×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki California Exotics

Elementi 65 do 96 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prilagodljivosti in drznega dizajna je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Jewelry Onyx

    Končno lahko svoje bradavice okrasite z očarljivim kosom nakita, ne da bi jih morali preluknjati! Ta zapeljiva dekoracija za bradavice s spodobno verižico in črnim kamnom bo vašim prednostim dodala čutnost. Sistem zapenjanja je nastavljiv, tako da lahko zelo enostavno pritrdite obrezke za bradavice in zapeljevanje vašega dvojnika se lahko začne!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate o trdnejši erekciji in intenzivnejši ekstazi? Ta par prstanov vam bo uresničil sanje! Izdelane so iz robustnega silikona, ki ga dopolnjujejo kroglice iz nerjavnega jekla, ki še bolj prispevajo k stimulaciji. Povečajte svojo vzdržljivost, občutljivost in moč ter uživajte v osupljivem potovanju v čudežno deželo orgazma.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Ribbed Probe Pink

    Predstavljamo Twisted Love™ Twisted Ribbed Probe, edinstveno orodje za užitek, zasnovano za izboljšanje vaših intimnih izkušenj. Ta prvovrstna sonda iz tekočega silikona ima gladko in brezšivno zasnovo z mamljivo rebrasto teksturo, ki vašemu igranju doda dodatno plast stimulacije.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Chain Jewelry Onyx

    Končno lahko svoje bradavice okrasite z očarljivim kosom nakita, ne da bi jih morali preluknjati! Ta zapeljiv okras za bradavice z dolgo verigo in črnimi kamni bo vašim prednostim dodal čutnost. Sistem zapenjanja je nastavljiv, tako da lahko zelo enostavno pritrdite obrezke za bradavice in zapeljevanje vašega dvojnika se lahko začne!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Jewelry Crystal

    Končno lahko svoje bradavice okrasite z očarljivim kosom nakita, ne da bi jih morali preluknjati! Ta zapeljiva dekoracija za bradavice s spodobno verižico in prozornim kamnom bo vašim prednostim dodala čutnost. Sistem zapenjanja je nastavljiv, tako da lahko zelo enostavno pritrdite obrezke za bradavice in zapeljevanje vašega dvojnika se lahko začne!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Z Nipple Play Vacuum Twist Suckers eksperimentira z draženjem bradavic in prijetnim sesanjem. So diskretne in kompaktne skodelice, ki jih pritrdite na bradavičke in jih pustite, da podležejo vakuumskemu pritisku in intenzivni stimulaciji, ki jo nenadoma povzročijo ter občutkom orgazma. Veselite se, vrtite, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Izkusite močno penetracijo z večnamenskim pasom za polnjenje Boundless™. Izjemno zmogljiva sonda je zasnovana za zagotavljanje osupljivih občutkov in ponuja 10 intenzivnih funkcij vibriranja, pulziranja in stopnjevanja, kar zagotavlja, da boste našli popolno nastavitev za svoje želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Silicone Curve Pegging Kit, popoln paket, zasnovan za nepozabno izkušnjo fiksiranja. Ta komplet vključuje univerzalni pas s popolnoma nastavljivimi pasovi in stegenskimi trakovi, ki zagotavljajo varno in udobno prileganje, ki ga je mogoče prilagoditi vaši obliki telesa.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Torej je imela klasična lestev za tvojo rit? Naelektrite svoje naramnice z vznemirljivim vtičem za elektrostimulacijo Volt. Nadalje je nadzorovan in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegov eleganten videz bo razumel vašo telesno podobo in potrebe. Toda poskusite nekaj novega!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Naelektrite svoje čute s to vznemirljivo igračo za elektrostimulacijo! Je čudovito prilagodljiv in vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibriranja. Upognite ga, kot želite, in ustvarite dih jemajočo stimulacijo zahvaljujoč kroglicam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Prolong Large Ring Orange

