×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki California Exotics

Elementi 33 do 64 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo vrtenja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Kaj pa, če bi bila vaša ljubezenska doživetja še bolj intenzivna? Kaj če bi skupaj dosegla vrhunec in bi se vam kolena tresla v istem ritmu? Vaša intima bi postala neprimerljivo čudovita! Sprašujete kako? Kako doseči? Odgovor je preprost - vibrirajoči prstan! S tem boste uživali v 12 intenzivnih funkcijah in je primeren tako za začetnike kot za erotične strokovnjake!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Kaj pa, če bi bila vaša ljubezenska doživetja še bolj intenzivna? Kaj če bi skupaj dosegla vrhunec in bi se vam kolena tresla v istem ritmu? Vaša intima bi postala neprimerljivo čudovita! Sprašujete kako? Kako doseči? Odgovor je preprost - vibrirajoči prstan! S tem boste uživali v 12 intenzivnih funkcijah, dvojni obročki bodo krepili in podpirali erekcijo, ljubek metuljček pa ne bo zgrešil cilja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Kaj pa, če bi bila vaša ljubezenska doživetja še bolj intenzivna? Kaj če bi skupaj dosegla vrhunec in bi se vam kolena tresla v istem ritmu? Vaša intima bi postala neprimerljivo čudovita! Sprašujete kako? Kako doseči? Odgovor je preprost - vibrirajoči prstan! S tem boste uživali v 12 intenzivnih funkcijah, dvojni obročki bodo krepili in podpirali erekcijo, podaljšani del z dražečo teksturo pa ne bo zgrešil svojega cilja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Double Dong 17 Inch Blue

    Že dolgo sanjate o kakovostnem, realističnem dvostranskem dildu? Zaljubili se boste v videz, občutek in občutek Size Queen. Je popolnoma verodostojno oblikovane, vključno z glavo in žilami, uporabna sta oba konca. Uresničite svoje sanje s tem seksi srčkanim vibratorjem v čudoviti barvi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite izvedeti, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta čutno oblikovan vibrirajoči penis, zasnovan za analno ekstazo. Vibrira lahko v 10 načinih in zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in testise bo vedno na mestu. Dvojni užitek za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o nečem več? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Nanese se na penis, ki ga prijetno potegne navzdol in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite na zmenek, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta smiselno oblikovan vibrirajoči penis, ki temelji na analni ekstazi. Enostavno vibrira na 10 načinov in je zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in moda vedno na svojem mestu. Dvojna korist za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Poseben prevodni gel brez glicerina. Poveča prevodnost in s tem intenzivnost elektrostimulacijskih iger. Združljiv je s silikonskimi igračami, narejenimi v ZDA in primeren tudi za vegane. Ne vsebuje parabenov, soli ali barvil.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Kaj pa, če bi bila vaša ljubezenska doživetja še bolj intenzivna? Kaj če bi skupaj dosegla vrhunec in bi se vam kolena tresla v istem ritmu? Vaša intima bi postala neprimerljivo čudovita! Sprašujete kako? Kako doseči? Odgovor je preprost - vibrirajoči prstan! S tem boste uživali v 12 intenzivnih funkcijah in strateško postavljeni teksturirani površini za popoln užitek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Double Dong 17 Inch Pink

    Že dolgo sanjate o kakovostnem realističnem dvostranskem dildu? Zaljubili se boste v videz, dotik in občutek Size Queen. Ima popolnoma avtentično oblikovano obliko, vključno z glavico in žilami, oba konca pa sta uporabna. Uresničite svoje sanje s tem seksi ljubkim vibratorjem v čudoviti barvi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Želite čim bolj povečati svoje zadovoljstvo? No, v tem primeru potrebujete ta vibrirajoči obroč z dvema motorjema! Tesno se oprime penisa in zagotavlja kontaktno stimulacijo na več mestih kot običajni obročki. Izdelan iz visokokakovostnega in prožnega silikona, ki bo penis zategnil in povečal njegovo vzdržljivost ter vam omogoča izbiro med 12 funkcijami vibriranja, v katerih bosta uživala tako on kot ona!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Preplavil vas bo val užitka in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je prilagodljiv, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo šlo vse na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Vibracijski prstan za ponovno polnjenje Passionate Red Taurus z 10 funkcijami intenzivnega vibriranja! Zahvaljujoč dvojnim motorjem vam bo ponudil dvojni užitek v plapolajočih "rožicah". Ta prstan, ki je kot nalašč za začetnike in izkušene, vam bo pokazal, kako odličen je občutek, ko svojemu ljubljenju dodajate vibracijo, hkrati pa vlečete svoj penis, da okrepite in spodbujate erekcijo. Torej poskusite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo komplet prstanov Admiral® 2, vsestranski nabor vrhunskih silikonskih ojačevalcev, zasnovanih za izboljšanje vaše učinkovitosti in užitka. Ta komplet vključuje dva prstana, ki se postopoma spreminjata, izdelana iz raztegljivega, udobnega in trdnega silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, zmogljivo in za uporabo preprosto orodje za prilagojeno in nadzorovano sesanje. Ta body pump je zasnovan tako, da izboljša vaša intimna doživetja in nudi vznemirljive občutke.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prožnosti in oblike peščene ure je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Doživite edinstven užitek Twisted Love™ Twisted Probe. Ta sonda, izdelana iz gladkega in brezšivnega vrhunskega tekočega silikona, je zasnovana tako, da vam nudi intenzivne občutke in neskončno uživanje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Ta dobro premišljen obroček za penis in testise vas tesno in prijetno oprime ter tako spodbuja erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Tri-Ring Orange

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in igrivi zasnovi s 3 bitji je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Wand

    Ta stilistka iz California Exotics izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo sodobne erotične igrače. Narejen je iz prijetno mehkega in tudi upogljivega silikona, ima 10 funkcij vibracij, njegov gibljiv vrat pa vam omogoča, da pridete točno do mesta, ki zahteva največ tresljajev. V njegovih drobovjih je močan motor, ki se polni preko USB-ja, hkrati pa je vodoodporen in enostaven za uporabo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 344 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.