×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 33 do 64 od 147 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Silicone Stopper Gag

    Čudovita igrača za vse iznajdljive ljubitelje. Utišajte svojega podrejenega nasprotnika in, če želite, odstranite zamašek in ravnajte z njegovimi usti, kot se vam zdi primerno. Gag je izdelan iz kakovostnega in udobnega silikona, ima nastavljivo velikost in obljublja nepozabne trenutke strasti, o katerih do zdaj le sanjate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Tega kompleta lisic vsekakor ne smete zamuditi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Glass Handle Flogger 70cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete pravo ovratnico s povodcem? V Bondage Couture se boste zaljubili! Ovratnica in povodec sta izdelana iz prvovrstnih materialov in imata čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Naj si obleče svojega dvojnika in naj postane vaš gospodar.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte sečnico s tem vibrirajočim dilatatorjem. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija več kroglic, katerih vnašanje v penis vas bo večkrat stimuliralo, ponuja pa vam tudi 7 načinov vibriranja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb. Silikonska površinska obdelava zaradi svoje mehkobe obljublja enostavno namestitev, pri čemer ne smete pozabiti, da se ta material lahko kombinira le z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan bič v slogu biča bo izpolnil svoj namen zahvaljujoč razkošno mehkim strunam, ki lahko udarjajo in pobožajo ali žgečkajo. Zato zgrabi in se pusti svoji želji odnesti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Natančno, udobno in samo z eno roko nanesite lubrikant v analno ali vagino! Ta praktičen razpršilnik vam bo prvič všeč, napolnite ga lahko s katero koli tekočino (razen silikonskega maziva) in ga nato z enim potegom dobite tja, kjer ga potrebujete. Dozirnik je izdelan iz visokokakovostnega silikona, njegova oblika pa vam bo dala tudi prijetno stimulacijo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Izjemno fine usnjene manšete Devil Sticks s prijetno mehko notranjostjo krzna. Ne ljubite le njihovega seksi videza, temveč predvsem vznemirljive izkušnje, ki jih boste doživeli z njimi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Ta pisana zobasta vrtnica iz visokokakovostnega nerjavnega jekla je popoln BDSM pripomoček, ki je lep in učinkovit. Njegove konice so zelo ostre in če povečate pritisk, bo dotik bolj boleč. Uživali boste kot začetnik ali izkušen ljubimec.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem kompletom z ovratnico in povodcem, ki izgledata kot usnjena, a zagotovo nista niti mimo usnja, saj sta 100% veganska! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta zadnjični čep z lisicami? Komaj čakate, da ga pokažete svojemu podrejenemu nasprotniku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima stimulativno obliko kroglic in izjemno eleganten videz, saj končni pokrov čutno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Black

    Iščete nekaj, v čemer se bodo vaša moda čutno zazibala in raztegnila? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da udobno ločuje vaše oreščke od telesa. Tako močno in estetsko jih oprime, da bo partnerju dovolj že en sam pogled na vašo naravo in bodo gorele tako močno kot vaša iztegnjena jajca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete pravi bič v stilu biča? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelan je iz prvovrstnih materialov in ima čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Naj ga vaš nasprotnik trdno zgrabi in začne ukazovati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Soaker Piss Plug

    Iznajdljiv erotični pripomoček za vse drznike, ki se ne bojijo poskusiti novih stvari. S to igračo se lahko igrate na veliko načinov, zato vključite svojo domišljijo in se dobro stuširajte. Vtič je izdelan iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla, ki ni le lep na prvi pogled, ampak tudi varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Blagovna znamka Rimba prihaja z neverjetno novostjo, to je naravni letex v tekočem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Dog Leash Chain

    Držite svojega porednega kužka pod nadzorom s tem iznajdljivim povodcem Master B. Njegov ročaj je narejen iz usnja, kovinski povodec pa je dovolj močan in dolg, da vašemu psu da malo "svobode".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Flogger with Chain Tassel with Rhinestone Handle

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Leash Black

    Izkusite svoje najbolj skrite fantazije in izberite vlogo, ki vas najbolj navduši. Ta izdelek znamke Bijoux Indiscrets je navdihnjen s klasičnim BDSM-jem in predstavlja vso čutnost suženjstva. Maze Leash je izdelan iz poliuretana in recikliranih materialov, zato je 100% veganski. Sledite trenutnim modnim trendom in tradicionalni erotiki v obliki tega elegantnega in čutnega dodatka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podprite in branite svoje trdo delo! Najkakovostnejši erekcijski prstan iz nepovratnega jekla ima potencial, da zagotovi vašo nesmrtno erotično pomoč vsem živim bitjem. Popravili vam bomo penis v korenu in imeli erekcijo ter intenzivno steljo, ki jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih. Imajo tudi obseg, ki jim ga je mogoče enostavno dodeliti ali uporabiti na kakršen koli drug način, ki ga potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje te manšete za gležnje, ki so enostavne za uporabo in so narejene iz močnega in trpežnega veganskega usnja. Služil bo tudi kot seksi dodatek za priložnostna oblačila, predvsem pa uživajte v zaželenih suženjskih izkušnjah z njimi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Tudi navihani dodatki so lahko lepi in elegantni in ta ovratnik je dokaz za to. Narejena je iz srebrnega satena in črne čipke ter je povezana s sponkami za bradavice. Nosite jih pod oblačili kot svojo vznemirljivo skrivnost in prebudite vse svoje erotične želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Mehke, a hkrati močne in trpežne usnjene manšete za gležnje, izdelane na Češkem. Popestrite svoje posteljne igre in vklenite svojega kolega. Za vašo domišljijo ni omejitev, zato je odvisno od vas, v kakšnem položaju boste uživali v njih. Za udobno prileganje so lisice nastavljive po velikosti in so povezane z 2 vponkama (brez verige), tako da jih lahko odvežete in privežete vsako nogo posebej, na primer na posteljo ali za ogrevanje.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Iščete popoln bič za zbadanje, tepenje in poslušnost? Ta pleteni bič iz umetnega usnja in s končnimi resicami bo postal vaš najljubši dodatek za poudarjanje dominantnosti. Zahvaljujoč končni zanki ga boste lahko udobno nosili na zapestju in uživali v moči z bičem z neverjetnimi 145 cm dolžine.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje te zapestne manšete, ki so enostavne za uporabo in so narejene iz močnega in trpežnega veganskega usnja. Služil bo tudi kot seksi dodatek za priložnostna oblačila, predvsem pa uživajte v zaželenih suženjskih izkušnjah z njimi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 147 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.