×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 250 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • beGLOSS Perfect Shine 250ml

    Vaša oblačila iz lateksa zahtevajo popoln sijaj! Podarite mu ga z beGLOSS Perfect Shine, ki bo združil prijetno s koristnim, saj bo vašim najljubšim oblačilom poleg sijaja dal potrebno nego. Z beGLOSS-om bo lateks še bolj lateks, sijoč, mehkejši in bolj prožen!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Bi radi razjezili svoje bradavice? Ti vibrirajoči sesalci za bradavice vam bodo igrivo pomagali pri tem! Izdelane so iz gladke ABS plastike in visokokakovostnega mehkega silikona, po oprijemanju pa lahko vibrirajo do 10.000 vrt./min. Ali veste, kaj vas čaka? Razdražljivi orgazmi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Vroč vibrirajoči sečnični užitek! Ta vibrirajoči in fleksibilni dilatator je tukaj za vse, ki obožujete sondiranje, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Izdelan je iz kakovostnega brezšivnega silikona in je zelo prijeten na dotik. Njegova zaobljena konica omogoča enostavno vstavljanje, zaradi svoje fleksibilnosti pa se dilatator popolnoma prilagodi vašemu telesu. Izbirajte med 10 načini vibriranja za različne izkušnje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vklenitev celega telesa! Ta kombinirana naramnica znamke Bad Kitty se prilega vašemu vratu in se poveže z manšetami za gležnje in zapestje. Prijetno polnilo z mehkim plišem zagotavlja maksimalno udobje in močne velcro zadrge ter popolno prileganje. Trakovi, ki vodijo do manšet na gležnju, se lahko nastavijo na želeno dolžino, zapestne manšete pa so s pomočjo karabinov odstranljive. V paketu je tudi maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelan veganski usnjeni zatič ima udobno silikonsko kroglico, zaradi katere je podrejen dvojnik udoben za daljše nošenje. Izpolnite svoje erotične sanje z njim.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Ko vaše želje nenehno zahtevajo izpolnitev, jim prisluhnite! Ali sanjate o lisicah? Spremenite svojo posteljo v razburljivo kraljestvo in se prepustite čudovitemu občutku, ki ga boste doživeli šele, ko boste uresničili svoje skrite erotične fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On ni gag kot gag in ni dildo kot dildo. Ta pozlačeni gag vam bo ponudil vznemirljive možnosti, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Gag dildo je narejen iz udobnega silikona in ima genialno valovito površino. Pas okoli glave je izdelan iz sintetičnega usnja, njegova dolžina pa je nastavljiva za popolno prileganje. Torej odpri usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Suspender Belt 2870150 Black

    Čutna klasika v sijočem vinilu, ki jo morate imeti v svoji garderobi! Ta pas za podvezice podjetja Black Level je v celoti izdelan iz črnega sijajnega vinila in ima 6 nastavljivih trakov za podvezice. Elastični vložek na hrbtni strani zagotavlja popolno prileganje in udobno nošenje, zahvaljujoč zapenjanju pasu pa ga lahko hitro in enostavno snamete in ponovno nadenete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Čudovit pripomoček za mučenje vulve! Prevzemite nadzor nad nožnico svojega podrejenega partnerja in si privoščite občutek, da je vsa vaša. Nasprotno, imela bo občutek predaje, kar je prav seksi. Kaj če vzamete vibrator v roko? To bo odvisno od vas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper

    Takoj ko gospodar vstopi v sobo in si nadene masko, boste prisluhnili besedi. Ta maska bo vašemu gospodarju dala moč, da lahko govorite ali molčite in ali lahko gledate ali ste v temi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Ball Gag with Silicone Dong Black

    Ali imate radi občutek, da imate stvari pod nadzorom in občutek moči in moči, ki se pretakata po vaših žilah? S tem gegom boste vsa ta čustva še bolj pomnožili! Pomagal vam bo utišati podrejenega dvojnika, poleg tega pa mu boste v usta položili realističen dildo, ki ga bodo cenili tudi najbolj izkušeni ljubimci!

