×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 129 do 160 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed BDSM Line Face Harness Strap Toilet Lid Gag Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl String 2810026 Black

    Klasične tangice v nekoliko boljši in vznemirljivejši izvedbi iz sijočega vinilnega materiala. Sestavljen je iz sijočega sprednjega dela in prožnih naramnic, ki so udobne za nošenje. Te tangice mora imeti vsaka, ki obožuje sijoče črno spodnje perilo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Zelo okusen usnjeni penis rokav z bombažno čipko. Umaknite svoj penis, kot se vam zdi primerno, in uživajte ne le v trdnejši erekciji, ampak tudi poglejte, kako seksi bo vaš penis videti v tej vezavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0007 Black

    Vse, kar potrebujete, da svojega dvojnika privežete na posteljo in ga malo dražite! Začinite svoje igre s čutnostjo, prebudite vse živčne končiče in ustvarite vznemirljiva pričakovanja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Od leve proti levi in od desne proti desni. Fantazija oživi. Navdušenje narašča. Uživajte v popolnem prileganju in vaš dvojnik v točno takšnem položaju, kot ga potrebujete nocoj. Komplet vsebuje 4 kose lisic za različne igre, ki bodo narekovali vaše neskončne fantazije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Ali imate radi, ko ima nekdo popolno oblast nad vami in lahko počne s tabo, kar hoče? V tem primeru je ta komplet za vas nepogrešljiva nuja! Pasovi so nameščeni pod vzmetnico in nanje pritrjene lisice, nanos je super enostaven in hiter. Uživajte v vseh občutkih, o katerih ste tako dolgo sanjali.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Vse, kar potrebujete za izpolnitev svojih erotičnih sanj, v enem seksi kompletu! Za vašo seksi zabavo bodo poskrbele manšete za zapestja in gležnje, ovratnik, povodci, gag, bič, maska za oči in vrv. Česa se torej najbolj veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Predajte se v stilu s TABOOM Hogtie. Ta privlačen dodatek vam omogoča, da zadržite roke in noge za hrbtom, kar Domu omogoča popoln nadzor in povečuje užitek Suba do novih višin.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Ali je treba koga od vas kaznovati? Uporabite tudi ta trpežen komplet, ki se pritrdi pod vzmetnico. 4 lisice iz mehke pene bodo prijetne za vaše gležnje in zapestja in osredotočili se boste lahko le na razburjenje. Aplikacija je enostavna, cena pa ugodna, kaj torej še čakate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Ali veste, kakšen je občutek, če se počutite privlačno in močno? Lahko poskusite s tem prsnim pasom Diannia! Naredil vas bo še bolj dominantnega in dinamičnega ter vaše bedno dolgočasno spolno življenje spremenil v nekaj, na kar boste lahko ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Sprostite prevlado in željo s Taboom Malibu Hogtie. Ta dodatek, izdelan iz roza veganskega PU usnja in okrašen s pozlačenimi kovinskimi detajli, izžareva prefinjenost.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope 20m Black

    Načrtujete čudno zabavo s svojim pomembnim partnerjem in se sprašujete, kaj bi lahko bilo koristno? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v vaš voziček. Brez vrvi zagotovo ne bo isto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Imate radi lepe stvari? Bodi previden! Nova holografska kolekcija Cosmo je mehak mavrični sijaj v kombinaciji z razkošno rožnato-zlato kovino. Vsebuje orodja, potrebna za igro BDSM, vključno s tem čudovitim bičem v obliki cevi. Uživajte v vseh občutkih z njim in se čudite, kako lepo izgledajo.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos BDSM Cotton Rope 20m Red

