×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš jeklo

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Že dolgo eksperimentirate s plišastimi lisicami in iščete nekaj profesionalnega? Te policijske lisice vas ne bodo razočarale! So kvalitetne in lepe, saj so izdelane iz ročno brušenega nerjavečega jekla in najboljša stvar pri njih je, da se v nobenem primeru ne odprejo spontano. Najpomembneje je, da ne izgubite ključa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Pinwheel Light Deluxe

    Razkošna majhna vrtnica, ki je lahka in jo lahko imate kadarkoli s seboj! Ima nevarno orodje, ki bo tako poredno, kot boste pritiskali nanj. Je lito intenzivna izkušnja? Samo potisnite in kakovostno nerjaveče jeklo vas bo razdraženo ugriznilo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Kdo ne obožuje vznemirljive stimulacije bradavic! In s temi sponkami za bradavice bo nekaj. Njegova čudovita izdelava pade v oči že na prvi pogled, saj je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Povzročajo zadovoljiv stalni pritisk na bradavice in delujejo zelo zapeljivo. Sprostite se in uživajte v čutni ljubezenski igri.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    So vaše sanje res divje in je BDSM vaša najljubša disciplina? Zato pozor, ta gag bi vam lahko res prišel prav! VAC-U-LOCK ima poleg meringue gaga za uporabnika tudi končni pokrov iz nerjavečega jekla. Sicer pa je izdelan iz kvalitetnega usnja in je nastavljiv po dolžini. Katera je vaša prva igrača Vac-u-lock ali Hang, ki jo najprej pritrdite nanjo?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Metal Claw Black

    Želite svoji igri BDSM dodati nekaj bolečine in užitka? Ta jeklena naprava opremi vaš prst z 2 zobcema za doživetje novih vznemirljivih občutkov. Je elegantnega dizajna in elegantne črne barve, kar je kombinacija, ki vas bo očarala. Udobna in varna manipulacija ter natančno usmerjena stimulacija, uživajte v stimulaciji svojega nasprotnika kjerkoli na telesu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Vibrirajoča dražilna snov iz jeklenih kroglic vas ne boža le v sečnici, ampak tudi umirjeno na katerem koli občutljivem delu telesa. Dodatna stimulativna tekstura obljublja pravilno dimljenje, visokokakovostno nerjaveče jeklo pa ima dolgo življenjsko dobo in varnost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Ali je treba vašega podrejenega kolega malo prestrašiti ali morda kaznovati? Ta kovinski bič je na prvi pogled nevaren! Ročaj na prvi pogled skriva jeklene analne perlice za čutno stimulacijo zadnjih vrat. Bič vodite po telesu, dokler se po dotiku mrzlih zlatih vzmeti ne pojavijo kurja koža tega, kar lahko sledi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Anchor Medium 11mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v gladki površini.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težka in učinkovita raztegovalka mod v najbolj luksuzni obliki, izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Všeč vam bo njegov očarljiv videz! Vaša jajca bodo dobesedno za rešetkami in to bo res lep prizor. Intenzivni občutki ne bodo trajali dolgo, kletka vam bo s svojo težo res potegnila moda.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Si želiš bolečine? Te objemke za bradavičke Mister B bodo izpolnile vaše želje in mučile vaše seske. So Roll Royce objemk za bradavičke in so zasnovane tako, da nudijo močan pritisk. Potegnite seksi verigo in opazujte, kaj se zgodi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Kako daleč boš dovolil, da gre ta gad? Odvisno kako globoko imaš grlo. Deep Throat Screwed gag bo vaše BDSM igre dvignil na novo raven. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in usnja, zaradi česar je trpežen in udoben za nošenje. Žogica je nastavljiva s pomočjo vijakov, od vas pa je odvisno, ali boste zagotovili udobje uporabniku ali nosilcu gaga ali obratno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Mega Pinwheel Set

    Obožujete občutek, ko zobato drsenje po vaši koži? Zdaj pa si predstavljajte, kako vznemirljivo bi bilo, če bi bilo 9 teh koles hkrati? Vaša domišljija lahko postane resničnost s tem popolnim orodjem iz kakovostnega nerjavečega jekla. Kombinacija božanja in zbadanja ob vsakem dotiku bo zares omamna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Iščete ovratnico za svojega navihanega kužka? Ta očarljiva ovratnica iz kosti ima edinstven dizajn in je izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla. Pritrjena je z O-ringom, skozi katerega napeljete zadnjo perlico. Ali bo ta ovratnica vaša nova najljubša igrača za čudne igre ali raje kos nakita, ki bo dopolnil vaš outfit!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Uresničitev sanj za vse dominantne kadilce! Zdaj bo vaš suženj s pepelnikom ob ustih vedno pri roki, ko ga boste brez besed želeli prižgati. Nadenite mu/ji to zatič iz usnja in nerjavečega jekla in ne bo rekel niti besede in bo še vedno ponižno držal vaš pepelnik.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Playful Weighted Nipple Clamps Black

    So igre z bradavičkami vaša najljubša zabava? Te objemke bodo dodale vašo zbirko na nekoliko nevaren način. Objemke so prevlečene z gumo za dober oprijem, utež na koncu krogle pa je videti učinkovita in ekscentrična. Bodite previdni, objemke so res težke in čutite njihovo težo na bradavicah!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pinch Extreme Nipple Clamps Adjustable Black

    Si želiš bolečine? Te objemke za bradavičke Mister B bodo izpolnile vaše želje in mučile vaše seske. So Roll Royce objemk za bradavice in so zasnovane tako, da zagotavljajo močan pritisk, ki ga regulirate s priročnimi vijaki. Potegnite seksi verigo in opazujte, kaj se zgodi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

    Klasičen nihajni okvir, preizkušen z leti in izkušnjami strastnih in divjih ljubiteljev. Uživajte v svojih najljubših igrah s tem profesionalnim, robustnim dodatkom, ki bo v trenutku spremenil vsako sobo v profesionalno igralnico.

    919 €

    579 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug Anchor Large 10mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v impresivni teksturi.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.