×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 97 do 128 od 506 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Ali imate radi težave s svojim penisom? Všeč vam bo ta Cum Stopper! Sestavljen je iz silikonskega obroča, na katerega je na vašo sečnico pritrjen premični kavelj s kroglico. Obroček se postavi pod želod in kroglico vstaviš v penis. Poskusite nekaj novega!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Tripple O-Ring Strap Collar

    Odkrijte utelešenje privlačnosti in prefinjenosti z našo ovratnico s trakom s trojnim O-obročkom iz razkošnega PU usnja. Ta izvrsten dodatek združuje slog in čutnost, zaradi česar mora biti dodatek vaši zbirki.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey No Peeking Eye Mask 2 pack

    Par luksuznih prevez za oči je idealen za pare, ki želijo v spalnico vnesti lahkotno igro vezanja in izživljanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Enostavno, okusno, elegantno, a popolnoma učinkovito, prav to sta ti dve ultra magnetni kroglici.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    Dejstvo, da klitoris vsebuje več kot 8000 živčnih končičev, ni nič novega, toda ali ste vedeli, da se jih večina nahaja ob straneh? Sponka za klitoris osredotoči vašo pozornost točno tam, kjer jo potrebujete, kar zagotavlja večjo občutljivost in boljše orgazme. Kaj torej čakaš?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Odkrijte nove možnosti vznemirjenja, prebudite svoj bes in zašijte prijetno bolečino v obliki sesanja. Stisnite ali spustite in se prepustite osupljivi občutljivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Te robustne priseske za bradavice priljubljene znamke Mister B imajo nekoliko večjo odprtino kot večina klasičnih priseskov. Zato so idealne za igro z večjimi ali preluknjanimi bradavicami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Iščete iznajdljiv bič, ki vam bo pomagal enkrat za vselej ukrotiti svojega podrejenega kolega? Biči Devil Sticks vas bodo očarali s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in nezgrešljivo kakovostjo. Izdelane so iz pravega usnja in se bodo kot rokavica prilegale vaši dlani. Pripravite se na premagovanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Predstavljamo naše vzmetne objemke za bradavice v obliki srca, očarljiv dodatek k vaši zbirki intimnih izdelkov. Te objemke so zasnovane tako, da vašim čutnim doživetjem dodajo igriv in romantičen pridih.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Special Wash Latex 250ml

    Vaša najljubša oblačila iz lateksa zahtevajo posebno nego, ne pozabite na to! Ta izdelek bo učinkovito očistil vaša oblačila iz gume ali lateksa, odstranil umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitil vaše dodatke iz lateksa pred uničenjem in podaljšal njihovo življenjsko dobo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Subversion Mask Black

    Kako najbolje ohranite svojo podrejeno brez beleženja zgodovine? Kaj pa nošenje te maske s kapuco? Je neverjetno udobna, ima luknjo za usta in oči, in ker je izdelana iz lahke tkanine spandex, ne ovira dihanja in sluha. Podčrtaj svojo sliko!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divja maska, ki razkrije le oči in usta! Narejena je iz čudovitega zelo sijočega wet look materiala, ki je prijetno prožen, se lepo prilega in udoben za nošenje. Okoli vratu je našit elastičen rob, celotna zasnova maske pa je presenetljivo dobre kakovosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik iz črne imitacije usnja. Z majhnim obročkom na sredini. Dvoslojni material z zašitimi robovi. Velikost: 49 x 2,5 cm. S poliuretansko površino.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Ali veste, da boste, če zmanjšate eno od 5 čutov, poudarili preostalo? Med seksom ste lahko popolnoma čarobni! Pokrij si oči s tem čudovitim svetlečim šalom in še intenzivneje uživaj v vseh doživetjih. V ta preprost trik se boste preprosto zaljubili v postelji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Hemp je zelo udobna, saj je narejena iz konoplje in je čudovito prožna. Konopljine vrvi se prilagajajo telesu, se gladko premikajo in zagotavljajo optimalno udobje. Hkrati pa so močni in vsestranski.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Pri vezanju ni pomembno, ali ste profesionalec ali amater, ta vrv bo služila vsem. Je super mehka, ker je narejena iz bombaža, z njo pa boste uresničili svoje fantazije, povezane ne le z japonskim bondage stilom shibari. Vrv je dovolj dolga, močna, vzdržljiva in udobna, da lahko z njo zmagujete ves večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Polne rdeče ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo držala vaša usta odprta in vedno pripravljena, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • easyCARE Latex Gloves with Powder Transparent 100 pack

