×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Locking Cock Ring

    Ali ste pripravljeni biti zaprti v ujetništvu? Ta obroček za penis in moda ima varen zaklepni mehanizem, ki drži obročke skupaj in vas zategne na predelu penisa in mod. Kakovostno nerjaveče jeklo izgleda neverjetno elegantno, hkrati pa je vzdržljivo in občutljivo na temperaturo. Med prstani izberite pravega za svojo velikost in se zaklenite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Ultimate Cock Tease Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Po eni strani izgleda naravnost odlično, predvsem pa res moti moda. Je sijoča, stožčasta in ima na notranji strani konice, ki bodo dražile in mučile vašo torbo. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Seksi igre s 3 odličnimi modnimi načini! Kondicijo postavite samo na vrečko in v držalo z nepravilnim jeklom toliko, kot običajno držite. Nesporna prednost teh je, da ne visijo nad njimi, saj jih bodo postavili v pravi lok, tako da vas ne bodo zavezovali. Uživajte v največjem življenju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Zavežite svojega podrejenega kolega v te lisice in uživajte v vznemirljivih erotičnih trenutkih. Odprejo se s ključem in jih lahko zaskočite v 5 različnih položajev. Odkrijte lepoto in funkcionalnost kakovostnega nerjavnega jekla.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission Gas Mask Rubber Rebreathing Bellows

    Te gumijaste mehove je mogoče uporabiti kot zunanja 'pljuča' za zajemanje zraka, ki ga vdihavate, vroč dodatek naši plinski maski / ponudbi za igranje na dihanje.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Ali obožujete nevarnost? Všeč vam bodo tudi te težke jeklene lisice! Iz njih ne boste izstopili v nobenem primeru, so robustni in profesionalni. Hkrati pa so tudi zelo lepe, saj so izdelane iz kvalitetnega ročno brušenega nerjavnega jekla. Za vse tiste, ki mislijo, da so njihove BDSM igre resne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premišljena igrača, ki bo resnično popestrila vaše BDSM igre. Uživajte v medsebojni izpolnitvi, napihovanju in vznemirjenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Vse, kar potrebujete, da svojo BDSM igro dvignete na višjo raven! Manšete na gležnjih in na zapestjih s prijetnim krznom in PU usnjem se vam bodo udobno prilegale in težko boste našli bolj udobno. Ovratnica s povodcem vzbuja želeno spoštovanje in to zagotovo še ni vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Urethral Play Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Toda vaša ptica sanja o udobnih in kakovostnih kletkah? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji na dnu zagotavljata, da ostane popolnoma na svojem mestu, majhne luknjice po dolžini in na konici pa se uporabljajo za pritrditev kontaktov za elektrostimulacijo (ni priloženo) ali za prezračevanje in fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Alien Gas Mask

    Ta fetiš plinska maska bo vašemu videzu dala anonimno in malo "tuje" dimenzijo. Še posebej vam bo všeč, če vozite gumo in se igrate z dihom. Navdihnila jo je klasična izraelska plinska maska in je nastavljiva s trakovi na hrbtu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag

    Ali želite prevzeti popoln nadzor nad svojim sužnjem? Ta prefinjena spalna vreča vam bo to omogočila! Ne bo se mogel premakniti in na vas bo, da se ukvarjate z njegovim obrazom, ki edini gleda iz spalne vreče. Kiotos Body Bag je izdelana iz trdnega materiala, zadrga in zaponke so iz usnja. Lahko ste prepričani v prvovrstno kakovost in izdelavo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Že dolgo eksperimentirate s plišastimi lisicami in iščete nekaj profesionalnega? Te policijske lisice vas ne bodo razočarale! So kvalitetne in lepe, saj so izdelane iz ročno brušenega nerjavečega jekla in najboljša stvar pri njih je, da se v nobenem primeru ne odprejo spontano. Najpomembneje je, da ne izgubite ključa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission MSX Gas Mask

