×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 129 do 160 od 307 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje očarljiv silikonski zatič. Narejena je iz veganskega usnja, ki je podloženo z udobnim žametom. Povečal bo vaš občutek nemoči, fizično vznemirjenost in sposobnost govora. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Trije pomočniki iz nerjavečega jekla za užitek vaše sečnice. Idealne so za popolne začetnike, ki želijo preizkusiti zvok in odkriti nove izkušnje. Čepki za penis so trdni, okrašeni s stimulativnimi kroglicami in imajo relativno kratko dolžino 5 cm. Zato pridite poskusiti nekaj novega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Iščete dodatek, ki bo poudaril vaš gotski stil in pritegnil pozornost? Ta očarljiv ovratnik je okrašen z verižicami in srčki v gotskem slogu. Poudaril bo vašo lepoto in okusno dopolnil vaš seksi videz.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Black

    Sponke za bradavice ne smejo manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov! Po njihovi zaslugi bo vaš podrejen nasprotnik iz vaših ust izpustil čutno »au« in uživali boste v njegovi navihani jezi. Izdelane so iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in aluminija in jih lahko uporabite kot zbadljivo ali celo pri ljubezni.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle Cuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi lisic za gležnje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Riding Crop Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. Sem sodi tudi ta očarljiv in nevaren bič. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Blindfold

    Ali želite, da vaš kolega še intenzivneje uporablja erotično stimulacijo? Pokrij mu oči s to masko! Izdelan je iz čudovitega srebrnega satena, ki v kombinaciji s črno čipko tvori čudovit kos, idealen za čutne igre.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Priseski za bradavice iz čistega silikona! Zagotavljajo vam intenzivno sesanje in njihova uporaba je zelo enostavna. Vse kar morate storiti je, da jih stisnete, položite na bradavice in iztisnete zrak. In kaj potem? Bradavice bodo nenadoma neverjetno občutljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line High Padded Hand Cuffs Black-Red

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Igrača za vse strokovnjake za stimulacijo sečnice od znotraj! Ta votli čep ima premični obroč in tudi odstranljiv čep. Narejen je iz visokokakovostnega gladkega silikona in z njim ne preostane drugega kot začeti razburljivo zabavo!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Polne rožnate ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača bo imela odprta usta in vedno pripravljena, kaj boste z njimi naredili, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    So ljubezenske igre s palicami vaša najljubša? Všeč vam bodo te sesalke za bradavice! Preprosto jih stisnite, da iztisnete zrak, in jih položite na bradavice. In kaj še?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Ko iščete ultimativni podporni obroč za svojega tiča in jajca, je Rock Hard Cock Pipe popolna izbira, ki vam daje to dodatno prednost! Potisnite svoj paket do njegovega največjega potenciala in uživajte v tesnem vlečenju jajc, medtem ko ostanete močnejši in debelejši kot kdaj koli prej.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Subversion Mask With Open Mouth and Eye Black

    Ali želite uživati v vznemirljivi igri s čustvi? Vsekakor ne smete zamuditi te udobne celoobrazne maske z odprtino za usta in oči. Enostavno in hitro se napne po celotni glavi, tako da so usta in oči izpostavljeni. Prijetna tkanina bo prekrila vaš obraz in boste nekoliko inkognito. Z njo uživajte v najbolj razburljivi predigri doslej.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonska vrv dolžine 5 m! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je zelo prijeten in mehak na dotik. Popoln za vaše najljubše bondage igre, poleg tega je črna barva super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prožnosti in oblike peščene ure je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Pleasure Handcuffs Furry Black

    Želite uživati v romantičnih in navihanih igrah z dlakavimi lisicami in poiskati boljši izdelek? Pleasure Handcuffs razume vaše želje in potrebe! Lahko se zaklenejo, imajo pa tudi varnostno ključavnico, so prijetne, mehke in spodbujajo k zabavi. Uživajte z njimi v skladu s svojimi erotičnimi idejami.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8166

    Imate okus in potrebujete dodatek k slabemu mučenju bradavic? Ne izgleda tako! Tako so bile vaše bradavice zavezane in posodi sami odvzeli, koliko pritiska so prevzeli. In s čim se boste strinjali?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Stainless Steel Pinwheel

    Predstavljajte si, da v roki držite ta nevarno koničast inštrument in z njim s kirurško natančnostjo vodite po telesu svojega nasprotnika. Ostre konice vetrnice se bodo zarile v njegovo/njeno kožo in če boste pritisk povečali, bo bolelo še bolj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Bone Gag Black

    Ali vaš pes potrebuje kocko? Blagovna znamka Ouch! on to razume in ta gag vključi v svoj asortiman kot pasjo kost. Narejen je iz gladkega silikona, ne vsebuje ftalatov, trakovi za pripenjanje pa imajo nastavljivo dolžino za udobno prileganje. Dodajte novo in intenzivnejšo dimenzijo svoji erotični avanturi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Slip 2890410

    Seksi prefinjen videz in visoko udobje pri nošenju! Te spodnjice vam bodo všeč, vaše mednožje bo v njih čutno napihnjeno, vau. Všite so v bi-elastični vinil in imajo neverjeten sijaj. Prav tako so čudovito udobne, saj je material prijetno prožen, kar zagotavlja popolno prileganje.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Ali imate za svojo dramo eno fantazijo o suženjstvu, ko ste glavni? Potem ne smete zamuditi te vrvi, če želite, da se vaše sanje uresničijo. Z njeno pomočjo privežete svojega podrejenega nasprotnika na želeni položaj in pridobite moč nad njim. Predstavljajte si in potem naredite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Leash

    Kovinski povodec s karabinom na enem koncu in usnjeno zanko za udobnejši oprijem na drugem koncu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Long Whip 110cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in tudi precej dolg. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Satin Look Collar Red

    Lepo, elegantno in romantično kuhano, tako tudi satenasti trak! Pas in čipka skupaj tvorita očarljivo košaro, ki bo na eleganten način krasila vaša vrata. Praktični obseg vam nato omogoča, da obdržite avtorja ali katero koli drugo osebo, ki jo želite. V fantaziji ni omejitev.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio drsnikov za penis iz nerjavečega jekla za odkrivanje užitka stimulacije sečnice od znotraj. Idealne niso samo za začetnike, ki jih mika odkrivanje fetišev in možnosti stimulacije penisa. So trdni, niso votli in se končajo v krogli za tiste neprijetne občutke. Pridite torej poskusite nekaj novega s svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crop 029 Red-Black 66cm

    Ali lahko najdete bič, ki vam bo pomagal pravočasno prikriti svojega podrejenega? Devil Sticks so vas navdušile s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in neprekosljivo kakovostjo. Narejene so iz pravega usnja in dlan je blizu vaše roke. Pripravite se na promocijo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Dvignite svojo BDSM igro na višjo raven in zaklenite stvari! Ne glede na to, ali želite nadzorovati ali biti nadzorovani, je ManCage tukaj, da izpolni vaše želje. Konstrukcija TPE zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko strateško postavljene odprtine ponujajo mamljiv vpogled v to, kar se skriva v notranjosti.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povečajte občutljivost svojih bradavic in jih pripravite na naslednje igre! Ti priseski so idealni za začetnike in njihova uporaba je zelo intuitivna. Udobno se prilegajo, njihov silikonski material pa vam olajša rokovanje. Uporabite lahko tudi majhno količino mazalnega gela na vodni osnovi.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 307 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.