×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 65 do 96 od 300 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ali želite, da so vaše fisting igre seksi, pristne in higienske? Te rokavice iz lateksa so osnova pesti! So močni, a hkrati tanki, njihov dotik je prijeten in strasten. Naj razpadejo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svojega psa in mu pokažite, kdo je tukaj gospodar. Pasja glava z ušesi, gobcem in zadrgo čez gobček, ki se lahko odpre. Spredaj je tudi D-obroček, za katerim lahko psa na primer pritrdite na povodec.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Security Shield

    Dodatek za kletke Word Cage (lahko se uporablja tudi za CB-X). Deluje kot varnostni ščit in prispeva k varnosti. Ni ga primerno kombinirati z mazivi na osnovi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda nevarno, kajne? In prav to je namen! Ta naglavni pas je samo za tiste, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Ima poseben ustnik za čep. Enostavno in udobno ga je namestiti na glavo in izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tej maski bo na kateri koli fetiš zabavi za zvezdo! Pade na glavo kot druga koža in je narejena iz čudovite kombinacije črnega in rdečega kakovostnega materiala. Odprtine za oči in usta so okrašene z robovi, maska pa ima tudi majhne oči za udobno dihanje skozi nos. Na voljo je v eni velikosti in je primeren zanj in zanjo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Ali radi dražite svoje bradavice? Razburite jih s temi posnetki in dodajte tudi nekaj vznemirljivih iskric! So popolnoma nastavljive, tako da ustrezajo vsem velikostim, njihov mehak material pa obljublja maksimalno udobje. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in 3 stopnjami elektrostimulacije, čaka vas neverjetna občutljivost in užitek!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Collar and Leash

    Komplet z ozko ovratnico s čopki na približno 90 cm dolgem povodcu. Črna barva. Material: cepljeno usnje, kovina.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Ste pripravljeni na vznemirljivo izkušnjo suženjstva? Ta kletka čistosti Lockdown uporabniku onemogoča erekcijo. Prozorna kletka še vedno omogoča pogled skozenj. Kletko lahko celo nosite več dni zapored za intenzivno predigro.

    41,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Gloves 2870126 Black

    Dopolnite svojo obleko s temi razkošnimi rokavicami iz vinila, ki podprejo vaš divji in seksi videz! So zelo dolge in prihajajo iz delavnice kakovostne znamke Black Level. Črn sijoč vinilni material je privlačen za oči in najboljše pri njih je to, da segajo skoraj do ramen in so udobni za nošenje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D32 Black-Black

    Moka, močvirski urin in tresoča usnjena vrata, izdelana na Češkem. Razširite svoje posteljnine igre, položite svoj dvojnik v stiskalnico ali ga držite na razvodju. Vaš dogovor ni odvisen od vas, saj so bili v tem čudnem padalcu. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc bo tako udoben, da ga lahko enostavno nosite in nosite na vratnici.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Glass Handle Flogger 70cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Tega kompleta lisic vsekakor ne smete zamuditi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Silicone Stopper Gag

    Čudovita igrača za vse iznajdljive ljubitelje. Utišajte svojega podrejenega nasprotnika in, če želite, odstranite zamašek in ravnajte z njegovimi usti, kot se vam zdi primerno. Gag je izdelan iz kakovostnega in udobnega silikona, ima nastavljivo velikost in obljublja nepozabne trenutke strasti, o katerih do zdaj le sanjate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada ta ovratnica s povodcem. Tako verižica kot ovratnica sta izdelana iz varnega in trpežnega materiala in bo poleg podpore vaši BDSM igri poudarila tudi vaš okus in stil. Oblecite si ovratnik, pritrdite verigo na O-obroč, zgrabite zanko in pojdite ubogljivo v spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Ta pisana zobasta vrtnica iz visokokakovostnega nerjavnega jekla je popoln BDSM pripomoček, ki je lep in učinkovit. Njegove konice so zelo ostre in če povečate pritisk, bo dotik bolj boleč. Uživali boste kot začetnik ali izkušen ljubimec.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete pravo ovratnico s povodcem? V Bondage Couture se boste zaljubili! Ovratnica in povodec sta izdelana iz prvovrstnih materialov in imata čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten kos. Naj si obleče svojega dvojnika in naj postane vaš gospodar.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Povežite svoja najbolj občutljiva področja z edinstvenimi terminali, prevlečenimi z vinilom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Gladko in dovršeno oblikovano "ogledalo", ki vam omogoča, da pogledate v notranjost in preizkusite pregled kot zdravnik. Imejte vijak, s katerim ga odprete na zahtevano raven. Izpolnite svoje želje z resničnostjo s tem visokokakovostnim orodjem iz nerjavnega jekla.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem kompletom z ovratnico in povodcem, ki izgledata kot usnjena, a zagotovo nista niti mimo usnja, saj sta 100% veganska! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 300 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.