×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš sečnice

Elementi 65 do 96 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte sečnico s tem vibrirajočim dilatatorjem. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija več kroglic, katerih vnašanje v penis vas bo večkrat stimuliralo, ponuja pa vam tudi 7 načinov vibriranja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb. Silikonska površinska obdelava zaradi svoje mehkobe obljublja enostavno namestitev, pri čemer ne smete pozabiti, da se ta material lahko kombinira le z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Igrača za vse strokovnjake za stimulacijo sečnice od znotraj! Ta votli čep ima premični obroč in tudi odstranljiv čep. Narejen je iz visokokakovostnega gladkega silikona in z njim ne preostane drugega kot začeti razburljivo zabavo!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Soaker Piss Plug

    Iznajdljiv erotični pripomoček za vse drznike, ki se ne bojijo poskusiti novih stvari. S to igračo se lahko igrate na veliko načinov, zato vključite svojo domišljijo in se dobro stuširajte. Vtič je izdelan iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla, ki ni le lep na prvi pogled, ampak tudi varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima stimulativno obliko kroglic in izjemno eleganten videz, saj končni pokrov čutno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio drsnikov za penis iz nerjavečega jekla za odkrivanje užitka stimulacije sečnice od znotraj. Idealne niso samo za začetnike, ki jih mika odkrivanje fetišev in možnosti stimulacije penisa. So trdni, niso votli in se končajo v krogli za tiste neprijetne občutke. Pridite torej poskusite nekaj novega s svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Priključite v sečnico, ki jo boste lahko mirno uporabljali vsak dan. Njegova stožčasta oblika vas bo prijetno spodbudila, votla zasnova pa bo omogočila tudi priljubljene igre s pikanjem. Razvajajte se s kakovostnim nerjavnim jeklom in okusite novo navdušenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Občutite razburjenje, ki vam ga lahko povzroči stimulacija sečnice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Fine izbokline obljubljajo intenzivno stimulacijo, material pa je zelo enostaven za vzdrževanje. Drzni si okusiti neznano!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    S tem vtičem bo resno! Ni igrača za začetnike, temveč za izkušene ljubitelje stimulacije sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega 100% nerjavnega jekla in obljublja enostavno čiščenje. Uživajte v čudovitih vibracijah na najbolj občutljivem mestu vašega telesa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z neznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracijski dilator iz nerjavečega jekla iz visoko kakovostnega nerjavnega jekla znamke Kiotos. Je podoben samurajskemu meču in ima gladko polirano površino. Njegova kakovost predstavlja najvišjo razpoložljivo mejo, ki jo zagotavlja 100% nerjaveče jeklo. Popelji ga na nove višave.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za začetnike in napredne ljubitelje! S tem dolgim in ozkim dilatatorjem lahko pridete kamor koli morate. Njegova valovita struktura bo na zanimiv in raznolik način stimulirala sečnico, ki vam bo všeč in vam bo všeč. Podajte se na odkrivanje novih užitkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibracijski pripomoček namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Zahvaljujoč svoji spiralni površini v kombinaciji z vibracijami vam bo zagotovil res intenzivno stimulacijo. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega jekla, ki zagotavlja varnost in eleganco.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.