    Načrtujete nenavadno zabavo s svojim dragim partnerjem in se sprašujete, kaj bi lahko bilo koristno? Upoštevajte naše nasvete in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v vaš voziček. Brez množice zagotovo ne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 palic iz ratana, ki jih oprime en ročaj, ki se udobno prilegajo vaši roki. S tem bičem bo to kazen s pridihom nepozabnosti. Uživajte v občutku, kako trde palice pristanejo na vaši zadnjici in na njej puščajo čutne proge. To bo verjetno povzročilo odvisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Large Whip Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada tudi ta bič v stilu biča v čudoviti temno rdeči barvi z zlatim detajlom v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumijasta policijska palica za najstrožje batine! Je bil kdo jezen tukaj? Pokliči policijo, treba ga je vkleniti in ga tudi brcniti v rit.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Flogger 2492822 Black

    Iščete bič za popoln in nepozaben udarec? Ta flogger iz kolekcije Fetish je lep, priročen in učinkovit. Narejena je iz visokokakovostnega mehkega imitacije usnja in je zaključena z zanko, ki udobno obdaja vaše zapestje. Uživajte v nežnih udarcih, a tudi močnem in neusmiljenem stečenju.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Barbed Flogger 76cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    To bo res močan argument, da vas bo vaš kolega poslušal! Udobno se prilega vaši roki, njegova dvobarvna oblika pa bo navdušila vaše oči. Izdelana je iz kvalitetnih materialov, ena stran pa je rahlo podložena. Povečajte svojo strast z premaganjem!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

    Obožujete elektrostimulacijo? S tem kompletom boste svoj penis privoščili vznemirljivim električnim šokom. Priloženi sta 2 nastavljivi unipolarni zanki, katerega penis izberete sami. Nato jih samo povežeš z virom in se pustiš odnesti električnim šokom, ki je lahko prijeten, a tudi boleč.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje čudovit temno rdeč pometalni stroj z zlatimi detajli v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Slapper Synthetic Leather Paddle XL 48cm

    Dolga in močna klofuta s "hrbtenico"! Kovinski notranji del (recimo mu hrbtenica) drži ta klap pokonci in ob udarcu povzroči močno, zbadajočo bolečino. Naj vaš nasprotnik cvili, ko gladka površina PU usnja udari po njegovem telesu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 45 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je Rimba Whip tukaj za vas! Ta bič v stilu graje je narejen iz luksuznega in visoko kakovostnega usnja. S svojo dolžino 35 cm se veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa jo lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Flogger

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Preprosto ga vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar imate radi, s tem bičem, ki se sveti v temi. Popolnoma se prilega vaši roki in z njim lahko ne samo bičate, ampak ga tudi božate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Ste eden izmed ljubiteljev BDSM in ostrih občutkov? Ta Rimba Horse Whip iz visokokakovostnega plastičnega materiala je samo za vas. Njegova oblika zagotavlja največjo natančnost pri udarjanju, njegova dolžina 65 cm pa vam omogoča, da dosežete tudi najbolj oddaljene kotičke telesa svojega podrejenega nasprotnika in mu podarite najboljše in najbolj boleče, kar si želi. Ročaj in končna zanka ne dajeta biču le elegantnega videza, temveč zagotavljata tudi prijetno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj jih bodo dobesedno posejali. Preprosto ga vklopite, izklopite in uživajte v tistem, kar vam je všeč, s tem svetlečim se ploskanjem. Udobno se prilega vašim letom in z njegovo pomočjo lahko razveseljujete, dražite in nadzirate partnerja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex & Mischief Sex and Mischief Brat Flogger

    Ali želite prekršiti pravila in sebi ali svojemu nasprotniku privoščiti vznemirljivo kazen? Samo s tem čudovitim bičem Brat Flogger! Ima 30 pramenov umetnega usnja, ki jih lahko boža, a tudi zares miga. Zgrabite praktičen rožnato-zlati ročaj in prevzemite nadzor!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Flogger Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem sodi tudi tale elegantni floger, torej bič v stilu očitkov. Njegove mehke, a čvrste vzmeti bodo vaš užitek dvignile v višave in že je lahko tako dobro kot slabo. Izberite z draženjem in kaznovanjem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.