×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna

Elementi 65 do 96 od 3814 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič ne simulira pravega seksa tako kot sunkoviti vibratorji! Novi član družine ToyJoy - Magnum Opus Pro - ima tudi to sposobnost. Njegova površina je izdelana iz mehkega, elegantnega črnega silikona, ima prijetno realistično teksturo, Magnum pa lahko ne le sune, ampak tudi vibrira, intenziteto pa lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Pustite se primerno zadovoljiti!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer p​h​a​r​e​t​r​a Men Heat Vibration ima inovativno funkcijo toplote, ki poskrbi, da je vaš užitek osupljivo realističen. Toplotno funkcijo lahko nastavite s tremi stopnjami do 40 stopinj Celzija in pustite, da vas prijetna toplota v mehkem in gladkem ljubezenskem tunelu popolnoma očara. Če v ekstazi, polni užitka, zaprete oči in se prepustite le temu, da vas popelje do vrhunca užitka, boste v trenutku pozabili, da ste prišli do tega z igračo! Ne verjamete? Potem jo preizkusite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Amor Black

    AMOR, izdelan iz 100% silikona, pritegne s svojo aerodinamično, zelo elegantno in hkrati realistično obliko. Je prilagodljiv in brez ostrih robov, enostaven za vzdrževanje in hipoalergen.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    To je tvoj novi "brat", s katerim tvoje samozadovoljevanje nikoli več ne bo isto. Brat zna vznemirljivo suniti in bo namesto vas prevzel vse "delo". Vse, kar morate storiti, je, da se udobno namestite in uživate v tem, kako drsi gor in dol, tako intenzivno, da se vam bo zvrtelo v glavi in se bodo ob orgazmu zrušila tla pod vami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi te vrste: Sizzling Simon je brez primere, saj so E-Stim Vibes prve in edine igrače, pri katerih lahko hkrati uživate v vibracijah in električni stimulaciji - in za to sploh ne potrebujejo kompleta za stimulacijo živcev.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Flight Pilot

    Novi Flight je eleganten, kompakten in diskreten. Ključne značilnosti telefona Flight so novo elegantno ohišje, prefinjena tekstura in kompaktna zasnova.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Catsuit 2900068

    Seksi kombinezon iz lateksa, ki poudari vašo plenilsko neomejenost! Zapeljivo se ovije okoli vašega telesa kot druga koža in stoječi ovratnik vam bo dal resnost. Ima 2 zadrgi, od katerih se prva oprime prsnega koša, druga pa lahko razkrije mednožje ali zadnjico.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840464 Black

    Naravnost zapeljiva obleka iz črnega vinila. Izdelane so iz vinilnega materiala in postavljajo prsi v središče pozornosti. Podpira prsi s spodnjicami, druge integrirane spodnjice pa zagotavljajo popolno prileganje in poudarijo žensko postavo. Vezalke na hrbtu se prilagajajo vaši postavi, sprednja zadrga pa olajša oblačenje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Stockings Black

    Seksi zapeljive nogavice iz lateksa. Narejene so iz tankega lateksa, ki se odlično prilega in poudari vaše noge. Zanimiv dodatek za prakso S/M.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Briefs 2890429

    Izjemno erotične, funkcionalne in seksi!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Eye Mask 2480301

    Maska z različnimi vezenimi vzorci nad vsakim očesom. Na hrbtni strani je čipkast trak, ki se zavezuje. Črna barva.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Končna blaženost tehnologije Pleasure Air. Arcwave Ion prvi na svetu Pleasure Air stroker in Womanizer Premium 2 Pleasure Air stimulator klitorisa.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men One

    Ste pod stresom v službi? Sprostite se s Satisfyer Men. Z napravo Satisfyer Men preprosto sami nastavite raven pritiska. Inovativni notranji regulator tlaka ustvari močan ali nežen podtlak, odvisno od tega, kako vam je všeč. Seksi učinek: Satisfyer Men praktično pogoltne vaš penis. Občutek, ki vas bo pripeljal do intenzivnega vrhunca.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Doživite vrhunsko izkušnjo brez uporabe rok! Intenzivno sesanje in močan potisk z batnim delovanjem vam omogočata intenzivnejše orgazme in največji užitek! V sesanju in potisku lahko uživate skupaj in ločeno!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Masažni pripomoček za prostato Paloqueth ne le zmanjšuje tveganje za vse od vnetja prostate do raka na prostati, hkrati pa izboljšuje erektilno funkcijo in kroženje semenske tekočine, temveč je tudi občutek naravnost fantastičen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Satin Love Mask