    37,90 €

    31,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Men Pants Biker 2890488 Black

    Si hrepeniš po tem, da pokažeš lepoto svojega telesa v tem seksi sijočem kosu oblačila? V njem boste na vrhuncu zapeljivosti in poudarili svoje adute! Zato kar naprej in oblecite te prijetno raztegljive kratke hlače v kolesarskem stilu. So čutno krojene in imajo podložene šive s kovinsko zadrgo spredaj.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Ali želite zadovoljiti svojega partnerja in obdržati nadzor nad njegovimi orgazmi? Ta pas ima držalo za prstan iz visokokakovostnega PU usnja, ki je zasnovano za pritrditev zmogljive masažne palice, ki jo drži ob njihovi vagini.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Collar 0254207 Black

    Črna barva. Pravo usnje. Oblazinjen vratni ovratnik.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Flapper

    Ta lopatica za ploskanje je izdelana iz gladkega, mehkega in čutnega satena ter je odličen uvod v užitek pri ploskanju.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Razširite noge svoje druge polovice in jih pritrdite na to palico, da bodo ostale razprte, kolikor dolgo želite! Ta priročna palica za širjenje ima manšete za gležnje, ki udobno držijo noge in bodo zaradi visokokakovostnega PU usnja udobne tudi pri daljšem nošenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Wide Collar 2493462 Black

    Pokažite svojo predanost s to ovratnico! Njegov širok in ukrivljen dizajn v elegantnem videzu črnega usnja je preprosto navdušen. Okrašena je s kovinskimi elementi, notranjost pa je podložena za maksimalno udobje. Sprednji D-obroč vas vabi, da pritrdite povodec ali kar želite.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Odkrijte utelešenje elegance in čutnosti s temi zapestnimi manšetami TABOOM. Te manšete, oblikovane za vsakogar, ki želi s pridihom sprejeti svet suženjstva in BDSM, so popolna mešanica privlačnosti in prefinjenosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Priključite v sečnico, ki jo boste lahko mirno uporabljali vsak dan. Njegova stožčasta oblika vas bo prijetno spodbudila, votla zasnova pa bo omogočila tudi priljubljene igre s pikanjem. Razvajajte se s kakovostnim nerjavnim jeklom in okusite novo navdušenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s kavljem in dolžino 40 cm. Ima prosto gibljive gumijaste obroče, tako da lahko prilagodite pritisk glede na svoje potrebe. Njegov premer in 5 mm ter končni kavelj se uporabljajo za obešanje uteži. Izdelek je hipoalergen in idealen za predel prsnega koša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Resnično učinkovit drobilnik mod z impresivnim industrijskim videzom, ki ga preprosto ne boste nikjer naleteli! Njegova uporaba je zelo preprosta in praktična, samo zavrtite vijak, dokler se ne zategne, kot potrebujete. In če vam to ni dovolj, pritrdite svoje najljubše uteži in še bolj podlegajte nevarnemu CBT!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za lisice na nogah znamke Kiotos. Palica je zaključena z velikimi obroči, na katere so pritrjene trpežne usnjene manšete za gležnje. Lisice imajo ključavnice, tako da lahko domiselno vklenete svojega sužnja in preprečite premikanje nog. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji pozor! To igračo boste navdušeno vzljubili, saj bo izpolnila tudi tiste fantazije, o katerih še niste sanjali. Stisnite kateri koli občutljiv del njenega telesa, postopoma zategnite z vijakom in pokažite, kdo je danes tukaj gospodar. 4 koničaste noge zagotovo povzročajo močno bolečino, ja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    FETISH SUBMISSIVE nastavljiv pas za fiksiranje trupa in roke je popolna izbira za tiste, ki iščejo pristno in varno izkušnjo v igrah dominacije in podreditve. n.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za začetnike in napredne ljubitelje! S tem dolgim in ozkim dilatatorjem lahko pridete kamor koli morate. Njegova valovita struktura bo na zanimiv in raznolik način stimulirala sečnico, ki vam bo všeč in vam bo všeč. Podajte se na odkrivanje novih užitkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    TABOOM ovratnica in povodec sta zasnovana za tiste, ki želijo raziskovati vezanost in BDSM z neprimerljivim slogom. Ta očarljiv komplet ima eleganten črn ovratnik, okrašen z razkošnimi zlatimi detajli, ki oddajajo avro čutnosti, prefinjenosti in privlačnosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta očarljiv gag ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Collar D36 Deluxe Black-Black

    Moka, kratkotrajni urin in tremorni zapor, izdelan na Češkem. Razširite svoje posteljnine igre, položite svoj dvojnik v stiskalnico ali ga držite na razvodju. Vaš dogovor ni odvisen od vas, saj so bili v tem čudnem padalcu. Ima nastavljivo velikost za udobno prileganje, notranji filc bo tako udoben, da ga lahko enostavno nosite in nosite na vratnici.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Kaj pa uživanje v malo vznemirljivem suženjstvu? Ta komplet spremeni vaša vrata v nevarno seksi mesto. Zavežite svojega dvojnika in uživajte po najbolj divjih idejah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 250 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.