poslušajte svoje želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 132 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.