    Tako lahek in tako večnamenski! Te rokavice iz lateksa pridejo prav pri različnih zabavah in prepričana sem, da jih prav zdaj gledate, ker razmišljate o svojem nagajivem erotičnem scenariju, ki jih potrebuje, ali se ne motimo? V paketu jih boste našli 100, izbirate pa lahko med več velikostmi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Ljubenske igre s palicami so vam torej najljubše? Vsi naivneži bradavic! Enostavno stisnite oko, da zaprete oko in položite oko na bradavico. In kaj še?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Collar Slave 9114

    Popoln ovratnik za pravega sužnja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Crystal Nipple Clamps

    Objemke za bradavice in hkrati očarljiv dragulj, ki poudarja seksi privlačnost, podarite svoje dragocene te čudovite kristalne sponke za bradavice! Sestavljeni so iz trpežnih kovinskih sponk, ki pokrivajo gumijaste podaljške in so idealne tako za začetnike kot izkušene ljubitelje bradavic. Imajo tudi vijak, s katerim nastavite pritisk, ki deluje na bradavičke. Bleščeči kristali nato objemkam dodajo čar in eleganco.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Izjemno močan udarec iz črnega usnja, primeren za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Gag Ball Black

    Obožujete poredne igre? Tudi ta gag boste oboževali! Del v ustih je plastičen in z luknjami ter naramnicami iz visokokakovostnega usnja z elegantnimi šivi. Zahvaljujoč 10 luknjam za nastavljivo dolžino se udobno prilega in bo prijeten tudi pri daljši nošnji. Utišajte svojega jeznega kolega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl String with a Chain 2810000 Black

    To ni karkoli spodnje perilo, je dragulj za stimulacijo! So tangice Black Level iz sijočega črnega materiala z luknjo. V luknjici je verižica, ki vas bo ob nošenju prijetno stimulirala, vau! Ob straneh so elastični trakovi in popolnoma udobno prileganje je zagotovljeno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Breathable Ball Gag Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Ne smete pa pozabiti na komplet za držanje leto in zdaj!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Ali obstaja boljše orodje, s katerim lahko partnerja dražite med predigro kot vejica? Mehko perje tega dražilnega sredstva je neverjetno mehko in pusti čudovit oklep na koži. Dolga palica vam omogoča največji nadzor nad čarobnim perjem za popolno stimulacijo. Poskusite zdaj in videli boste, da ga boste želeli uporabljati znova in znova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Namestitev teh sponk je res preprosta. Ustrezali bodo vsem in glede na verigo, na katero so pritrjeni, lahko nadzorujete, koliko užitka ali bolečine dajete svojemu nasprotniku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Elegant Flogger Titanium Grey

    Na prvi pogled ta graja v stilu biča izžareva eleganco, vznemirjenje zaradi bolečine in prevzem nadzora. Njegova titan siva barva bo razveselila vaše oko, material iz lepljenega usnja in lesen ročaj. Prefinjeno opremite svoje najljubše BDSM igre in ničesar ne prepustite naključju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Ali imate radi avanture v spalnici? Te japonske sveče vas bodo res ogrele s svojim kapljajočim voskom. Topel vosek super draži in draži, zato bodo vsa doživetja popolnoma nepozabna. V paketu boste našli 3 sveče različnih barv in so namenjene bolj izkušenim ljubiteljem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Ne glede na to, ali ste eni izmed srečnejših, ki lahko sami dosežejo stimulacijo bradavic, ali pa ste nekdo, ki še odkriva potencial igre bradavic, so te sponke najhitrejši in najpreprostejši način, da najdete pot do neba bradavic.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 506 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.