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Large Ring, ultimativni ojačevalec za dolgotrajen užitek in izboljšano zmogljivost.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Nipple Play Vacuum Twist Suckers je poskus z dražbo bradavic in sprejemljivim rezanjem. Diskretni in kompaktni črvi, ki jih obrišete na bradavičke in jih spustite, so podvrženi vakuumskim pritiskom in intenzivnim stimulacijam, ki jih ne povzročijo nenadoma in orgazma. Veselite se, nemirno, zabavajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    So klasične žebljičke malo za tvojo rit? Naelektrite svoje čute z vznemirljivim zatičem za elektrostimulacijo Volt. Je daljinsko voden in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegova elegantna oblika bo razumela vaše telesne obrise in potrebe. Zato poskusite nekaj novega!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Tread Ring, vrhunski ojačevalec, zasnovan za izboljšanje vaših intimnih izkušenj in povečanje užitka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Igrivi All Star obroček za penis in moda vas bo močno in prijetno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas s snemljivim vibratorjem s 7 načini vibriranja! Pas kot tak je zaradi oblazinjenja in prilagajanja zelo udoben za nošenje, vibrator pa je popolno oblikovan in bo zaradi teksturirane podlage razveselil tudi svojega uporabnika. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativno igračo za užitek, ki nudi fleksibilnost in intenzivno stimulacijo. Zasnovan z upogljivo glavo in vratom, vam omogoča, da ga postavite v popoln položaj, da ciljate na najbolj občutljiva področja in povečate stik za osupljiv užitek.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Dickin Donuts Silicone Donut Cock Ring Pink

    Silikonski petelinjski obroč za krofe Naughty Bits® Dickin' Donuts je okusno pecivo za penis, ki bo zagotovo zadovoljilo vašo sladkosnedo! Igrivi silikonski obroč za izboljšanje je bil ustvarjen za povečanje vzdržljivosti, izboljšanje občutljivosti in zagotavlja vrhunsko podporo pri erekciji.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte v razkošju v svojem analu s tem vibrirajočim zatičem s čudovitim končnim kamnom! Narejen je iz prijetnega silikona, ki je čudovito gladek in prožen. V njem se skrivata dva zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi načini. Naj se vaš dih skrije zaradi genialnih vibracij, ki vas bodo popeljale na analno nebo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Ball Ring Orange

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prožnosti in igrivega dizajna z dražljivimi kroglicami je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate o popolnem vzajemnem zadovoljstvu? ME2 Thumper s svojo sposobnostjo globokih utripov, vibracij in 2 zmogljivima motorjema bo navdušil vse vpletene. Končni pulsator bo s svojim nežnim gibanjem v svoj raj prinesel točko g in prostato, uporabnik pasu pa bo užival v čutnih vibracijah na klitorisu. Uporabite vibrator samostojno ali z pasom in odkrijte nove možnosti draženja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, ga je enostavno in hitro obleči, mehak notranji material pa vam bo naredil prijeten in udoben. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, se nizko prilega telesu, mehak notranji material pa vam bo naredil prijetne in udobne. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstopite v svet čudes divjega analnega užitka! Ni pomembno, ali ste začetnik ali izkušen analni ljubitelj, ta stimulator vas bo preprosto navdušil s svojimi 12 funkcijami. Uživajte v močnih vibracijah v kombinaciji z vrtenjem in prenapetostjo dveh zmogljivih motorjev.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte v draženju bradavic s to čudovito bleščečo verižico iz California Exotics. Navdušenje bo resnično in morda boleče, spone so nastavljive in lahko boste dosegli raven, po kateri hrepenite. Obrnite gumb in odkrijte vznemirljivo bolečino!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, na zadnjem delu prevladuje seksi vezalka, mehak notranji material pa vam bo poskrbel za prijetno in udobno. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Doživite večji užitek s polnilno ukrivljeno sondo, zasnovano z udobno krivuljo, ki cilja na vaša najbolj občutljiva področja. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja lahko raziskujete vrsto občutkov, ki ustrezajo vašim željam.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.