    Futuristična plinska maska s panoramskim vizirjem. Na obrazu izgleda precej nevarno in hkrati izvirno. Ima standardni konektor M40 za priklop cevi ali drugih dodatkov.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Bird Chastity Cage je naprava za zaklepanje penisa. Je precej težka kletka in svojemu nosilcu ne dovoli, da bi se razburil. Res je trda (pa tudi prijetna) in zaklenjeni penis zagotovo ne bo prišel sam iz nje!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Obožujete vznemirljive BDSM igre in hkrati luksuzne dodatke? Ta čudovit komplet osnovnih stvari vas bo očaral na prvi pogled. Vsebuje številne čudovite predmete iz kakovostnega veganskega usnja v seksi rdeče-črno-zlati barvi in z elegantnimi navihanimi pentljami. V paketu je tudi očarljiva torbica za shranjevanje, ki bo praktičen dom za vse izdelke v kompletu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Včasih so najbolj grozne igre in jajca tudi najbolj prijetna! Unipolarna elektrouretralna os je prav tako izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ima gladko površino. Služi za stimulacijo sečnice od znotraj in vam bo ponudil intenziven električni impulz, ki vam bo verjetno omogočil močan in nepozaben orgazem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Silicone Chastity Cage

    Ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Ali pa ravno nasprotno, potrebujete nekoga, da prevzame vaš penis? Je to neposlušnost, vnema in želja po prevladi? V vsakem primeru boste potrebovali orodje, da ga varno zaklenete, in to je bistvo te silikonske kletke za čistost!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave ID Cuffs Pink/Rose Gold

    Najnovejše manšete so prefinjene namig o tem, kako bi se morda želeli igrati. Zaradi svoje elegance tako zaželeno darilo za nekoga ali zase.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission The Aroma Feeder Gas Mask Hose System

    Nahranite se s svojo najljubšo aromo! Ta komplet preprosto priključite na plinsko blazino s standardnim 40 mm priključkom in po stiskanju balona lahko uživate v svoji najljubši aromi, ki bo potovala skozi cev. Steklenica in tuba sta odporni na jedke učinke arom.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball obožuje moda in orodja zanje. Zato ni čudno, da tudi ta natezalec za moda prihaja iz njene delavnice. Ta genialni kos silikona, imenovan Clone, močno in vznemirljivo stisne in raztegne vašo torbo! Želite preizkusiti ta občutek? Imate priložnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Enslave Cock Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    169 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    Iščete popoln komplet za svoje najljubše BDSM igre? Ta iz Kiotosa ima vse, kar potrebujete za raziskovanje in odkrivanje svojih porednih strasti. Vseh 10 izdelkov se ponaša z visoko kakovostnim umetnim veganskim usnjem in nezmotljivim neonsko sijočim zaključkom s kačjim vzorcem in srebrnimi odtenki.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Saffron Neck and Wrist Restraint

    Sanjate o nepozabnih erotičnih doživetjih? Treba jih je pripraviti in opremiti! Ta visokokakovosten zadrževalni sistem v črni in škrlatni barvi bo prav gotovo primeren dodatek. Povezuje vrat in zapestje in ga lahko namestite s sprednje ali zadnje strani telesa. Z njim omejite partnerjevo gibanje in se skupaj prepustite drugim razburljivim občutkom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Obedience Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Darby-style Heavy Hand Cuffs

    Iz teh vezi ne bo pobega! Doživite najboljše vznemirljive trenutke z njimi in njihov ogromen videz bo prispeval k njihovi dramatičnosti. Za odpiranje ali zapiranje boste potrebovali ključ, izbirali pa boste lahko med 5 različnimi položaji. Čeprav so manšete težke in zaobljene, so zelo udobne za nošenje, vrtljivi spoj pa uporabniku omogoča svobodo gibanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Black Ice

    Ali vaša ptica sanja o udobni in kakovostni kletki? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji v dnu zagotavljata, da ostane popolnoma na mestu, majhne luknjice po dolžini in na konici pa se uporabljajo bodisi za pritrditev kontaktov za elektrostimulacijo (niso vključeni) ali za prezračevanje in fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Ali pa bi radi imeli bradavice, da bi se lahko zabavali? Preizkusite silikon visoke trdnosti s platinasto prevleko. Omogoča kakovostnemu materialu, ki se ne pokvari, da ustvari neverjetno "moč". Hkrati ne izgubijo svojih lastnosti, ampak se pripravijo na neskončne koristi pri bradavicah!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.