×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš

Elementi 129 do 160 od 206 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Boste obudili svoje skrite želje in iščete prava orodja? V Bondage Couture se boste zaljubili! Izdelane so iz prvovrstnih materialov in imajo čudovite detajle, ki skupaj tvorijo popolnoma eleganten komplet. Prepustite se temu, kaj in kako želite uporabiti, možnosti je veliko!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Toda vaša ptica sanja o udobnih in kakovostnih kletkah? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji na dnu zagotavljata, da ostane popolnoma na svojem mestu, majhne luknjice po dolžini in na konici pa se uporabljajo za pritrditev kontaktov za elektrostimulacijo (ni priloženo) ali za prezračevanje in fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Urethral Play Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Plus Black

    Ali radi letite pod nadzorom? Imate kletko za osebnost, ki bo videti drugače in jo boste dolgo nosili, ali imate široko paleto dodatkov, ki vam omogočajo, da se prilagodite vašim potrebam? Vaše želje so bile zelo težke, dokler ste svojega ptička dali v kletko. Ampak premisli, ne boš je imel ključ in nič več nazaj!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Naj vaš podrejeni nasprotnik zadiha v tej kletki! Znamka Bad Kitty se je domislila genialne novosti – viseče kletke iz trakov. Je čudovito močan in ne ponuja možnosti pobega. Zahvaljujoč karabinu ga lahko pritrdite na trdno okroglo leseno podlago. Štirje navpični trakovi iz blaga so odporni na trganje in pritrjeni na karabin, ki ga lahko obesite na stropni kavelj (ni priložen) ali celo na drevo, kot želite!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission MSX Gas Mask

    Futuristična plinska maska s panoramskim vizirjem. Na obrazu izgleda precej nevarno in hkrati izvirno. Ima standardni konektor M40 za priklop cevi ali drugih dodatkov.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Ali si vaš podložni nasprotnik zasluži malo ponižanja? Naredite mu človeški pepelnik s to nekonvencionalno in zelo hudo napravo za vse ljubitelje tobaka. Vaš dvojnik bo popolnoma tiho, saj mu bo usta napolnil silikonski čep, hkrati pa bo postal uporaben, saj bo lovil padajoči pepel vaših najljubših cigaret.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Velvet Purple

    Igrajte se s svojimi bradavicami! Za to vam bodo služile te čudovite in luksuzne vibracijske spone NAVE! Opremljene so z edinstveno tehnologijo EasyClamp, ki omogoča enostavno pritrditev na telo. Njihov osupljiv dizajn je navdihnil eleganten in osupljiv slog starodavne boginje Neftis. Vsebujejo 2 močna motorja (vsak v enem traku), ki obdajata vsako bradavico in jo absorbirata z močnimi vibracijami, ki vam bodo všeč.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Igrajte se s svojimi bradavicami! Za to vam je služila čudovita in luksuzna vibrirajoča sponka NAVE! Opremljena je z edinstveno tehnologijo EasyClamp, ki omogoča enostavno pritrditev na telo. Njihovo osupljivo obliko je navdihnil eleganten in osupljiv slog starodavne boginje Neftis. Vsebujejo 2 urinska motorja (vsak v enem traku), ki obdata vsako bradavico in jo absorbirata z urinskimi vibracijami, ki vam bodo všeč.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Black

    Vam je všeč, da ste popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po majhni kletki za čistost, ki bo izgledala odlično in udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima ogromno dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. Ampak dvakrat pomislite, ne boste imeli ključev in poti nazaj ne bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Ali sanjate, da je vaš penis zaprt v kletki? Sanje se uresničijo s to zračno in lahko plastično kletko za čistočo. Je veliko udobnejši od kovinskih kletk in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Njena zračna oblika olajša čiščenje, kletka je higienična in topla.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Closed Handcuff Stainless Steel Globes

    Navadne lisice so za otroke, se strinjate? To je malo drugačna kava! So manšete kot žogice na celotni roki, ki jih vaš podrejeni kolega ne bo niti opraskal. Polirano nerjaveče jeklo je že na prvi pogled elegantno in razkošno, poleg tega pa omogoča enostavno čiščenje lisic. Ste želeli kaj več? Moraš ga imeti!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ali vaša želja po suženjstvu ne pozna meja? Spoznajte s tem očarljivim kompletom Bondage Bareel iz Bad Kitty. Vsebuje vse, kar potrebujete za uživanje v prijetnih in razburljivih bondage igrah in različnih spolnih položajih.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Firm Arabian Bull Whip 7929

