×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki California Exotics

Elementi 129 do 160 od 344 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Podajte se na potovanje intimnega užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ta zapeljiva kombinacija utripajočega zbadljivca in udarne krogle je zasnovana tako, da podžge vaše strasti in vas pusti brez diha. Raziščite 10 mamljivih funkcij vibriranja, utripanja in stopnjevanja, ki vas bodo podivjale od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Ste dovolj pogumni za ta zadnjični čep? Če je tako, se veselite neskončnega užitka! Je strastna žebljička z izbočenim dizajnom, prilagodljivim ohišjem in praktičnim podstavkom. Primeren je za začetnike in strokovnjake in vam bo dal resnično vznemirljive občutke za igrami za hrbtom.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vibrating Probe Small Pink

    Pripravljamo opis. Uživajte v razkošju svojega anala s to čudovito vibrirajočo buciko s čudovitim končnim kamenčkom! Izdelan je iz prijetnega silikona, ki je čudovito gladek in upogljiv. Ima močan motor z 10 intenzivnimi načini. Naj vam zastane dih pod vplivom prefinjenih vibracij, ki vas bodo popeljale v analna nebesa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Dual Pulsating Probe Black

    Bi radi zajahali val ekstaze proti neznanemu ozemlju užitka? Za pomoč vzemite to dvojno pulzirajočo sondo Bionic! Ponudil vam bo 7 opojnih funkcij intenzivnih vibracij skozi utripajoče točke na vsaki strani igrače. Privoščite si nekaj več kot le navaden zadnjični čep!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Bulb Tip Probe Pink

    Predstavljamo Twisted Love™ Twisted Bulb Tip Probe, razkošno igračo iz tekočega silikona, zasnovano za odklepanje novih ravni užitka. Ta vrhunska sonda ima gladko in brezšivno zasnovo z izbočeno konico, ki zagotavlja ciljno stimulacijo in povečane občutke.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Predstavljamo Working Stiff™ The Fireman, ki je pripravljen, da podžge vaše želje in pogasi hrepenenje z intenzivnim užitkom. S to igračo doživite vročino in strast svojih najbolj divjih fantazij.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju s celim telesom? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi čepki! Zagotovil vam bo izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj izgleda izjemno pristno, je čudovito prožen in zaključen z močno prisesko. Uživajte v njegovi teksturi, slastnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponudi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim sesalnim in vibrirajočim masturbatorjem Bionic! Zagotovil vam bo res opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 4 funkcijah intenzivnega sesanja in 7 funkcijah vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Liquid Silicone Flex Probe Black

    Imate radi vznemirljive analne užitke? Ta igrača Flex Probe vas bo razveselila! Je neverjetno prilagodljiv in izdelan iz izjemno kakovostnega silikona, zato ga je udobno vstaviti in enostavno usmeriti na pravo mesto. Ima nežno ukrivljen dizajn in skriva močan vibracijski motor z 12 vibracijskimi funkcijami. Uživajte v udobnem vstavljanju in stimulaciji brez napora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očarljivim užitkom French Kiss™ Elite Lover in se pustite popeljati v svet ultimativne ekstaze. Ta zapeljiva utripajoča zbadljivka je zasnovana tako, da podžge vaše želje in prebudi vaše čute. S svojo vibrirajočo in vrtečo se kroglo ponuja 10 mamljivih funkcij vibriranja, pulziranja in stopnjevanja, kar vam omogoča odkrivanje novih ravni užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Pridi igrat! Ta par analnih čepkov bo zabaval oba. Zatiči imajo prijetno teksturirano površino in so zaključeni z varnostno podlago z priseskom. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim ljubljenim partnerjem, tako da bo vseeno super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Predstavljamo zadnjični čep Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone, najboljšo poslastico za vaše fantazije polne užitkov. Ta privlačen zadnjični čep je zasnovan tako, da prinese povsem novo raven zadovoljstva v vašo intimno igro.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodoodporno vibrirajoče jajce za igre, ki jih povabite. Narejen je iz plastike z gladko površino in je s kablom povezan s krmilnikom. Vibrira s 3 baterijami AA, ki niso vključene v paket. Material je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Ali hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju za celotno telo? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi kapicami! Zagotovil vam je izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj deluje izjemno pristno, je lepo začinjen in sklenjen z močnim sesanjem. Uživajte v njegovi teksturi, okusnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponuja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Large Black

    Predstavljamo Analni čep Forbidden™ Large Rose, ki ga krasi očarljiv dizajn vrtnice. Odlikuje ga gladka in brezšivna površina, ki je natančno izdelana za vrhunsko udobje. Ta vtič, izdelan iz silikona, ki je varen za telo, zagotavlja varno in prijetno izkušnjo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na vaše občutljive točke? Potem je Triple Euphoria prav za vas. Gre za trojni vibrator, ki bo zarinil v nožnico, zavibriral zadnja vrata in sesal klitoris. Doživite užitek kot še nikoli!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Skin

    Ali hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju za celotno telo? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi kapicami! Poskrbel je za izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj deluje izjemno pristno, je lepo začinjen in sklenjen z močnim sesanjem. Uživajte v njegovi teksturi, okusnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponuja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Orange

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheap Thrills Flight Attendant Skin

    Uresničite svoje vznemirljive mokre sanje s tem francoskim masturbatorjem za služkinjo. Njegova zaprta oblika vam bo dala seksi sesanje, edinstvena stimulativna tekstura pa vas bo spravila ob pamet. Material mastrubatorja je prijetno mehak in prožen ter spominja na pravo usnje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Purple

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na nobeno vaše občutljivo mesto? Potem je tukaj za vas Trojni orgazem. To je trojni vibrator, ki bo pomislil na G-točko, klitoris in anus ter vsakemu od teh mest razveselil neverjetne vibracije. Doživite užitek kot še nikoli!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate o strastni pustolovščini? Ta domiselno oblikovana črna vibrirajoča stvar bo skrita v nožnico, kjer bo hitela za vami v ritmu, ki ga določite z diskretno uro. Ali pa daš to uro na roko svojega partnerja? Vrata čutne zabave se odpirajo, stopite desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Iščete vrhunskega visokotehnološkega masturbatorja? Optimum Power Elite Pro Stroker je popoln kandidat! Njegov notranji del je čutno teksturiran in odprt dizajn vam omogoča, da izberete želeni pritisk. Prepustite se trojnim motorjem in njihovi neverjetni moči!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Green

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 344 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.