    Ustvarite vznemirljivo spolno vzburjenje s to čudovito masko Fetish Fantasy Love.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

    Mystim Pure Vibes je analogni stimulator živcev in soliden začetni model. Z njim lahko odkrijete neskončno stimulacijo, ki lahko sega od nežnega zbadanja prek ritmičnega pulziranja do čutnega občutka potiskanja.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Oglejte si, kako se vaša pička napihne do novih skrajnosti z vibracijsko pumpo Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump! Preprosto namestite oblikovano skodelico na ustnice svoje pičke, nato pa s potegom ročice črpalke v medicinskem slogu, ki je enostavna za oprijem, sprožite visokointenzivno super sesanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • X-MAN All Black AB22 Terminator Mega Dildo 43cm

    Največji dildo na evropskem trgu iz visokokakovostnega lateksa. Dolžina 43 cm, Ø 9 cm, teža 3,65 kg

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Napenjalni obroč lahko raztegnete za 1,5 cm, da izpolnite vaše najgloblje želje. Kombinacija cock ring in čepa hkrati stimulira , testise, perineum in masira prostato, izboljša erektilno funkcijo. Seks igračo za moške lahko uporabite tudi za stimulacijo G-točke, tako da boste imeli največji užitek, ki ga še niste doživeli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Lace Choker

    Choker iz črne čipke s šestimi luknjicami in satenastimi vezalkami za povezovanje in prilagajanje dolžine. Celotna dolžina je približno 32 cm, višina približno 6 cm. Material: 100 % poliester.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ta zmogljiva silikonska krogla z 10 hitrostmi ima poševno konico v obliki šminke, ki je kot nalašč za ciljno stimulacijo in se lahko prilega v razpoke ali leži poravnano in ravno. Ravna gred se zaključi z elegantno osnovo iz rožnatega zlata, kjer je nadzorna plošča z 1 gumbom enostavna za uporabo, ki sveti med uporabo. To klasično nočno omarico prinesite s seboj v kad ali prho, saj je popolnoma potopna v vodo – in se priročno polni prek USB-ja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Euro Pump

    Črpalka Euro Pump, ki jo je navdihnila evropska zasnova in je bila razvita za doseganje maksimalnih rezultatov, je najboljša izbira za takojšnjo povečanje penisa.

    26,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Podvojite užitek in dvojno zabavo... s tem dildojem s trakom sta dva boljša kot eden! Preprosto si pripnite to priročno majhno zanko in oba lahko doživita vznemirjenje dvojne penetracije, ne da bi bilo treba vključiti drugega partnerja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega analnega čepa, ki ga upravljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kaj lahko počne in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, ima gladko obliko in je zelo udoben za kratko in dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju vašega doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Leather Riding Whip 028 Black

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Ta analni vibrator ima 3 različne načine potiska z največjo razdaljo potiska do 0,4 palca. Doda tudi 10 načinov vibriranja za popestritev vašega prijetnega časa. In ta spolna igrača ima tudi povezan obroček za penis, ki lahko učinkovito trenira penis, zaklene spermo in podaljša prijeten čas. 10M daljinski upravljalnik lahko doda več interaktivne zabave za par.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black

    Zdaj je pravi čas, da preizkusite to novo igračo za užitek v obliki biča iz lakiranega usnja na eni strani in perja na drugi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Corsage 2840529 Black

    Svetleč korzet, s katerim se dvignete v središče pozornosti in pritegnete vso pozornost. Je zelo dolg, črn in sijoč! Izdelan iz kakovostnega vinila in prihaja iz delavnice znamke Black Level. Steznik je podložen za popolno prileganje, zavezovanje na zadnji strani pa se prilagaja vašim proporcem. Na sprednjem delu prevladuje kovinska zadrga, ki olajša oblačenje in slačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Tickle Me Tickler

    Božanje je izgovor za približevanje. S pripomočkom Tickle Me Tickler lahko vznemirjate in dražite celotno telo.

    9,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 3814 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.