    Dih jemajoč in nevaren bič za bike priljubljene znamke Rimba vzbuja spoštovanje že na prvi pogled.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Transparent

    Ste radi popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po majhni kletki za čistočo, ki izgleda odlično in je udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima veliko dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. A premislite, ne boste imeli ključev v poti naze no bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission The Aroma Feeder Gas Mask Hose System

    Nahranite se s svojo najljubšo aromo! Ta komplet preprosto priključite na plinsko blazino s standardnim 40 mm priključkom in po stiskanju balona lahko uživate v svoji najljubši aromi, ki bo potovala skozi cev. Steklenica in tuba sta odporni na jedke učinke arom.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Transparent

    Ste radi popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po kletki za nedolžnost, ki izgleda odlično in je udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. A premislite, ne boste imeli ključev v poti naze no bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Enslave Cock Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    169 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave ID Cuffs Pink/Rose Gold

    Najnovejše manšete so prefinjene namig o tem, kako bi se morda želeli igrati. Zaradi svoje elegance tako zaželeno darilo za nekoga ali zase.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Electro Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Ali vaša ptica sanja o udobni kletki in strastnem mučenju? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji v podnožju zagotavljata, da ostane popolnoma na mestu, majhne luknje pa se uporabljajo za pritrditev dveh 4 mm kontaktov za elektrostimulacijo, ki ju lahko povežete z virom, da vašemu penisu omogočite elektrošok.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Plus Transparent

    Ste radi popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po kletki za nedolžnost, ki izgleda odlično in je udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. A premislite, ne boste imeli ključev v poti naze no bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Kit Reptile Neon

    Iščete popoln komplet za svoje najljubše BDSM igre? Ta iz Kiotosa ima vse, kar potrebujete za raziskovanje in odkrivanje svojih porednih strasti. Vseh 10 izdelkov se ponaša z visoko kakovostnim umetnim veganskim usnjem in nezmotljivim neonsko sijočim zaključkom s kačjim vzorcem in srebrnimi odtenki.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Purple

    Ste radi popolnoma pod nadzorom? Hrepenite po kletki za nedolžnost, ki izgleda odlično in je udobna za dolgotrajno nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki vam omogočajo, da jo prilagodite svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. A premislite, ne boste imeli ključev v poti naze no bo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Obedience Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Darby-style Heavy Hand Cuffs

    Iz teh vezi ne bo pobega! Doživite najboljše vznemirljive trenutke z njimi in njihov ogromen videz bo prispeval k njihovi dramatičnosti. Za odpiranje ali zapiranje boste potrebovali ključ, izbirali pa boste lahko med 5 različnimi položaji. Čeprav so manšete težke in zaobljene, so zelo udobne za nošenje, vrtljivi spoj pa uporabniku omogoča svobodo gibanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Black Ice

    Ali vaša ptica sanja o udobni in kakovostni kletki? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji v dnu zagotavljata, da ostane popolnoma na mestu, majhne luknjice po dolžini in na konici pa se uporabljajo bodisi za pritrditev kontaktov za elektrostimulacijo (niso vključeni) ali za prezračevanje in fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate o udobni nosilki in strastnem mučenju testisov? Airballs Electro je prijetno mehak prstan za moda, ki je udoben za nošenje, saj je lahek in upogljiv. Ima več lukenj, ki ne le preprečujejo hitro obrabo, temveč služijo tudi za pritrditev dveh 4 mm elektrostimulacijskih kontaktov, ki ju lahko priključite na vir in tako dražite moda z dražečimi elektrošoki.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Stainless Steel Luxury Head Cage

    Želite igrati srednjeveškega viteza s sodobnim pridihom? Predstavljamo razkošno kletko za glavo iz nerjavečega jekla Kiotos Steel, kjer se brezčasna gracioznost srednjeveškega viteškega dizajna zlije z elegantno prefinjenostjo sodobne estetike. Res je lepa, ročno izdelana in detajlno izdelana, prepustite se in si privoščite mojstrovino!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 206 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.